BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #721246 przez Pyśkaaaa
Gosia ylko mi chodził o to zeby poczuł ze mnie tez boli on normalnie od kilku tyg bawi się w " bić mamusię"a ja non stop sie zastanawiam skąd to zachowanie zawsze wieczorem i zawsze przy usypianiu ale nie codziennie już mi sie pomysły skonczyły....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #721248 przez maja1982
witam sie

padam!matko upał w mieście jest nieporównywalnie większy!!teraz jest 30C!!

pati - nie martw sie kochana - wszystko bedzie dobrze!ale wiem co czujesz :kiss: mateuszek - ładnie :blush: :)

gosia - mam fotkę, ale w okularach :S nie wiem czy sie nada :dry: oczywiscie ze chce być na kolażu :)

monia - ale cudo dorwałaś w lidlu :) jaka Emi blondyneczka :)

iwonka - według mnie lepsza umowa o pracę :)

fanka - zaciskam z całych sił za dzidzie!! Dawidek ale słodziak :) te oczka :blush: :kiss:

matko co ja to miałam jeszcze napisac??nie moge sie skupić przez ten gorąc - choć lubie ciepło to dzisiaj jakoś wyjątkowo jestem zmęczona :dry:

11 lata 5 miesiąc temu #721249 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:

Gosia ylko mi chodził o to zeby poczuł ze mnie tez boli on normalnie od kilku tyg bawi się w " bić mamusię"a ja non stop sie zastanawiam skąd to zachowanie zawsze wieczorem i zawsze przy usypianiu ale nie codziennie już mi sie pomysły skonczyły....

Ja bym mu powiedziala stanowczo, ze jek bijesz mamusie to nie bede Cie usypiala i wyjdz z pokoju, bedzie plakal, ale przetrzymaj go, nie Karol go uspi, a nie Ty.

11 lata 5 miesiąc temu #721252 przez Pyśkaaaa
tylko ze ja tak robiłam i płakalam razem znim kilka dni spokoju i znow to samo

11 lata 5 miesiąc temu #721253 przez maja1982
pyska - tule kochana :kiss: wiesz co moze Franio czuje ze cie to zasypianie jego stresuje albo denerwuje i stad takie akcje!

lolek tez próbował rożnych sztuczek ;) a ze kupa, albo siku i wiesz na początku jak pieluche ściągnęliśmy to oczywiście reagowałam - ale po jakimś czasie zczaiłam ze to "odwlekanie"spania :) oczywiscie nie zawsze ale wiem kiedy ściemnia :blink: i zawsze jak wola kupe albo siku i wie ze juz robił i go nie posadze na nocnik to jeszcze go piciu ratuje :)

11 lata 5 miesiąc temu #721255 przez iwonaNAVI
maja1982 napisał:

pyska - tule kochana :kiss: wiesz co moze Franio czuje ze cie to zasypianie jego stresuje albo denerwuje i stad takie akcje!

lolek tez próbował rożnych sztuczek ;) a ze kupa, albo siku i wiesz na początku jak pieluche ściągnęliśmy to oczywiście reagowałam - ale po jakimś czasie zczaiłam ze to "odwlekanie"spania :) oczywiscie nie zawsze ale wiem kiedy ściemnia :blink: i zawsze jak wola kupe albo siku i wie ze juz robił i go nie posadze na nocnik to jeszcze go piciu ratuje :)

u nas to sama zawsze wysikana spi i slysze tylko "mama siku kupka idzie" i to oznaka ze odwleka spanie

11 lata 5 miesiąc temu #721256 przez Pyśkaaaa
maja1982 napisał:

wiesz może masz rację może mój stres na niego tak działa spróbuje chodz troche sie uspokoic bo juz wymiekam jeszcze jak by bił kogos innego albo w innych okolicznosciach a to sie zdarzaprzy usypianiu w nerwach jego i moich chyba też ech...b

11 lata 5 miesiąc temu #721257 przez Pyśkaaaa
a sikanie przerabialismy juz :P

11 lata 5 miesiąc temu #721260 przez gosia2324
Pysia, dasz rade, musisz byc stanowcza, dziecko nie moze Cie bic !masz jeszcze synka w brzuchu, a jak Franek Cie machnie w brzuch ? :(
JAk poplacze nic mu sie nie stanie. wychodz za kazdym razem ja pobniesie reke, albi sadzaj go na jakiejs karze. u nas przy Kubie tylko to dziala.

11 lata 5 miesiąc temu #721262 przez Pyśkaaaa
gosia2324 napisał:

Pysia, dasz rade, musisz byc stanowcza, dziecko nie moze Cie bic !masz jeszcze synka w brzuchu, a jak Franek Cie machnie w brzuch ? :(
JAk poplacze nic mu sie nie stanie. wychodz za kazdym razem ja pobniesie reke, albi sadzaj go na jakiejs karze. u nas przy Kubie tylko to dziala.

Gosia ja to wiem na szczęście K mi duzo pomaga :)

11 lata 5 miesiąc temu #721268 przez maja1982
pysia - dasz rade :)

a nie napisałam wam ze Lolus został u babci :( tzn powinnam wstawić :) został na mini wakacjach ;) jest tak gorąco, mama ma urlop - w ogródku basen !!jest mi smutno bez niego starsznie!w domu tak pusto :( ale juz w piatek damian po niego jedzie :)

powiem wam ze cały dzien rozstrzasałam czy go zostawić czy nie?? wiedziałam ze bede tesknić niesamowicie ale wiem ze jemu bedzie tam dobrze :)

11 lata 5 miesiąc temu #721276 przez Pyśkaaaa
nie mam wyjscia musze dac

Maja dobrze mu tam bedzie :) ja dzis poczulam roznice siedzenia w bloku a na wsi.... Tata tez chcial zostawic dzis Franka ale nie chcial

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #721278 przez maja1982
gadałam z mamą niedawno - u nich juz chłodno - fajne świeże powietrze a tu ukrop, niby troche lepiej ale nadal ciepło!

marta - jak Majusia??ma dalej gorączkę??

pati - a ty jak?lepiej sie czujesz??

11 lata 5 miesiąc temu #721280 przez Marta M
Ja jeszcze Majki nigdzie nie zostawiłam, aż boję się tego pierwszego razu, w niedzielę zamówioną mam ciocię do Majki bo ten panieński, ale jest chora i sama nie wiem jak to będzie..

Gosiu ja próbowałam dziś cyknąć zdjęcie ale nie wyszło :( Jeszcze zaraz przeglądnę, ale chyba nic z tych dzisiejszych..

11 lata 5 miesiąc temu #721281 przez Pyśkaaaa
ja tez lubie cieplo ale ta temp to przesada....

A wogole smieszny ten moj syn dzisiaj zakkadal swoje czapki dzidziusiowe i mowil zia male a jak ktos go zapyta to mowi ze ma na imie sianek bo nie umie powiedziec Franek :p

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka