BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 9 miesiąc temu #323096 przez Renata Anna
W mailu masz linka na którego klikasz... Logujesz się i już jesteś z nami. Tam jest bezpiecznie. Bez wirusów, nikt nie ma wglądu. Jak się zalogujesz, to automatycznie stajesz się autorką bloga (jak my wszystkie), a tylko autorki mają do niego wgląd, więc jest intymnie i bezpiecznie....
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #323287 przez Kasiek
hej

Gdzies nie mam kompletnie czasu :( Iguśke trzeba pilnowac juz na kazdym kroku, zawala do tyłu i ciągle ją muszę wyciągać a to spod szafy a to spod fotela, bo jak się zakleszczy to w ryk wpada od razu :dry: a to znajdzie kabel a wtedy to juz kaplica musi go dostac i koniec :dry: :lol:
Jak spi rano to musze cos ogarnąć w domu a potem spi na spacerze i tyle, i nie moge jej z oczu spuścić :) na łóżku nie ma szans jej zostawić, pare sekund i juz z niego złazi tyłem :dry:

Moze wieczorem znajde kawałek czasu, spróbuje sie zalogować na bloga i popatrzec :)

Ja tez tu bede wpadac :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #323405 przez Edyta
12 lata 9 miesiąc temu #323431 przez Kasiek
Edytko Ty sie ciesz ze Silvia na razie chce siedziec :) Iga tak sie wczuła w to pełzakowanie ze nie chce jeść ani spac, od 12 ja nie siadlam :dry: bo srzątanie i obiad i Ige trzeba nadzorowac na kazdym kroku :dry: nogi mi odpadaja, od 12 dopiero teraz zasneła a jest po 16 :huh: ....ledwo żyję....i padam na twarz :cheer:
Dzis myje naczynia i jakos cicho sie zrobilo, ja lece do pokoju a ta w najlepsze kabel obgryza...... :ohmy: :ohmy: :ohmy: no nie mozna jej na chwilke samej zostawic :huh:
Mowie Ci wolalabym zeby ona ćwiczyla siadanie ale ona siadac nie chce, ona chce polerowac podloge :dry: :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #323533 przez Edyta
super sie czyta jak piszesz jak Iga pelzakuje :blink: i nie dziwie ci sie ze jestes zmeczona :) ;)
unas wlasnie z grzecznej coreczki nie wiem co sie stalo od19 juz w lozku a ona mi tu spac nie ma zamiaru obraca sie w lozeczku pozy odwala musze siedziec przyniej bo w szczebelki nogi jej sie klinuja jak chce sie obracac :laugh: no tak i ja nie moge nic zrobic musze ja uspic i nie chce bo co podchodze to sie skubana smieje :laugh: i jak mam byc powazna :laugh: jak na nia patrze to albo zaraz wstanie albo kregoslup sobie zlamie ;)
12 lata 9 miesiąc temu #323542 przez Renata Anna
Edytko poszło
12 lata 9 miesiąc temu #323601 przez Edyta
Dziekuje Renatko wlasnie jestem na blogu ale narazie nie umie tego ogarnac widze fotki dzieci itd... :) ogarne to cos i sie odezwe :silly: ale tu nadal bede tez... :silly:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #323635 przez Kasiek
No i ja mialam wejsc na bloga ale dzis juz nie dam rady :dry:

Iga zasnela dopiero grubo po 21 bo wieczorem pojechalismy z nią do sklepu i zanim wrocilismuy to bylo po 20, potem witaminy kaszka kąpanie i tak wyszło późno :huh:

hehehe Edytko to z Silvi tez taki mały smieszek :laugh: a jak juz siedziec chce to faktycznie za niedlugo moze próbowac sie podnosic :laugh:
A jak Ci Silvia usypia okolo 19 to do ktorej spi? ja sie boje Ige kłaść wczesniej niz po 20 bo mysle ze sie obudzi przed 5 i zacznie nowy dzien :silly: ale moze kiedys sprobuje, najwyzej bede miala jeden dzien zwalony :laugh: teraz zasypia o 21 i spi do 7 z jedna pobudka kolo 4 :)

lece legnąć przed tv buziaki :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #323673 przez Viszka11
Renata Anna napisał:

Viszka przeniosłyśmy się na bloga. Podaj adres mailowy to wyślę Ci zaproszenie. Nie może Cię tam zabraknąć...

juz podaje:[email protected]

Kochana na forum nie moge wejsc...:(

ciagle mi sie pojawia sie jakies Google...wrrrrrr :angry: :angry:

U nas dobrze...jakos leci..Mdlosci sa nadal...

brzusio jak narazie nic nie widac....

Dzieci w miare Zdrowe;)

WIOSNA IDZIE!!!!

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
12 lata 9 miesiąc temu #323693 przez Edyta
Kasiek jak silvia zasypia od urodzenia o 19 i nie da sie jej przestawic to wstaje roznie nie raz potrafi wstac w nocy co sie rzadko zdarza o np.2 bo glodna jak nie naje sie na wieczor albo jak dzis obudzila sie o 3.30 chciala jesc pozniej zasnela do 7.30 normalne jej spanie to od 19 do 6rano 7 pozniej flaszka mleka mm bo ja juz nie karmie piersia i dalej spi do 9 czasem 9.30 jak nam sie przysnie :laugh: :blink: z tym siadaniem to nadal nie siedzi samodzielnie ale probuje uparta dziewczyna :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #323746 przez avika
Viszka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #323801 przez Kasiek
Viszka fajnie :) a brzusia nie widać bo to chyba jeszcze za wczesnie :) widze na suwaczku z to dopiero 10 tydzien :laugh: zazdroszcze :laugh:

Edytko o 9 :ohmy: 9.30 :ohmy: boze moje dziecko spalo do 9 w pierwszym miesiacu zycia, potem zaczela coraz wczesniej wstawac :laugh: ale zazdroszcze :)

Moja od dwoch nocy sie awanturuje o cycka, odkad spi z nią m bylo ok dawal herbatke i spala dalej a potem ja pare dni z nią spalam i sie odzwyczaila :dry: raban podnosi i cycek musi byc albo ona spac nie bedzie :) od razu na brzuszek i zaczyna sie pełzakowanie :dry: wczoraj tak szalala od 2.30 do 4 :huh: az m po mnie przyszedl bo już zwątpił :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #324041 przez Viszka11
Kasiek napisał:

Viszka fajnie :) a brzusia nie widać bo to chyba jeszcze za wczesnie :) widze na suwaczku z to dopiero 10 tydzien :laugh: zazdroszcze :laugh:

Edytko o 9 :ohmy: 9.30 :ohmy: boze moje dziecko spalo do 9 w pierwszym miesiacu zycia, potem zaczela coraz wczesniej wstawac :laugh: ale zazdroszcze :)

Moja od dwoch nocy sie awanturuje o cycka, odkad spi z nią m bylo ok dawal herbatke i spala dalej a potem ja pare dni z nią spalam i sie odzwyczaila :dry: raban podnosi i cycek musi byc albo ona spac nie bedzie :) od razu na brzuszek i zaczyna sie pełzakowanie :dry: wczoraj tak szalala od 2.30 do 4 :huh: az m po mnie przyszedl bo już zwątpił :laugh:

hehehe ja juz bym chciala...by bylo widac... :lol: :lol:

Avika-kurcze nie wiem oczym piszesz...:( podalam emiala:) poprosze o LINK do BLOGA:)

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
12 lata 9 miesiąc temu #324103 przez Renata Anna
Viszka wysłałam. Przepraszam za zwłokę :( Wybacz :( :blush:
12 lata 9 miesiąc temu #324284 przez Edyta
Kasiek dzis np spala od 19 do 5 rano pozniej jedzonko i do 9 :) dobrze mi spi nie moge narzekac bo nigdy mi sie nie budzila w nocy co 2 godziny jedynie wtedy jak byla glodna i jeszcze nigdy na noc nie podalam jej mleka z kaszka :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia