- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj po tym jak do was napisałam to tak mi jakoś hormony zaczęły szaleć, że szok! Sama siebie nie poznawałam! Zuźka szaleńczo wywijała, ja byłam jakaś totalnie nieogarnięta. Oglądałam tv i popłakałam się raz na reklamie nutelli a raz na reklamie proszku do prania S. nie ogarniał mojego stanu Zresztą ja też. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Potem Zuźka się uspokoiła, ja też i poszłam spać
Marta - pełna energii ciężaróweczka z ciebie
beti - uuu, forum + wanna - aaaale luksusy
A co do kurdowania to uroki żłobków, potem będą przedszkola
My dziś po południu śmigamy do szwagierki Chrześniak S. ma imieniny - Michał, więc trzeba się z prezentem wybrać i przy okazji załatwimy dzień chłopca bo przecież jutro jest
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia a nie mozesz sie przejsc do gina sprawdzic czy to napewno to co myslisz czy tylko Ci sie wydaje??
Lilka mi dopiero 2 raz w tym roku choruje bo tak to w ogole, nawet jak w zlobku byla to nic kompletnie nie zlapala ale same widzicie jaka jest pogoda
Pati bo Zuzka wie z kim masz rozmawiac i pisac
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Franek biega ze swoimi karetkami matko jakiego on ma fiola na punkcie karetek i lekarzy i chorych
Gosia ja za bardzo nie mam jak ich pomiescic ale Oni sa wyluzowani o tyle ze jedza obiad wachadlowo i niko mi to nie przeszkadza a z K rodziny byli w czw takze tez na 2 razy
pati hahaha jeszcze do nie dawna tak mialam ale sie uspokoily i nie placze bez powodu juz...
Marta szalejesz u nas tylko obiadek upieklam ciasto i babeczki zaraz wypcha,m budyniem ozdobie i tyle
Beti ja z paluszkow robilam tylko z sosem czosnkowym i jajem wszystko pokroilam pomieszalam i tyle
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Pati, to u Was chodzi się na imieniny dzieciaków? My obchodzimy tylko urodzinki...a imieniny to u starszych
Marta, podziwiam, nie dość że masz przed sobą pocisk to jeszcze tyle rzeczy ogarniasz w domu
Gosia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pyśka - Franio maniak karetek, a Kacper ostatnio ciężarówek bo wszystkie ciężarówki to "auto taty" czyli dostawczak S. bo on kocha nim jeździć
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mgiełka u gina bylam trzy tygodnie temu, teraz nie ma sensu porostu muszę czekać na @.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pati, wow, u nas w ogóle nie obchodzi się imienin, ani u młodszych ani u starszych, dla mnie to takie sztuczne, starcze święto a co do płakania na reklamach to mnie też się zdarza i to bez ciąży , w ogóle mam wrażenie, że hormony mi szaleją, jak będę miała trochę czasu to zbadam sobie ich poziom, może trzeba coś wyrównać...
Marta, czy Sławek po operacji odnotował jakieś wahania wagi ? schudł albo przytył ? kurcze, ja ciągle chudnę i nie wiem czy to przez to ?
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kartuzy.info/wiadomosc,16922,Pierwsze-tr...kowskiej-gminie.html
macie tutaj te trojaczki
NIESAMOWITE:) i juz ma piąteczke
Hej mamusie, nadrabiam zaleglosci, odezwe sie jak skoncze
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Wieczorem mamy gosci, wiec male przygotowania
Fifi oglada prawo agaty, moze bedzie prawnikiem
Juz dawno nie mialam tak normalnego weekendu
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pati fajne te zabawy trzylatkow, zapialam sobie stronke, bede sie z Adim bawiła :)A co do trojaczkow to ja bym chciała , fajnie trzy takie maluszki..masa roboty ale za jednym zamachem masz trojeczke
Co do spania to moje dziecko jest złote, on w poludnie sam chodzi spac, mowi ze chce spac, ja mowie zebyszedł do pokoiku i sie polozyl, on idzie..za chwile ide zobaczyc co robi a ona przykryty po szyje chrapie I tak juz jest od dawna,mi to na reke, bo przewaznie jak on chce spac to Zuzia nie chce ..
Dzis w nocy nam dwa razy zwymiotowal, jadlam parowke na kolacje i mi ja podkradl, wzial gryza i stwierdzil ze da psu..no i zaszkodzila mu widocznie..a jeszcze smialismy sie ze on to parowkowy chlopak.. Ale juz wsystko jest dobrze.
Dziciaczki zdroweczka dla Was.
Marta u mnie sie grzyby susza i marynuja, nie ja to robie amój M ale blee nienawidze grzybow i chyba jestem uczulona na ich zapach,a moj szanownymaz w tamten weekend dwa wiadra przytargał i wczoraj znowu .. i dzis tez pojechal, maniak grzybowy hehe ale jak sie podnieca tymi grzybkami to szok..no ale jak lubii sprawia mu to przyjemnosc to niech sobie zbiera , suszy i co tam chce...tylko kto to zje??
Agusia cierpliwosci przesylam..i ja proponuje spokojna rozmowe, a jak maz sie nie przylacza to odpusc, napewno cos mu z Twoich slow zostanie i predzej czy pozniej zmieni sie... no chyba ze sie myle ;/
Gosia faaajnie ... ale by bylo jakby Kubcio dostał brata a Jogo siostrzyczke za jednym zamachem
Ide powiesic pranie bo u nas dzis ladna pogoda a ze synus mi zrobil niespodzianke to musialam pralke uruchomic..a miala byc niedziela pizamowa ;/
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia chamstwo jednym slowem
Pyskaa dziekuje za foteczki, śliczne są, wy tacy szczęśliwi, brzuszek juz taaaki widoczny Pięknie:)
A moj syn wlasnie zasnal ogladajac bajke..spał w poludnie..no chyba potrzebuje tyle snu..
A teraz pokaze Wam moje szkraby jak sobie leżą razem
Moje słodziaczki kochane:)
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Super sa
Zobaczysz jak za rok bedą mieli z soba fajnie
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia, jak bym widziała moje dzieci 2 lata temu
Super sa
Zobaczysz jak za rok bedą mieli z soba fajnie
Tak Gosia wiem, bo jak patrze na Twoje dzieciaczki razem to sobie myślę..."..o juz niedługo Adi z Zuzia tacy będą