BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #529845 przez gosia2324
slowiczek napisał:

gosia2324 napisał:

Slowiczku wawa :) :evil: www.kupbon.pl/warszawa/zdrowie-i-uroda/4...ca477a&#.UPW5gGfuzQI

gdyby niania byla w cenie....:P

u mnie haslo idziemy sie kapac albo "kapciu kapciu" tez robi furore, Natala od razu wie o co chodzi i leci do lazienki

Moze usmiechnij sie do Beti :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #529849 przez Mała
Ja myję codziennie, chyba że T jest na popołudniówce to odpuszczam. Za duże wyzwanie samemu ich ogarnąć w kąpieli

11 lata 11 miesiąc temu #529853 przez maja1982
ciekawe jak Franio??mieli iśc dzisiaj do lekarza??

ja tez kąpie codziennie - to taki rytuał :) ostatnio ludziki lego sie z Karolkiem pluskają i jeżdza po wannie kabrioletem :)

11 lata 11 miesiąc temu #529854 przez slowiczek
ja to zawsze kapie Natalie, taka wieczorna rutyna, nawet jak miala katar i kaslala...normalny prysznic lacznie z myciem wlosow, w domu jest przeciez cieplo

mam prasowanie ale tak mi sie nie chce...hmmm..

11 lata 11 miesiąc temu #529857 przez mgielka22
A ja sie zastanawiam nad opieka dzienne mam po drugiej stronei ulicy i biora 3zl za godzine :P musze jutro tam zadzwonic i spytac jak to wyglada wtedy jeszcze bym zaoszczedzila...

11 lata 11 miesiąc temu #529861 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

A ja sie zastanawiam nad opieka dzienne mam po drugiej stronei ulicy i biora 3zl za godzine :P musze jutro tam zadzwonic i spytac jak to wyglada wtedy jeszcze bym zaoszczedzila...

??? mie kumam

11 lata 11 miesiąc temu #529870 przez Agusia83
Oczywiscie, ze chce...ale balam sie, ze sie jeszcze bardziej przeziebi...a zreszta nic jej sie nie stalo...nie byla brudasem do potegi n-tej...to, co najbardziej sie brdszi bylo umyte,...zreszta nie przesadzajmy....kiedys czlowiek mogl sie tylko umyc w misce bo wanny i prysznicow nie bylo...i jakos nie umieralismy....

11 lata 11 miesiąc temu #529877 przez Pyśkaaaa
hej przyszlam wam tylko posmecic.... fraek cala noc goraczkowal przesypial na 20 min ostatecznie usnal o 5 i spal do 6.30 ybralismy sie i pojechalismy do przychodni a tam od 7.30 ludzie koczuja MASKRA potem mialam jechac do pracy na 2-3 h w porze drzemki siedzialam pol dnia bo ciagle cos a w tym czasie zadzw brat ze Franek ma prawie 40 stopni rzucilam wszystko powiedzialam prezesowi do sluchu przyjechal K pojechailismy do domu i jakos zbilismy a ja sie poczulam jak najgorsa matka na swiecie :( powinnam przy nim byc....jutro nie ide do pracy w czw zobaczymy jak Franek sie bedzie czul

11 lata 11 miesiąc temu #529880 przez Agusia83
Pyskaa, ojej,....biedny Franio...ale nie zadreczaj sie, przeciez zostawilas go po pierwsze w dobrych rekach, a po drugie tylko na kilka godzin.
To nie dostaliscie sie w koncu do lekarza?

11 lata 11 miesiąc temu #529883 przez Mała
Pyśkaaa i co Franiowi jest? Zdrowiej chłopaku :kiss: Oj Pyśkaaaa widać, że Ty nie wyspana, jaka najgorsza matka :ohmy: nunu

11 lata 11 miesiąc temu #529892 przez Pyśkaaaa
ponoc wirus panuje osluchowo ok gardlo lekko czerwone gile po pas i straszny katar dr przepisala syropy nasiwin tantum verde i inchalacjr

11 lata 11 miesiąc temu #529904 przez Pyśkaaaa
a co do mycia to my nawet teraz jak ma goraczke myjemy co prawda szybki prysznic ale jest tym bardziej ze stary podczas choroby sie strasznie poci dziecko tez a jak go nie wymyjemy (np w wigilie bo pozno wrocilismy nie chcialo sie nam leniuchy :p) to zle spal zabrajki rytualu

11 lata 11 miesiąc temu #529909 przez slowiczek
biedny Franulek, mam nadzieje ze szybko pogonicie chorobsko :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #529910 przez gosia2324
Franio :kiss: Kurcze az taka garaczka? :cheer: Dobrze ze drgawek nie dostal, brat pewnie sie przestraszyl. a z czego ma inhalacje?

11 lata 11 miesiąc temu #529917 przez Mała
Uciekam :kiss: Jutro ja muszę się wybrać do pediatry po receptę na mleko i osłuchać Olę, bo rzęzi, a i coś jej się z oczkami robi

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka