- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
padam!matko upał w mieście jest nieporównywalnie większy!!teraz jest 30C!!
pati - nie martw sie kochana - wszystko bedzie dobrze!ale wiem co czujesz mateuszek - ładnie
gosia - mam fotkę, ale w okularach nie wiem czy sie nada oczywiscie ze chce być na kolażu
monia - ale cudo dorwałaś w lidlu jaka Emi blondyneczka
iwonka - według mnie lepsza umowa o pracę
fanka - zaciskam z całych sił za dzidzie!! Dawidek ale słodziak te oczka
matko co ja to miałam jeszcze napisac??nie moge sie skupić przez ten gorąc - choć lubie ciepło to dzisiaj jakoś wyjątkowo jestem zmęczona
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Gosia ylko mi chodził o to zeby poczuł ze mnie tez boli on normalnie od kilku tyg bawi się w " bić mamusię"a ja non stop sie zastanawiam skąd to zachowanie zawsze wieczorem i zawsze przy usypianiu ale nie codziennie już mi sie pomysły skonczyły....
Ja bym mu powiedziala stanowczo, ze jek bijesz mamusie to nie bede Cie usypiala i wyjdz z pokoju, bedzie plakal, ale przetrzymaj go, nie Karol go uspi, a nie Ty.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lolek tez próbował rożnych sztuczek a ze kupa, albo siku i wiesz na początku jak pieluche ściągnęliśmy to oczywiście reagowałam - ale po jakimś czasie zczaiłam ze to "odwlekanie"spania oczywiscie nie zawsze ale wiem kiedy ściemnia i zawsze jak wola kupe albo siku i wie ze juz robił i go nie posadze na nocnik to jeszcze go piciu ratuje
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
pyska - tule kochana wiesz co moze Franio czuje ze cie to zasypianie jego stresuje albo denerwuje i stad takie akcje!
lolek tez próbował rożnych sztuczek a ze kupa, albo siku i wiesz na początku jak pieluche ściągnęliśmy to oczywiście reagowałam - ale po jakimś czasie zczaiłam ze to "odwlekanie"spania oczywiscie nie zawsze ale wiem kiedy ściemnia i zawsze jak wola kupe albo siku i wie ze juz robił i go nie posadze na nocnik to jeszcze go piciu ratuje
u nas to sama zawsze wysikana spi i slysze tylko "mama siku kupka idzie" i to oznaka ze odwleka spanie
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pyska - tule kochana wiesz co moze Franio czuje ze cie to zasypianie jego stresuje albo denerwuje i stad takie akcje!
wiesz może masz rację może mój stres na niego tak działa spróbuje chodz troche sie uspokoic bo juz wymiekam jeszcze jak by bił kogos innego albo w innych okolicznosciach a to sie zdarzaprzy usypianiu w nerwach jego i moich chyba też ech...b
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
JAk poplacze nic mu sie nie stanie. wychodz za kazdym razem ja pobniesie reke, albi sadzaj go na jakiejs karze. u nas przy Kubie tylko to dziala.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pysia, dasz rade, musisz byc stanowcza, dziecko nie moze Cie bic !masz jeszcze synka w brzuchu, a jak Franek Cie machnie w brzuch ?
JAk poplacze nic mu sie nie stanie. wychodz za kazdym razem ja pobniesie reke, albi sadzaj go na jakiejs karze. u nas przy Kubie tylko to dziala.
Gosia ja to wiem na szczęście K mi duzo pomaga
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a nie napisałam wam ze Lolus został u babci tzn powinnam wstawić został na mini wakacjach jest tak gorąco, mama ma urlop - w ogródku basen !!jest mi smutno bez niego starsznie!w domu tak pusto ale juz w piatek damian po niego jedzie
powiem wam ze cały dzien rozstrzasałam czy go zostawić czy nie?? wiedziałam ze bede tesknić niesamowicie ale wiem ze jemu bedzie tam dobrze
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maja dobrze mu tam bedzie ja dzis poczulam roznice siedzenia w bloku a na wsi.... Tata tez chcial zostawic dzis Franka ale nie chcial
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
marta - jak Majusia??ma dalej gorączkę??
pati - a ty jak?lepiej sie czujesz??
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Gosiu ja próbowałam dziś cyknąć zdjęcie ale nie wyszło Jeszcze zaraz przeglądnę, ale chyba nic z tych dzisiejszych..
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wogole smieszny ten moj syn dzisiaj zakkadal swoje czapki dzidziusiowe i mowil zia male a jak ktos go zapyta to mowi ze ma na imie sianek bo nie umie powiedziec Franek