BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #721671 przez Pyśkaaaa
poszlismy na sekunde do sklepu obok bo oczywiście czegos zapomnialam i cala płyne tragedia teraz Franek oglada bajkę a ja lece pod prysznic....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #721676 przez Marta M
Jest koszmarny upał, wiecie gdzie ja Maję położyłam spać? Pokoje mamy w dachu i nie ma czym oddychać, najchłodniej jest u nas w łazience na dole i zniosłam tu materacyk i śpi na ziemi...poważnie..

11 lata 5 miesiąc temu #721703 przez iwonaNAVI
Wiecie co mi dzisiaj Oli zrobila chciala lizaka i widziala jak lezal na szafce a ze dzisiaj prawie nic nie jadla powiedzialam jej ze dostanie jak cos zje i co chce jogurt kanapke banana itp a ona zaczela mi tak wyc, poprostu darla sie jak umiala najmocniej i to specjalnie mi na zlosc...postawiłam ja w kącie i powiedziałam e jak sie uspokoi i przestanie plakac i krzyczec to ja zawolam i porozmawiamy wyszlam z pokoju za chwile przestala i mowi "mama nie placze juz" porozmawialam z nia przeprosila i za chwile znowu afera bo chce lizaka...znowu tlumaczylam a ta znowu histerie ostawila...znowu sobie postala uspokila sie przyszla przeprosila i tak w kolko....potem dochodzilo jeszcze rzucanie sie na ziemie az sie zapowietrzala od tego krzyku i wrzasku ale ja postanowila ze nie ustapie bo co to znaczy ze ona dostaje zawsze to chce a jak cos nie po jej mysli to szaleje...i tak z dobre pol godz z nia walczylam az tesciowa przyszla zobaczyc co sie dzieje :P no i w koncu Oliwia zrozumiala ze krzykiem darciem nie wygra usiadla do stolu zjadla calego banana przestala plakac i zadowolona mowi "mama teraz daj mi lizaka" i wiecie co...dostala go polizala doslownie 3 razy i mowi" mama juz nie chce lizaka ty zjedz" no myslalm ze padne :P

11 lata 5 miesiąc temu #721704 przez iwonaNAVI
Marta M napisał:

Jest koszmarny upał, wiecie gdzie ja Maję położyłam spać? Pokoje mamy w dachu i nie ma czym oddychać, najchłodniej jest u nas w łazience na dole i zniosłam tu materacyk i śpi na ziemi...poważnie..

Marta u mnie najchlodniej w piwnicy i kotlowni haha :P

11 lata 5 miesiąc temu #721710 przez mgielka22
Monia wierz ze wole cewnik niz ni emiec czucia :P

11 lata 5 miesiąc temu #721735 przez iwonaNAVI
Sprawa sie wyjasnila...napisalam emaila do doradcy i mowil ze jak wezme teraz ta prace to zdazymy z kredytem :) tak jak mgielka pisalas w 4 msc pracy pracodawca wypelnia wniosek i wlicza tam okres probny do zatrudnienia
wiec teraz tylko czekac do srody za tydzien i zobaczymy jaka decyzja czy mnie wybiora czy nie
prosze o kciukasy :)

11 lata 5 miesiąc temu #721825 przez gosia2324
O MATKOOOO :cheer: :cheer: ledwo da sie oddychac

Dzis dzieci kąpały sie w basenie na srodku pokoju :woohoo: :woohoo: :S
chociaż sie schłodziły,

Marta ja Jogo w zeszle lato tez wywoziłam w wozku do łazienki jak spala.
A teraz zamykam okno ,puszczam wiatrak na 3 i jest chlodno w pokoju.

D usypia dzieci a ja mam zimne piwko :blush: :silly: :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #721829 przez iwonaNAVI
Gosia o matko dobrze ze wszystko tak sie skonczylo

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #721864 przez maja1982
witam sie i ja w ten upaaaaly dzien :) dobrze ze klima w pracy bo bez tego by sie ni dało pracować:silly:

iwonka - no widzisz nie denerwuj sie tak tym kredytem!ja wiem ze chcecie miec wslasne mieszkanie/domek ale spokojnie!!!:) oczywiscie zaciskam kciuki :) a Oliwcia uparciuszka :)

agusia - jak tam Artuś??mam nadz. ze lepiej i nic sie nie wykluło!!

marta - jak Majusia?? kazdy sposób na ochłode jest dobry!:) a ty jak dajesz radę??

pati, pyska - jak sie macie nasze mamuski?? jeszcze trochę i sie ochłodzi :)

gosia - dobrze ze tak sie to skonczyło!!!lolo ostatnio w łazience w baseniku siedział chyba z godzine w wyjsc nie chiał :)

jutro juz Karoluś bedzie w domku :) moje serduszko - tak tesknie za nim, taki pusty dom bez niego:(

11 lata 5 miesiąc temu #721895 przez Marta M
Iwonka to trzymam kciuki :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Maju nawet daję rade, ciągle żyję jutrem, że ma być chłodniej ;) Chociaż boję się burz i wogóle bo Sławek jutro leci i wraca we wtorek :(

11 lata 5 miesiąc temu #721913 przez maja1982
Marta- no pewnie się stresujesz za każdym razem jak S leci:(

Mgielka- po porodzie Ci się zrobiły?? To ponoć nieźle boli:( zaciskam kciuki :D

idę powiesić pranie i pod prysznic ZIMNY;)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #721925 przez fanka
cześc
wziełam prysznic 15 minut temu i już wcale tego nie czuję!!
my dziś z małolatem pluskailśmy się w basenie ale była radocha, że mama cała weszła znim do basenu ;-)

Majeczka, Artuś zdrówka dla Was!!

Iwonka ja też przerabiałam takie histerie, wiem o czym mówisz, maluchy nasze czasem potrafia dac popalić ale najważniejsze to nie odpuścić.

Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #721926 przez gosia2324

FAnka DZIEKI ! :kiss:

U mnie przygotowania do urodzin PEŁNĄ PARA :blush: jak ja to lubie :) robimy 25 go podwójne :blink: w Kuby ur. bedzie 10 osob wiec pomieszcze , wspolni goscie ale dwa torty :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #721937 przez maja1982
fanka - jakie cudne zdjęcie :) :blush: pięknie wyglądasz :) Dawidzio jaki szczęśliwy z mamusią :) :blush:

gosia - ja urodziłam w terminie i tez miałam zielone wody!! :S

11 lata 5 miesiąc temu #721940 przez fanka
Maja dziękuje, to zdjęcie z przed 3-4 miesięcy bo aktualne które "na zamówienie" do kolażu robił nam M do niczego się nie nadają. No ciężko uwierzyć, że już rozpoczynamy "drugą kolejkę" urodzin! ale ten czas leci

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka