BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #721403 przez monika1984lodz
dzień dobry

Jak tam Majunia i Arturek??

Mgiełka co to za operacja?

Pati jak się czujesz?

u nas od co najmniej miesiąca mam wędrowne noce- około 5 przychodzi do nas nasz mały ludź i ląduje u nas w łóżku- chyba już się tego nie oduczy :/ chociaż ja itak uwielbiam się do niej przytulać rano

a co do upałów to ja ich nigd nie nawidziłam wrrrrrrrrr wolę zimę- naprawdę- bo jak mi zimno to się ubrac można a jak gorąco to przecież ze skory ni ewyjdziesz....

Emi się tak poci w nocy,ż pduszka codziennie doprania zmiany... o piżamceniewspomnę- a jak Wasze maluchy?

Iownka będzie dobrze :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #721413 przez pati-m
Kacper o dziwo nie budzi się zlany potem. Śpi tylko w podkoszulce na ramiączka.

Mnie się marzy trochę chłodku. ;)
A co do samopoczucia to szału nie ma. Właśnie upały dobijają, mdłości, a wczoraj wieczorem to czułam jak mi żołądek fikołki wywija i aż się popłakałam. Liczę na to, że to już końcówka.

11 lata 5 miesiąc temu #721416 przez monika1984lodz
no Emi też koszueczka na ramiączka i majtusie

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu #721430 przez iwonaNAVI
Jestem po rozmowie dobrze poszlo...praca bylaby na 3/4 etatu czyli 6 godz i od 19 sierpnia...wszystko bedzie wiadomo 14 sierpnia bo wtedy zakonczy rekrutacje...tylko nie powiedziala jaka wyplata zapytala tylko ile minimum bym chciala zarabiac

faje male przedszkol 2 gr po 25 osob..nie to co u nas 7 i 200 dzieci...spokojnie tak bylo...pierwsza umowa probna na 3 miesiace potem na okreslony na rok a potem na nieokreslony

tylko nie wiem co teraz zrobic jak oddzwoni ze mnie chca to co z kredytem...pewnie po 3 msc okresie probnym nie da rady a musimy go wziac w tym roku bo w przyszlym na isc w gore % i trzba bedzie miec wklad wlasny...kurcze nie wiem co robic :(

11 lata 5 miesiąc temu #721434 przez Marta M
U nas noc nie najgorsza, chociaż zapowiadała się źle bo znów zaczęła ją gorączka brać, przez nos nie mogła oddychać i wybudzała się co chwila, dałam jej przeciwgorączkowy i po godzinie męki ze snem zasnęła, spałyśmy razem na podłodze na materacu i kilka razy wylądowała na podłodze, więc pobudek było sporo ale chwała Bogu nie męczyło ją już tak jak wczoraj. Teraz nawet się bawi :)

Hehe Gosiu, nie chcę Mai utożsamiać z pszczółką ;)

Aguś już 6 tygodni za Wami, niesamowite jak czas biegnie, Arturek już zbiera rozumek i będzie łatwiej ;)

mgiełka jak mówi Iwonka, nic na siłe..

Monia Maja śpi w samym podkoszulku na ramiączkach..i się nie poci..

11 lata 5 miesiąc temu #721529 przez Pyśkaaaa
Martus ciesze sie że z Majeczka lepiej biedna sie namęczy

Franek spi ja coś zjem i biore sie za obiad...

11 lata 5 miesiąc temu #721533 przez mgielka22
Monia jak Agusia pisala wczesniej na hemoroidy bo bardzo krwawie i musze to zrobic...napisze po wszystkim jak bede dobrze ze mam neta w komie ;)

Iwonka qrcze trudno powiedziec powiem Ci tak: zleceniowka to zleceniowka pracujesz masz kase niepracujesz nie masz i bank patrzy jakie sa przychody i liczy sobie srednia z ostatnich 12 mcy...tak naprawde dzis masz prace jutro nie masz...Tutaj jak Ci dadza od razu umowe o prace to naprawde jest lepsza opcja po 3 miesiacach pracy zdazysz jeszcze wziac w tym roku kredyt na koniec listopada by CI wychodzilo takze zdazysz jeszcze...

Dziewczyny to prawda wczoraj slyszalam w pracy ze ponoc od nowego roku dzieci nei bedzi emozna odliczac od podatku?? :ohmy: slyszalyscie cos o tym??? Jeszcze tego by brakowalo :angry: pieprzony polski narod!!!

11 lata 5 miesiąc temu #721539 przez mgielka22
Uff doczytalam zmienia sie tylko ustawa: taxmachine.pl/PITy-roczne/Ulga-na-dziecko.html

11 lata 5 miesiąc temu #721573 przez iwonaNAVI
mgielka22 napisał:

Monia jak Agusia pisala wczesniej na hemoroidy bo bardzo krwawie i musze to zrobic...napisze po wszystkim jak bede dobrze ze mam neta w komie ;)

Iwonka qrcze trudno powiedziec powiem Ci tak: zleceniowka to zleceniowka pracujesz masz kase niepracujesz nie masz i bank patrzy jakie sa przychody i liczy sobie srednia z ostatnich 12 mcy...tak naprawde dzis masz prace jutro nie masz...Tutaj jak Ci dadza od razu umowe o prace to naprawde jest lepsza opcja po 3 miesiacach pracy zdazysz jeszcze wziac w tym roku kredyt na koniec listopada by CI wychodzilo takze zdazysz jeszcze...

Dziewczyny to prawda wczoraj slyszalam w pracy ze ponoc od nowego roku dzieci nei bedzi emozna odliczac od podatku?? :ohmy: slyszalyscie cos o tym??? Jeszcze tego by brakowalo :angry: pieprzony polski narod!!!

no wlasnie chyba nie zdaze bo dostane 3 miesca na probnym a to sie nie wlicza wiec dopiero w listopadzie bym dostala na rok i by tylko miesiac minal

11 lata 5 miesiąc temu #721580 przez Pyśkaaaa
o matko cos sie najesc nie moge

Iwonka a nie mozecie poczekac z kredytem?

11 lata 5 miesiąc temu #721586 przez mgielka22
Iwonka tez sie wlicza wazne by 3 miesiace byly przepracowane bo i tak na druku pracodawca ci wypelnia wszystko i tam zaznacza odkad pracujesz i do kiedy jest umowa wiec na spokojnie zdazysz ;) nie wazne czy probny czy nie umowy nie pokazujesz tylko dajesz zaswiadczenie ;)

11 lata 5 miesiąc temu #721614 przez monika1984lodz
esu... jak gorąco- byłyśmy z Emi na krótkich zakupach i musiałyśmy zachaczyć o fontane zeby sie schłodzić.
teraz dzieć śpi ja piję lodowatą wodę a na kuchni pyrtoli się zupa

Mgiełka to bedziemy trzymały kciuki w poniedziałek

IWonka ja sie na tym zupełnie nie znam, więc nie pomogę

Pysia hm... ciekawe dlaczego :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu #721621 przez iwonaNAVI
mgielka22 napisał:

Iwonka tez sie wlicza wazne by 3 miesiace byly przepracowane bo i tak na druku pracodawca ci wypelnia wszystko i tam zaznacza odkad pracujesz i do kiedy jest umowa wiec na spokojnie zdazysz ;) nie wazne czy probny czy nie umowy nie pokazujesz tylko dajesz zaswiadczenie ;)

Mgielka a to jest pewne?
to dlaczego ten doradca jak do mnie dzwonil mowil ze najpewniej jest miec pol roku do roku przepracowane i na rok do przodu na zleceniu uczywiscie
??

11 lata 5 miesiąc temu #721660 przez mgielka22
Iwonka bo zlecenie jest inaczej liczone mi mowili ze zlecenien trzeba miec przynajmniej 12 mcy zeby srednia wyciagnac. Wiesz ja bylam non stopo na bierzaco ze wszytskimi informacjami bo moja kolezanka sie tym zajmowala :) takze zawsze mialam milion pytan do no i w koncu dostalam ten kredyt ;) Jak bedziesz chciala moge Ci podac numer do mojej kolezanki ona sie tym wszytskim zajmuje i Ci odpowie na pytania w tej sprawie bo wiem ze na 100% jest pewna :)

Monia przyda sie bo jestem przerazona ze bede w polowie sparalizowana i jeszcze mu nasiuram na tym stol bo przeciez nie masz czucia od pasa w dol :P

Wiecie co M chyba cos zrozumial bo przyjechal w miedzy czasie do domu i powiedzial ze tak bardzo mnie kocha ze oddalby za nas zycie ze dalam mu przesliczna coreczke i w ogole...ehh te chlopy gorzej niz z babami :silly:

11 lata 5 miesiąc temu #721665 przez monika1984lodz
Mgiełka wydaje misię ,że będziesz miała cewnik

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka