BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu #322143 przez Viszka11
Hejka.

Mnie nie bylo....bo.....jakos zapomnialam o Forum:( przepraszam...duzo na glowie bylo w tym tygodniu...

U mnie dobrze...Mdlosci sa oslabienie tez....dobrze ze miewam sie super hehe

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #322164 przez Renata Anna
Viszka przeniosłyśmy się na bloga. Podaj adres mailowy to wyślę Ci zaproszenie. Nie może Cię tam zabraknąć...
12 lata 9 miesiąc temu #322167 przez Renata Anna
a!gusia napisał:

hej..nie wiem czy przezyje ta noc...jesli tak to jjutro do Was wpadne..

Renatka moj mail
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aguś wysłałam :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #322234 przez Edyta
chciala bym sie cos dowiedziec...
czy wszystkie sie na ten blog wybraly i dlaczego :unsure: :ohmy:
mnie tu bylo dobrze.... :huh:
Kasiek super ze zadowolona z szafy :)
nie tylko ty masz malo czasu :dry:
to ja jestem przeziembiona silvi nic nie jest :)
Agus co sie dzieje :ohmy: :unsure:
lece spac jak tu nikogo nie ma... :(
12 lata 9 miesiąc temu #322267 przez a!gusia
Edytka ja tez lubie nasze forum i tu zostane,moze ktos tu jeszcze bedzie zagladal... :(
a ja...ehhh dlugo by opowiadac...np mam kolejne zapalenie piersi..tak wlasnie wyglada moj koniec laktacji..mam za duzo mleka..moze ktoras chce troche?
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #322273 przez domii
Agusia Viszka Edyta kasiek chodzcie na bloga, tam bylybysmy wszystkie a tu ciagle jest jakis wirus i nie da sie pisac normalnie :angry:

Agusia wspolczuje zapalenia piersi,a jak tam wizyta u neurologa?

Shit wyskakuje mi ze tu jest trojan ja stad spadam :angry: :angry: :angry:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 9 miesiąc temu #322286 przez kiniaa
hej dziewczyny :)

ja tylko na chwilke, tez sie boje wirusa ;/

Edytka, Agusia,Kasiek,Viszka chodzcie na bloga tesknimy :laugh: tutaj jest fajnie ale polowe z nas nie moze wejsc a tam tez jest spoko tylko trzeba sie przyzwyczaic :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #322290 przez Kasiek
hej hej

Edytka to nie szafa tylko drzwi :laugh: :lol: zdrowiej się kobietko :kiss:
Agusia :kiss: kurcze znowu zapalenie :dry: :huh: no wlasnie jak tam u neurologa??

ja tez tu bede :) , w sumie zaglądam codziennie i zawsze coś skrobnę :)

Domii, Kinia zajrze do was na bloga ale jeszcze nie mam zaproszenia od Renatki :)

podam jesio raz mojego maila :laugh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

wszystkiego dobrego dla dzisiejszej solenizantki Nelki z okazji ukonczenia 7msc :laugh: :kiss: :)
12 lata 9 miesiąc temu #322291 przez a!gusia
Kasiek niestety znowu..wlasnie probowalam dawac Jerzusiowi wode w nocy i nawet nam to szlo ale ok 2 juz sie budzilam z bolem piersi bo mialam takie pelne wiec ja musze go karmic chociaz raz w nocy..zreszta karmie go kilka razy bo on sie kilka razy budzi :(
w ogole u nas wszystko do dupy..ehh szkoda gadac
u neuro ok Jerzyk jest opozniony o ok 2 mies ale to se da nadrobic, nie ma tragedii..i juz wyje wiec musze zniknac :(
12 lata 9 miesiąc temu #322295 przez Kasiek
Agusia bo piersi sie przyzwyczaily do tego ze Jerzyś je opróżnia w nocy. Odkad moj m spi z Iga to u mnie tez były takie nabrzmiałe jak sie budzilam rano :dry: i bolały ale do zapalenia nie doszlo. Ja z rana od razu z jednej Ige karmiłam a z drugiej zaraz odciągałam. i na noc przed moim pojsciem spac okolo 23 tez troche odciagalam zeby przez noc wytrzymac :dry: ale po czterech dniach piersi sie przyzwyczaily ze w nocy juz nie musza produkowac tyle. Tzn sa nabrzmiale ale juz nie bola.
Moze sprobuj np zrezygnowac w nocy z jednego albo dwoch karmien na poczatku. I wtedy podawac Jerzykowi wode. Z czasem piersi sie przyzwyczaja. Albo na noc wypij pol szklanki szałwi - nam tak polecali w szkole rodzenia przy nawale pokarmu, u mnie sie sprawdzilo :) Pilam tak na noc bo Iga budzila sie dopiero o 3 a mi piersi w szwach pękały :dry:

a z tym opoznieniem to na pewno wszystko Jerzyk nadrobi :) :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #322298 przez a!gusia
Kasiek ja w srode ide do ekarza i bede chciala zeby mi przepisala tabletki na zanik laktacji bo w dzien Jerzyk tez cycka nie chce tylko sie rozglada dookola.woli kaszke..wiec ja juz zrezygnuje calkiem..zreszta po ostatnim zapaleniu,nie dalej jak miesiac temu sobie obiecalam ze nastepnym razem koncze z karmieniem cycem..zreszta ja sie chce w koncu wyspac,mysle ze jak mu dam mm to sie nie bedzie tak czesto budzil az w koncu przestanie w ogole..chociaz z moim szczesciem pewnie bedzie jeszcze gorzej..mam juz dosc tego wszystkiego,naprawde.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #322301 przez Kasiek
Wierze ze chcesz sie wyspac :kiss: No a przy mm dzieciaki szybciej zaczynaja noce przesypiac, tak juz jest :kiss: bo te cycusiowe to budza sie nie tylko po to by jesc tylko czasami po to zeby sobie possac - tzn potrzymac cycka w buzi :dry: , zauwazylam to u swojej Igi :) odkad spie w drugim pokoju wcale jesc nie woła :dry: :)
A jak przejdziesz na mm to i m bedzie mogl wstawac w nocy a ty sie w koncu wyspisz :) :kiss:

Kurcze Iga spi a koscielne dzwony bija na pogrzeb :huh: i pewnie zaraz sie zbudzi ehhhh :dry: :angry: :angry:
12 lata 9 miesiąc temu #322310 przez Edyta
Dzien Dobry :)
ja tutaj wirusa nie mam i nadal nie mam zaproszenia na blog :dry: wiec zamna tam nikt nie teskni :(
Agus jesli moge doradzic bo ja skonczylam karmic juz cycem a mialam duzo pokarmu jak chcesz zakonczyc laktacje to odciagni sobie raz do konca a pozniej tylko jak bedzie cie bolec dla ulgi po troszku i zaniknie samo ja juz nie odciagam cycki nie bola i jak narazie silvia ze smakiem pije mm :lol: i mysle ze pol roku to wystarczajacy czas by zakonczyc karmienie pozniej dzieci sa juz duze swiadome przyzwyczajaja sie do cyca jak do przytulanki i pozniej ciezko bedzie je odstawic ale to indywidualna decyzjia i kazda robi jak uwaza :)
Kasieksorki spiaca bylam no to drzwi sobie zrobiliscie najwazniejsze ze zadowolona jestes :) a co do zdrowia to katar mnie meczy straszliwie :dry:
Kiniaa ja napewno zajrze na bloga ale jak zaproszenie mi ktos wysle a czy mi sie spodoba nie mam pojecia :P najwyzej jak cos zostane sama tutaj :laugh: :blink:
12 lata 9 miesiąc temu #322311 przez Edyta
Dzien Dobry :)
dziekuje za informacje o blogu ale nadal zaproszenia nie mam chyba mnie tam nie chca :(
Agus :kiss: nie martw sie wszystko u Jerzyka sie wyrowna dacie rade ja jestem z wami :) co do laktacji ja juz nie karmie odciagnelam raz mleko do konca pozniej na drugi dzien tylko zeby miec ulge w piersiach pozniej jeszcze i tak po troszku kazdego dnia i leciala juz woda i nie idciagalam teraz ani mnie nie boli ani nie pilam szalwi ani tebletek a wiesz przeciez ze mleka malo nie mialam bo wyciagalam 100ml do 250ml sproboj nie masowac i moze sie uda powodzenia :)
Kasiek eh dzrzwi szafa :silly: wazne ze zadowolona jestes :)
Kiniaa moze bym weszla na ten blog ale nie mam zaproszenia wiec pewnie nikt mnie tam nie chce no ale co tam jak cos to tu zostane sama :P
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #322312 przez Kasiek
kurcze no ja tez wirusa nie mam zadnego, nic mi nie wyskakuje. Ciekawe co na to moderatorzy :unsure: :unsure: :unsure: Czy ktoras pisala do nich w sprawie tego trojana tutaj na forum??

Edytka sama nie zostaniesz, bede Cie tu wspierac :silly: :lol:

szukam łózeczka turystycznego na allegro ale jakos nic do mnie nie przemawia tak na 100% :huh:

jakby ktorsa chciala to na gruponie jest fajny kupon na fotki :laugh: www.groupon.pl/oferty/cala-polska/fotolab24/3730720
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia