BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 5 miesiąc temu #722758 przez pati-m
gosia - priv.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #722784 przez iwonaNAVI
Hej :)

mieszkanie juz odkurzone piewsza pralka sie pierze a dzisiaj chyba musze puscic ze 3 :P

Pyska jaki piekny Stasiu :) i widze duze podobienstwo do Franusia :) usta i nosek napewno :)

Agusia na afty mozesz octanisept tylko doczytaj w ulotce czy bezposrednio czy na wacik

u nas dzis od nocy caly czas leje...ale sie ochlodzilo i dzisiaj mi Oliwia zaczela lepiej jesc

Pati no masz racje czasami trzeba podpowiedziec zasugerowac

Marta dobrze u was juz lepiej

Wlasnie co u Slowiczka? ktos ma jakies wiesci? martwie sie dlugo jej nie ma

11 lata 5 miesiąc temu #722798 przez monika1984lodz
DZIEŃ DOBRY :)

normalnie mam męża w domu- odwykłam najnormalniej :P

PAti jestem w szoku,ze ona na to nie reaguje... daj znać jaka była reakcja

Iwonka widzę motorek w dupce przy sobocie hii

my dzisiaj odsunęłiśmy nawet szafy i za nimi posprzątalismy :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu #722800 przez pati-m
Wy tak zasuwacie od rana, a mnie głowa boli więc siedzę z okładem :(

11 lata 5 miesiąc temu #722809 przez monika1984lodz
ta zasuwamy :P Mąż zasuwa :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #722824 przez Marta M
Mimo tego zimna i choroby u nas musiałam wyciągnąć Maję na zakupy, bo nie mam z kim jej zostawić, dobrze że mamy to auto szwagra, ale jakoś słabe jest i nie mogę się przestawić, ale powiem Wam że cieszę się jak dziecko, odkąd mam Maję męczyłam się z termometrami rtęciowymi i elektronicznymi które o dupę rozbić i kupiłam dziś ten skroniowy i bawię się nim, oglądam testuję i działa ;) Czemu wcześniej go nie kupiłam? :) Ale teraz się przyda jeszcze bardziej bo będzie maluszek :)

Maja właśnie śpi a ja mam kupę roboty, zupkę na dziś i na jutro zrobić bo jutro mnie nie ma, gar lecza dla 15 osób, pranie, sprzątanie i zrobić jeszcze kilka prezencików dla Sabiny, napisać list, bo każda ma napisać...a o 19tej przyjeżdża najstarsza siostra Sławka z narzeczonym więc pasuje jeszcze coś przygotować, chociaż jakąś sałatkę..ja to normalnie ciągle zarobiona i ciągle na ostatnią chwilę. Wy już o urodzinach pisałyście a ja pewnie pomyślę o nich dopiero we wrześniu.

11 lata 5 miesiąc temu #722828 przez Marta M
Chociaż liczę na to, że trochę odpocznę bo 14tego planujemy wyjechać do rodziców, 15 święto, 17 wesele, 19 Sławek leci do Afganistanu na tydzień, więc zostajemy u rodziców, potem tydzień jest więc będziemy w domu a potem tydzień w Hiszpanii więc znów do rodziców, wraca 7ego września, dzień po urodzinach Majki, więc pewnie zrobimy je jak w zeszłym roku, tam. A potem ma 2 tygodnie urlopu i zastanawiamy się poważnie nad Chorwacją, tylko musimy pożyczyć auto od rodziców bo tym się nie da jechać w długą trasę, w sumie Sławek już pytał mamy czy nam pożyczy wzamian za to że zabierzemy ją ze sobą ;) W sumie fajnie by było, moglibyśmy sobie wieczorami wychodzić tylko we dwoje z brzuszkiem ;)

11 lata 5 miesiąc temu #722839 przez pati-m
Marta - jak ty to wszystko ogarniasz :cheer: A na leczo smaka narobiłaś :blush:
Chorwacja mmmm :blush:

11 lata 5 miesiąc temu #722857 przez monika1984lodz
Marta podziwam SZAZCUN :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu #722864 przez Agusia83
Napisałam się a tu przyszedł mały szogunek i wsio skasował...
My znów sami jesteśmy. D. poszedł rano do pracy, oczywiście miał być chwilę, ale się pożarliśmy i znając życie wróci wieczorem :angry: :angry: :angry: :( :( momentami nie daję rady, czuję się bezsilna...przez to stwierdzam, że jestem dupa a nie matka... :angry: :(
Emisia dziś komplenie nie chce siadać na nocnik, ręce mi już opadają w tej kwestii...tak bardzo chcę by się oduczyła noszenia pieluszki...a ona uparcie pokazuje, że może nie jest na to gotowa?
Ale za to cudownie przytula sie do braciszka...jak to słodko wygląda :laugh: i całuje go po główce, stópkach, rączkach :laugh:

A Artuś dziś uśmiechał się do mnie i chyba też śmiał ze mnie jak mu robiłam apsik :silly: a w finale strzelił kupę gigant :silly:

Marta...ale Ty masz sporo rzeczy na głowie, podziwiam Cie, że tak to ogarniasz...i że dajesz rady....
z tego, co czasami piszecie, to chyba wasze dzieciaki są bardzo grzeczne a moja Emilka to niezły urwis...

11 lata 5 miesiąc temu #722879 przez monika1984lodz
Agusia nawet nie wolno Ci tak myśleć
jesteś najlepszą Mamą na świecie dla swoich dzieciaków- i nigy w to nie wątp bo oszukujesz sama siebie :kiss: :kiss: :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 5 miesiąc temu #722897 przez Pyśkaaaa
Agusia upominam Cie :*
Monia to go wykorzystuj

ja leczo zaplanowalam na poniedzialek
Martus dobrze ze z Majeczka lepiej :)

a ja dzis tez na obrotach pelnych! Rano zakupy w sklepach goraco ale kupilam sobie pare rzeczy :)
potem zaczelam sprzatac z mezem poszalelismy i tez szafy ogarniamy :p ale juz kregoslup boli wiec chwila przerwy

11 lata 5 miesiąc temu #722927 przez Sylwia26081982
Witam się i ja. U nas dzis ruskie pierożki, ilość jak dla wojska. Nie jestem na bierzaco ale staram się. Jeszcze tydzien i wszystko wróci do normy, choc fajnie jakjest tak duzo ludzi.
Na nowym mieszkanku, super, Adi ma swój pokoik i wszystko super. Tydzien juz chodzi do złobka ale to jest tragedia jak ma zostac sam, bo jak jestem z nim to dwie godziny wytrzymuje i po dwoch godzinach papa robi wszystkim. Od poniedzialku idzie juz na cały dzien ale jakby bylo mu zle to babka zadzwoni i pojade po niego.. Ostatni tydzien ma na przystosowanie sie, trzymajcie kciuki.

Pyska to zdjecie jest boskie, normalnie dzidzie widac..nie moge sie napatrzec :)

MoniaEmi super zdolna!!

Agusia po co sie meczysz, moze to jeszcze nie czas na odpieluchowanie ?? Rozne sa dzieci, jedne szybciej jedne pozniej, kiedys to napewno nastapi :)

Moze dzis uda mi sie wiecej poczytac, nie gniewajcie sie i nie wykreslajcie ze swojego grona:)

Zuzia skonczyla 3 miesiace..wrzuce foteczki

A wiecei , wczoraj mi serce stanelo na kilkadziesiat sekund, Adrian bawil sie z dziadkiem w aucie ale w pewnym momencie wyszedl, tato sie po cos schylil ale myslal ze poszedl w strone domu ale nie zamknal wczesniej bramy wjazdowej i Adi poszedl prosto na ulice,to znaczy na sciezke rowerowa biegnaca wzdluz ulicy, zbieral kamyki i rzucal w przejezdzajace auta,trwalo to sekundy ale slysze ze cos sie dzieje , lece na dol a wszyscy go szukaja, lece za ojcem na ulice a ten z jakims gosciem idzie i Adim na rekach,. Facet sie zatrzymal widzac dziecko samo idace i mowi mi ze zawal dostal prawie itd.
Jak sama nie przypilnuje to na nikogo nie moge liczyc, a chodze i co minute pytam gdzie Adi, i wtedy tez pytalam, tato mowi, ze mna..no to spokojna bylam, atu taki numer. Jezuuuuu jakbymu sie cos stalo to ja napewno bym tego nie przezyła :( Jak sobie to wspomne to plakac mi sie chce ..

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #722942 przez Sylwia26081982
Oj nie ma nikogo ?

Wklejam Zuzie i łobuzka :)

Adrian w swoim żywiole...kocha wodę //

Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #722946 przez gosia2324
MAtko Sylwia :cheer:
Zuzieńka cudnaś Ty :)

Sylwia, przepraszam pominełam Cie, wyslij mi zdjecie na maila TWoje z Adim

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka