- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 9 miesiąc temu #326324 przez Asik
hejka
My dzisiaj na 15:30 do lekarza.. Szymek nie spał w nocy od 1 do 7 rano .. biedaczek mój
Kaszle okropnie , katar , ale temperatury nie ma więc jestem dobrej myśli
Co do picia wody , herbatek , soczkow i innych płynów to u nas jest masakra ponieważ Szymek nic a nic z butli ani niekapka nie wypije, pomału po kropelce jak mu podaję to jeszcze jako tako.,. dziwne bo przecież wczesniej mleko pił normalnie a teraz to się od razu dławi jak poczuje coś innego niż gęścinę.
Agusia ale fajnie Jerzyk stoi sobie
My dzisiaj na 15:30 do lekarza.. Szymek nie spał w nocy od 1 do 7 rano .. biedaczek mój
Kaszle okropnie , katar , ale temperatury nie ma więc jestem dobrej myśli
Co do picia wody , herbatek , soczkow i innych płynów to u nas jest masakra ponieważ Szymek nic a nic z butli ani niekapka nie wypije, pomału po kropelce jak mu podaję to jeszcze jako tako.,. dziwne bo przecież wczesniej mleko pił normalnie a teraz to się od razu dławi jak poczuje coś innego niż gęścinę.
Agusia ale fajnie Jerzyk stoi sobie
Temat został zablokowany.
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 9 miesiąc temu #326326 przez jkardasz
http://www.suwaczki.com/ticker.php?pic=qb3cwn15q58mdhed
dzien dobry wszystkim mamusiom jestesmy znow caly tydz w poznaniu u rodzicow bo szanowny pan malzonek a tu zlecenie (jakas sala zabaw do pomalowania czy cus) wiec mamy neta!! juppi jak dobrze miec kontat ze swiatem!!
Leszynek spi wic robie sobie duuuzy kubel kawy i bede sobie was czytac :D:D
Leszynek spi wic robie sobie duuuzy kubel kawy i bede sobie was czytac :D:D
- motylek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326331 przez motylek
Hej
Wszystkiego najlepszego dla Borysa
Asik;biedny Szymonek nwmęczyli pernie namęczyli go przy pobieraniu krwi. ja jak musze Kornelce krew to tylko prywatnie w laboratorium i NIGDY nie pójde z dzieckiem do szpitala raz jak bylyśmy w szpitalu widziałam jak jak ja kul i nigdy więcej! miała tak strasznie pokutr rączki i dopiero z nogi udało im się pobrać,koszmar.
Świetnie Szymonek raczkuje! Jak ja bym już chciała żeby moja tak pomykała:) jak narazie Kornelk raczkuje do tyłu i przy tym śmiesznie się chwieje:)
Agusia ja zrobiłam Kornelce grupe krwi przy okazji jak robiliśmy inne badania krwi,troszkie więcej jej pobrali ale poszło to tak sprawnie że Kornelka nic nie poczuła. Ale Jerzyk przystojniak i jak fajnie stoi:) Kornelka też nie turla się A dlaczego Jerzyk bedzie miał rehabilitacje?
Wszystkiego najlepszego dla Borysa
Asik;biedny Szymonek nwmęczyli pernie namęczyli go przy pobieraniu krwi. ja jak musze Kornelce krew to tylko prywatnie w laboratorium i NIGDY nie pójde z dzieckiem do szpitala raz jak bylyśmy w szpitalu widziałam jak jak ja kul i nigdy więcej! miała tak strasznie pokutr rączki i dopiero z nogi udało im się pobrać,koszmar.
Świetnie Szymonek raczkuje! Jak ja bym już chciała żeby moja tak pomykała:) jak narazie Kornelk raczkuje do tyłu i przy tym śmiesznie się chwieje:)
Agusia ja zrobiłam Kornelce grupe krwi przy okazji jak robiliśmy inne badania krwi,troszkie więcej jej pobrali ale poszło to tak sprawnie że Kornelka nic nie poczuła. Ale Jerzyk przystojniak i jak fajnie stoi:) Kornelka też nie turla się A dlaczego Jerzyk bedzie miał rehabilitacje?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez motylek.
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #326334 przez angellika1
Hej
Ja tez bede pisac i tu i tu...
Asik super Szymek raczkuje Niki zaczyna raczkowanie ale juz m coraz lepiej idzie
Agusia jaki Jerzyk dorosły wow!!! a gdzie kupiłaś to coś do k,ąpieli i jak sie nazywa i czu drogie to było?
Niki cały czas chorutki dzisiaj kupiliśmy inhalator ale nie mam zielonego pojecja jak i czym go inhalować pomożecie??
Jeżeli chodzi o jedzenie to teraz Niki nie je nic albo prawie nic W ogóle nie ma apetytu wciskam mu cosik na siłe rano np zjadł tylko 5 łyżeczek bułki w mleku. Obiadku w ogóle nie chce jeść. Dzisiaj gotuje na obiad kaszę z gulaszem to może troszkę zje. Jak uwielbiał paróweczki tak teraz nie ma na nie chęci. Jedyne co mleko wieczorem wypije bez problemu.
Eh niech ta choroba się skończy
Ja tez bede pisac i tu i tu...
Asik super Szymek raczkuje Niki zaczyna raczkowanie ale juz m coraz lepiej idzie
Agusia jaki Jerzyk dorosły wow!!! a gdzie kupiłaś to coś do k,ąpieli i jak sie nazywa i czu drogie to było?
Niki cały czas chorutki dzisiaj kupiliśmy inhalator ale nie mam zielonego pojecja jak i czym go inhalować pomożecie??
Jeżeli chodzi o jedzenie to teraz Niki nie je nic albo prawie nic W ogóle nie ma apetytu wciskam mu cosik na siłe rano np zjadł tylko 5 łyżeczek bułki w mleku. Obiadku w ogóle nie chce jeść. Dzisiaj gotuje na obiad kaszę z gulaszem to może troszkę zje. Jak uwielbiał paróweczki tak teraz nie ma na nie chęci. Jedyne co mleko wieczorem wypije bez problemu.
Eh niech ta choroba się skończy
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326344 przez angellika1
ejj a co ja mam za fotke w avatarze??? wcale jej nie zmia=eniałam!!!!!!!!
i nie moge jej zmienić!!!!!
co jest??
i nie moge jej zmienić!!!!!
co jest??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez angellika1.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326346 przez Asik
Motylek ja też chciałam prywatnie w laborze zrobić ale nikt sie nie chciał podjąć pobierania krwi u 6 mcznego dziecka tylko na oddziale niemowlęcym w szpitalu, każdy twierdził że nie da rady itp
Angellika to coś do kąpieli to na allegro jest jako aquababy jest po prostu super
co do inhalatora to niestety nie pomogę bo nie mam zielonego pojęcia . może w aptece coś wiedzieć będą ...
100 lat dla Boryska
Jkardasz witaj witaj
Happymamma hello
a ja zeżarłam właśnie czekoladę pyyyszna była
Angellika to coś do kąpieli to na allegro jest jako aquababy jest po prostu super
co do inhalatora to niestety nie pomogę bo nie mam zielonego pojęcia . może w aptece coś wiedzieć będą ...
100 lat dla Boryska
Jkardasz witaj witaj
Happymamma hello
a ja zeżarłam właśnie czekoladę pyyyszna była
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Asik.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326350 przez domii
Happymammapomysle jak bede u dentysty ze nie jestem sama i ty tez siedzisz
Asik buziaki i duzo zdrowia dla Szymka
Motylku i jaka Kornelka ma gr.krwi twoja?meza?czy jeszcze inna?
Angelika zdrowka dl Nikiego ja sie na inhalacji nie znam a to do kapieli to krzeselko Asik tez takie ma dla Szymka-70 zl na alegro nowe kosztuje
Joanno witaj
BORYSKU STO LAT
Asik buziaki i duzo zdrowia dla Szymka
Motylku i jaka Kornelka ma gr.krwi twoja?meza?czy jeszcze inna?
Angelika zdrowka dl Nikiego ja sie na inhalacji nie znam a to do kapieli to krzeselko Asik tez takie ma dla Szymka-70 zl na alegro nowe kosztuje
Joanno witaj
BORYSKU STO LAT
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez domii.
- jkardasz
- Wylogowany
- gaworzenie
12 lata 9 miesiąc temu #326359 przez jkardasz
Biedny Szymek zdrowka chlopaczku zyczymy!! i juz raczkuje!!!!! SUPER!
A co do picia to Lesiu tylko wode przegotowna pije z "kapka" takie zwyklego z twardym ustnikiem, i jak nie mam ja go nakarmic cycolkiem to taka wodnista kaszke tez z niego da rade. Bo z butelki nie lubi:)
Adee, uszka do góry
Jerzyk jak slicznie siedzi i.. stoi!!! wow
noooo to sobie poczytalam :/ Mlod czlowiek juz si rozbudzil i trzeba mu kaszke zrobic z owockami na sniadanko.
A moge na maila dostac linka i haslo do bloga?? Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
a jak nakarmie i wyse brata na spacer z Leszkiem to wroce czytac dalej!
aaa w ogole to super sie takpo jakims czasie czyta o tych wszystkich maluszkach i ich ooooogromnych postepach! az sie rozczulilam
A co do picia to Lesiu tylko wode przegotowna pije z "kapka" takie zwyklego z twardym ustnikiem, i jak nie mam ja go nakarmic cycolkiem to taka wodnista kaszke tez z niego da rade. Bo z butelki nie lubi:)
Adee, uszka do góry
Jerzyk jak slicznie siedzi i.. stoi!!! wow
noooo to sobie poczytalam :/ Mlod czlowiek juz si rozbudzil i trzeba mu kaszke zrobic z owockami na sniadanko.
A moge na maila dostac linka i haslo do bloga?? Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
a jak nakarmie i wyse brata na spacer z Leszkiem to wroce czytac dalej!
aaa w ogole to super sie takpo jakims czasie czyta o tych wszystkich maluszkach i ich ooooogromnych postepach! az sie rozczulilam
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #326360 przez a!gusia
Asik co do tego do kapieli to my tego uzywamy tylko do zabawy bo np ciezko glowke w tym umyc i pupke.. wiec sie bawimy w tym pluskamy a potem hop do wanienki
Motylku Jerzyk bedzie mial rehab. bo po wizycie u neurologa lekarz stwierdzil ze jest troszke opozniony ruchowo-nie chce na brzuszku lezec,nie podnosi sie wcale..wlasnie mi wyrywa kabel od neta
Motylku Jerzyk bedzie mial rehab. bo po wizycie u neurologa lekarz stwierdzil ze jest troszke opozniony ruchowo-nie chce na brzuszku lezec,nie podnosi sie wcale..wlasnie mi wyrywa kabel od neta
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #326363 przez Asik
Agusia ja Szymkowi doopcię i siusiaka myję a potem wklładam do krzesełka i się pluska w wodzie po same pachy a ja sobnie czytam
wcześniej w brodziku sioe pluskał bo mamy głęboki ale jak zaczął chlapać dookoła to już do wanny zosatł ewakuowany
wcześniej w brodziku sioe pluskał bo mamy głęboki ale jak zaczął chlapać dookoła to już do wanny zosatł ewakuowany
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona