BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #721094 przez iwonaNAVI
wiecie odnosnie tego snu wczoraj wyslalam CV do przedszkola blisko mnie chyba juz z 10 raz bo nowe ogloszenie sie pojawilo ze szukaja...i dzisiaj dzwonili zaprosic mnie na rozmowe :P
tylko teraz mam dylemat jakby sie okazalo ze na lepszych warunkach (a wiem ze na umowe o prace) to pewnie to mi przeszkodzi we wzieciu kredytu...bo doradca mowil ze trzeba pracowac min pol roku a najlepiej rok i miec na rok do przodu...ech zawsze cos...takze nie wiem jakby sie okazala fajna praca na dobrych warunkach to co zrezygnuje zeby wziac kredyt ?? co byscie zrobily?
wiem ze to takie gdybanie w przod ale ja wole przemyslec wszystkie opcje mimo iz nie wiadomo czy mnie wezma w ogole

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #721095 przez iwonaNAVI
Majka chorowitku kurujcie sie tam i daj znac co po wizycie

11 lata 5 miesiąc temu #721112 przez iwonaNAVI
Gosia poszly swieze zdjecia :P

11 lata 5 miesiąc temu #721134 przez Marta M
A więc my mamy anginę...antybiotyk augmentin i w tej chwili ponad 39stopni, dobrze że już rano mnie tchnęło się na dzisiaj umówić do lekarza...

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #721172 przez iwonaNAVI
Ojej Majcia zdrowka kochana

a my od dzisiaj bez goraczki i zdrowe..dziwne to moje dziecko tylko goraczka 3 dni i innych objawow brak i tak czesto ma jak ja cos bierze...podejrzewam ze wtedy boli ja gardlo ale dziwne po 3 dniach przechodzi wszystko

11 lata 5 miesiąc temu #721193 przez Pyśkaaaa
witam wieczorowa pora :)
Majeczka zdrowka aniolku

Pati bedzie zdrow nasz Mateuszek

a my dzis u rodzicow caly dzionek posciagalam ubrania Frania zobaczylam co mamy i sie rozczulilam a do tego rodzice dali kaske na dorosle lozko wiec jeden wydatek mniej

11 lata 5 miesiąc temu #721205 przez mgielka22
Hejj wlasnei wrocilam z pracy, mam juz badania, anestezjologa wszytsko zalatwione az dzis zaczelo do mnei docierac i sie juz stresuje poniedzialkiem :ohmy: ale w zxyciu nie mialam takiej wysokiej hemoglobiny :P

Gosia qrcze co to za porodowka :ohmy:

No to witamy Mateuszka :D Pati oszczedzaj sie Kochana i Ty Pyskaaa tez szczegolnie w upaly ;)

Pati nei martw sie to tylko sprzet bedzie dobrze Kochana :)

Iwonka sluchaj co do kredytu to minimum 3 miesiace musisz miec przepracowane i 6 mcy do przodu, umowa o prace jest lepiej rozpatrzana niz zleceniowka przez banki takze chyba 3 miesiace byscie sie wstrzymali??? Chyba te mieszkania nie schodza jak "swieze" bulecvzki bo ludzi teraz fizycznie na to nei stac!!! SPokojnie dostaniesz kredyt ja dostalam mimo ze nasze dochody oficjalne to 3300 netto tylko byly ;) takze spokojnie :)

Cos mnie glowa boli :(

Lila wczoraj nabila sobie guza na czole ehh...

Martusia zdrowka dla Majeczki a augumentin jest lagodnym antybiotykiem takze dobrze dobrali ;)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #721213 przez gosia2324
Maja :( zdrowiej maluchu :)

Iwonka dzieki za fotke, dziewczyny prosze poświećcie minute i zróbcie zdjecie jesli ktos chce byc na kolażu, jak nie to nie zmuszam

Fanka, nie moge zapisac Twojego zdjecia :( przesliesz mi jeszcze raz, moze format jest za maly?

11 lata 5 miesiąc temu #721216 przez gosia2324
DZIEWCZYNY PROSZE KTORA MA H&M W MIESCIE ,ZOBACZCIE CZY U WAS SĄ JESZCZE CIASIOKI I ELMO !

11 lata 5 miesiąc temu #721222 przez Pyśkaaaa
u nas niestety nie ma :(

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #721223 przez gosia2324
Pysia jak Franio z zasypianiem? juz lepiej?

Fajne dla przyszlych mamuś :) allegro.pl/prima-baby-mata-turystyczna-p...tek-i3425082978.html

O RANYYYYYYYYYYYYYYY allegro.pl/ciasteczkowy-potwor-68cm-elmo...cja-i3425188669.html :woohoo:

11 lata 5 miesiąc temu #721224 przez Pyśkaaaa
Gosia słabo :( ale stwierdzilismy że jak kupimy łóżeczko to zczne go uczyc jakoś zasypiac :) wogole dzis nie wiem czy dobrze zrobiłam mam wyrzuty strrrraaaszne :( :(

11 lata 5 miesiąc temu #721230 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:

Gosia słabo :( ale stwierdzilismy że jak kupimy łóżeczko to zczne go uczyc jakoś zasypiac :) wogole dzis nie wiem czy dobrze zrobiłam mam wyrzuty strrrraaaszne :( :(

czemu masz wyrzuty?

11 lata 5 miesiąc temu #721233 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #721243 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

:kiss: :kiss: :kiss: napewno strasznie sie czujesz, dzieciaki czasem wyprowadzają nas z równowagi :( a to ze zle sie z tym czujesz świadczy o tym ze kochasz Frania i nie zrobilas tego bo chcialas zeby go bolalo

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka