BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #512583 przez angie1713
Witam się i ja :)

My wybieramy się dziś do znajomych właśnie się szykuję i maluję sobie paznokcie.:)

Emi kąpielowa super :kiss:
Fifi tancerz :)
Emilka z wózeczkiem i mamusia w tle :kiss:
Jogo super nawija aż mnie rozśmieszyła :)
Aniśka w żłobku słodziutka :)

Zdrówka dla Majeczki :kiss:
Pyska ta Twoja niania jakaś nieodpowiedzialna ;)
Mała fajnie że wychodzicie nawet kilka godzinek a się rozerwiecie :)

I nnie wiem co miałam napisać ?

Ide prostować włosy i szykować rzeczy dla Nadii tyle trzeba tego zabrać że szok :cheer: Ciekawe jak Nadia tam się zabawiać będzie bo pierwszy raz z tymi dziecmi będzie się widzieć Kacper ma 2,5 roku Nicola z 8 :)
Życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Bawcie się dobrze :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #512588 przez angie1713
Witam się i ja :)

My wybieramy się dziś do znajomych właśnie się szykuję i maluję sobie paznokcie.:)

Emi kąpielowa super :kiss:
Fifi tancerz :)
Emilka z wózeczkiem i mamusia w tle :kiss:
Jogo super nawija aż mnie rozśmieszyła :)
Aniśka w żłobku słodziutka :)

Zdrówka dla Majeczki :kiss:
Pyska ta Twoja niania jakaś nieodpowiedzialna ;)
Mała fajnie że wychodzicie nawet kilka godzinek a się rozerwiecie :)

I nnie wiem co miałam napisać ?

Ide prostować włosy i szykować rzeczy dla Nadii tyle trzeba tego zabrać że szok :cheer: Ciekawe jak Nadia tam się zabawiać będzie bo pierwszy raz z tymi dziecmi będzie się widzieć Kacper ma 2,5 roku Nicola z 8 :)
Życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Bawcie się dobrze :)

11 lata 11 miesiąc temu #512589 przez gosia2324
My dopiero idziemy na 20.00, ale juz zycze Wam wspanialego Sylwestra i żeby dzieci dały troszkę odespać jutro rano :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #512594 przez iwonaNAVI
Wpadlam zyczyc Wam moje drogie mamusie wspanialej imprezki czy to na balandze czy w domku :)
no i udanego wskoku do 2013 roku :)

oby byl lepszy od poprzedniego

Anitko faktycznie uroslas :) i jak kolorowo tam macie :)

11 lata 11 miesiąc temu #512654 przez Iwonka
Wpadła tylko życżyć wszystkim szczęśliwego nowego i spełnienia wszystkich marzeń i oby było lepiej :)

Nie wiem kiedy ja was nadrobie , w skrócie co u nas :) więc od świat wszyscy prawie chorzy Bartus niestety też miał 39, 6 i zapalenie gardła powiększony węzeł masakra do dziś jeszcze nie wyzdrowial. U mnie w pracy było dużo pracy panie robiły się nabustwo :)

Pozdrawiam , my na sylwestra nigdzie nie idziemy spędzamy w domku z rodzicami .

Aaaa udanej zabawy życzę wszystkim

11 lata 11 miesiąc temu #512707 przez Edyta1986
Szampańskich zabaw Kochane :) i Szcześliwego Nowego Roku :):):)

My dziś sami z Wojtkiem :( mąż ma służbę w pracy 24h :(
ale jutro sobie odrobimy to jakoś ;)

Pozdrawiam :)

11 lata 11 miesiąc temu #512743 przez mgielka22
Hello ja po pracy jak zwykle zapierdziel az z nerowow opitolialam jednego z lekarza!!!

Jogo Lilka na Twoj widok tak sie rechotala jak nie wiem swietnei +prowadzisz konwersacje i widze ze jak Lili uwie63lbia3sz tor6ebki :D

Fifus* jaki tancerz :D

Dawidek mmm :D

Tez mam jakies skojarzenia z Wami :P

Bawcie sie dobrze Kobietki :) oby nowy rok przyniosl wiecej cierpliwosci i milosci :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #512746 przez Agusia83
Hej dziewczynki, my tez siedzimy w domu, nigdzie nie pojechalismy...umowilismy sie ze znajomymi na piatek...obym wowczas juz byla do zycia :silly: Emisia nie ma zaatakowanych ani oskrzeli ani pluc...wszystko jej siedzi w krtani, tez nie za dobrze...ale dr powiedziala, ze i tak mamy szczescie...
Emi jest u mojej mamy...bo ja pewnie szybko pojde spac...mam sie wychyrlac i wysmarkac sama w lozku :silly:
Nie wiem czy te hormony ciazowe tak mi buzuja, ale przed chwila siedzialam w kuchni i ryczalam, ze Emi nie ma :( :( :(

Zycze Wam wszystkim SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU, szampanskiej zabawy sylwestrowej ....zdrowia, kolejnych fasolek, usmiechu na codzien, duzo, duzo pieniazkow :lol: i spelnienia najskrytszych marzen!

chyba zadna nie bedzie siedziec na forum, tylko ja? :(

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #512752 przez Marta M
Jestem :)

Od czasów szpitala jak Maja miała kilka dni pierwszy raz mi zachorowała tak poważniej, bo wcześniej była przeziębiona i z gorączką ale krtań pierwszy raz się przyplątała...i zipie tak strasznie i pieje jak kogut, dostała już pierwszą dawkę antybiotyku, nebulizujemy się jakąś zawiesiną sterydową, inhalowałam ją też solą i oilbasem, na wieczór jeszcze dostała gorączki, więc nurofen jej podałam i diphergan od lekarza więc może jakoś ta noc minie...OBY...strasznie się o nią boję...beti wiem, pójdę za Twoją radą ale obym nie musiała z niej skorzystać...tak więc my już w wyrku, Maja śpi, a co poniektóre widzę balują więc życzę tym imprezowym i tym siedzącym w domu wyśmienitej nocy :) I całego wspaniałego NOWEGO ROKU :kiss:

Gosiu rano tak szybko z Tobą rozmawiałam ale wychodziliśmy do lakarza i powiem Ci że odnośnie tego spa narazie nie jestem w stanie się wypowiedzieć...jak Maja chora to nie umiem myśleć na przyszłość...do tego Sławek mi przypomniał że mają go szkolić na dowódcę załogi (pierwszego pilota) i że raczej nie dostałby piątku wolnego...a domyślam się że jak teraz nie kupimy to przepadnie, no trudno, wybierzemy się na piąty zjazd...

Jogo rewelacja :)

A przegląd brasy the best :)

Aguś brzusiunio chciałaś powiedzieć tylko Ci się brzuchol powiedziało...dla mnie jest cudny :) A Emisia jescze piękniejsza i widać że dobrze się przygotowuje do roli starszej siostry..:) A kapcie jakie wypśne :)

Fifi uwielbiam Cię, a te Twoje "kocie" ruchy :)

Odnośnie strzyżenia ja strzygę Majkę i robiłam to już z siedem razy albo więcej :) A odnośnie kąpania też już Majce włosków dawno nie myłam, odkąd kichała a teraz przy krtani to już wogóle nie będę :(

Dawidek kochaniutki malutki :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniśka Ty w tym żłobku czujesz się jak w domu :):)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #512753 przez Marta M
Hihi gosiu Sławek mi przypomniał że my już w tym hotelu Senator byliśmy na weselu i spaliśmy tam jedną noc :) Bo tn hotel jest w Starachowicach, prawda? :)

Nawet jakieś zdjęcia stamtąd mam :)

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #512754 przez Agusia83
A ja zapomnialam napisac, jakie cudne zdjecia Anitki widzialam :laugh: Sliczna z Ciebie dziewczynka, usmiechnieta i zintegrowana z dzieciakami...widac, ze Ci sie tam podoba :laugh:

Marta, wspolczuje...choroba dziecka to najgorsze co moze byc...oby Majeczce szybko przeszlo...ja chyba kupie ten inhalator...pytalam dr czy moge ja jakos odciazyc z tym katarem i kaszlem to polecila mi zrobic jej inhalacje z tymianku...niestety w zadnej aptece go nie ma :angry: :angry: jedynie w sklepach zielarskich...

11 lata 11 miesiąc temu #512760 przez bewipo
Zdrowiejcie dziewczyny i maluszki :)

Agusia ty się z m w łóżku wygrzewaj jak masz wolną chatę ;)

Marta ale masz świetną sukienkę!!

11 lata 11 miesiąc temu #512764 przez fanka
i ja jestem, na dole u rodziców goście, a my z M siedzimy sami na górze bo ja słaba, bierze mnie na maksa ale skoro sylwester to leczę sie sylwestrowo czyli popijam z M drinka ;-)

11 lata 11 miesiąc temu #512770 przez Marta M
bewipo dziękuję :)

Tak oglądam zdjęcia i dwa lata temu w Sylwestra zrobiłam pierwsze zdjęcie brzuszka...o ciąży wiedziałam wtedy aż jeden dzień :):)

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #512782 przez mgielka22
Same nie jestescie ja tez jestem w domku ;P lILKA PADLA w koncu zreszta :P

Martus niech Majeczka wyzdrowieje niunai kochana bo sie tez bidna nameczy :kiss:
Agusia Ty tez sie wygrzewaj i jak dziewczyny pisaly korzystaj poki dziecka nie ma i z mezulkiem poszalej pamietaj ze S leczy wsyztsko :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka