BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 3 miesiąc temu #754350 przez pati-m
Dzień dobry,
Wczoraj po tym jak do was napisałam to tak mi jakoś hormony zaczęły szaleć, że szok! Sama siebie nie poznawałam! Zuźka szaleńczo wywijała, ja byłam jakaś totalnie nieogarnięta. Oglądałam tv i popłakałam się raz na reklamie nutelli a raz na reklamie proszku do prania :cheer: :lol: S. nie ogarniał mojego stanu :lol: Zresztą ja też. :P Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Potem Zuźka się uspokoiła, ja też i poszłam spać :)

Marta - pełna energii ciężaróweczka z ciebie :)

beti - uuu, forum + wanna - aaaale luksusy :laugh:
A co do kurdowania to uroki żłobków, potem będą przedszkola ;)

My dziś po południu śmigamy do szwagierki ;) Chrześniak S. ma imieniny - Michał, więc trzeba się z prezentem wybrać i przy okazji załatwimy dzień chłopca bo przecież jutro jest :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #754355 przez mgielka22
Hejj wczoraj w pracy bylam potem wieczorek z M a potem do polnocy uspokajanie Lilki bo wyla nie wiadomo czemu w rezultacie spala z nami do rana... Teraz jeszcze spi M poszedl do niej sie polozyc a mi sie juz nie chce...tak jak mowilam wczesniej u mnie nie ma imprezy Lila zdumchnela tydzien temu swieczke i na tym sie skonczylo...chrzestna odwolala przyjazd chrzestny ma w d... tesciowie wiecznie zajeci wiec tylko moi rodzice byli...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gosia a nie mozesz sie przejsc do gina sprawdzic czy to napewno to co myslisz czy tylko Ci sie wydaje??

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Lilka mi dopiero 2 raz w tym roku choruje bo tak to w ogole, nawet jak w zlobku byla to nic kompletnie nie zlapala ale same widzicie jaka jest pogoda :dry:

Pati bo Zuzka wie z kim masz rozmawiac i pisac :D

11 lata 3 miesiąc temu #754358 przez Pyśkaaaa
Hej hej my jeszcze w pidzamach
Franek biega ze swoimi karetkami matko jakiego on ma fiola na punkcie karetek i lekarzy i chorych

Gosia ja za bardzo nie mam jak ich pomiescic ale Oni sa wyluzowani o tyle ze jedza obiad wachadlowo i niko mi to nie przeszkadza a z K rodziny byli w czw takze tez na 2 razy

pati hahaha jeszcze do nie dawna tak mialam ale sie uspokoily i nie placze bez powodu juz... :p

Marta szalejesz u nas tylko obiadek upieklam ciasto i babeczki zaraz wypcha,m budyniem ozdobie i tyle :)

Beti ja z paluszkow robilam tylko z sosem czosnkowym i jajem wszystko pokroilam pomieszalam i tyle

11 lata 3 miesiąc temu #754362 przez Agusia83
Hej dziewczynki...moi chłopcy śpią, a ja na spokojnie mogłam zjeść śniadanie...wczoraj mama wzięła rano Emi do siebie bym cosik upiekła, zrobiła sałatkę, bo zebrało nam się aż 12 osób dorosłych plus 7 dzieciaków w wieku od 3miesięcy do 12 lat :laugh: Nie wiem gdzie pomiescimy ich wszystkich :silly:

Pati, to u Was chodzi się na imieniny dzieciaków? My obchodzimy tylko urodzinki...a imieniny to u starszych :silly:

Marta, podziwiam, nie dość że masz przed sobą pocisk :silly: to jeszcze tyle rzeczy ogarniasz w domu :lol:

Gosia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #754378 przez pati-m
Agusia - no pewnie, że obchodzimy :) To, że mały człowiek, nie znaczy że nie świętujemy :)

Pyśka - Franio maniak karetek, a Kacper ostatnio ciężarówek bo wszystkie ciężarówki to "auto taty" :laugh: czyli dostawczak S. bo on kocha nim jeździć :)

11 lata 3 miesiąc temu #754411 przez gosia2324
WItam niedzielnie

Mgiełka u gina bylam trzy tygodnie temu, teraz nie ma sensu porostu muszę czekać na @.

11 lata 3 miesiąc temu #754450 przez slowiczek
wyobraźcie sobie, że uczyłam się wczoraj do 4 nad ranem i poszłam spać wyłącznie z rozsądku bo w ogóle nie byłam zmęczona....nie wiem skąd mam tyle energii ale już wiem po kim Natalka jest taką twardą zawodniczką :blink:

Pati, wow, u nas w ogóle nie obchodzi się imienin, ani u młodszych ani u starszych, dla mnie to takie sztuczne, starcze święto :silly: a co do płakania na reklamach to mnie też się zdarza i to bez ciąży :S , w ogóle mam wrażenie, że hormony mi szaleją, jak będę miała trochę czasu to zbadam sobie ich poziom, może trzeba coś wyrównać...

Marta, czy Sławek po operacji odnotował jakieś wahania wagi ? schudł albo przytył ? kurcze, ja ciągle chudnę i nie wiem czy to przez to ?

11 lata 3 miesiąc temu #754473 przez Sylwia26081982
iwonaNAVI napisał:

kartuzy.info/wiadomosc,16922,Pierwsze-tr...kowskiej-gminie.html

macie tutaj te trojaczki :)

NIESAMOWITE:) i juz ma piąteczke :)

Hej mamusie, nadrabiam zaleglosci, odezwe sie jak skoncze :)

11 lata 3 miesiąc temu #754477 przez pati-m
Sylwia - słodziaki :blush: Ale na samą myśl, że to mi przytrafiłoby się takie szczęście to mnie ciarki przechodzą :silly:

11 lata 3 miesiąc temu #754495 przez beti
Hej kochane,
Wieczorem mamy gosci, wiec male przygotowania :)

Fifi oglada prawo agaty, moze bedzie prawnikiem ;)

Juz dawno nie mialam tak normalnego weekendu :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #754497 przez Sylwia26081982
No poczytałam Was, ostatnio nie miałam czasu, bo była ciotka z mezem u swojego syna co mu sie dziecko urodziło..no ale ze u syna trzeba cicho byc to chetnie przyjezdzali na weekendziki do nas hihi bo u nas jest normalnie i dzieci nie sa wyczulone..a ten mały od kuzyna to nawet na spacerze jak bylismy i odezwalam sie cos glosniej to wujek "ciii" a Janek juz sie krecil, wspolczuje im :D A planuja jeszcze jedno ,,nie wiem jak ogarna sie z ta cisza :)

Pati fajne te zabawy trzylatkow, zapialam sobie stronke, bede sie z Adim bawiła :)A co do trojaczkow to ja bym chciała , fajnie trzy takie maluszki..masa roboty ale za jednym zamachem masz trojeczke :D

Co do spania to moje dziecko jest złote, on w poludnie sam chodzi spac, mowi ze chce spac, ja mowie zebyszedł do pokoiku i sie polozyl, on idzie..za chwile ide zobaczyc co robi a ona przykryty po szyje chrapie :) I tak juz jest od dawna,mi to na reke, bo przewaznie jak on chce spac to Zuzia nie chce ..

Dzis w nocy nam dwa razy zwymiotowal, jadlam parowke na kolacje i mi ja podkradl, wzial gryza i stwierdzil ze da psu..no i zaszkodzila mu widocznie..a jeszcze smialismy sie ze on to parowkowy chlopak.. Ale juz wsystko jest dobrze.

Dziciaczki zdroweczka dla Was.

Marta u mnie sie grzyby susza i marynuja, nie ja to robie amój M ale blee nienawidze grzybow i chyba jestem uczulona na ich zapach,a moj szanownymaz w tamten weekend dwa wiadra przytargał i wczoraj znowu .. i dzis tez pojechal, maniak grzybowy hehe ale jak sie podnieca tymi grzybkami to szok..no ale jak lubii sprawia mu to przyjemnosc to niech sobie zbiera , suszy i co tam chce...tylko kto to zje?? :D

Agusia cierpliwosci przesylam..i ja proponuje spokojna rozmowe, a jak maz sie nie przylacza to odpusc, napewno cos mu z Twoich slow zostanie i predzej czy pozniej zmieni sie... no chyba ze sie myle ;/

Gosia faaajnie ... ale by bylo jakby Kubcio dostał brata a Jogo siostrzyczke za jednym zamachem :blink:

Ide powiesic pranie bo u nas dzis ladna pogoda a ze synus mi zrobil niespodzianke to musialam pralke uruchomic..a miala byc niedziela pizamowa ;/

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #754562 przez gosia2324
Slowiczku zbadaj sobie hormony tarczycy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #754580 przez Sylwia26081982
Spóźnione ale szczere sto latek dla Lili i Franusia :) :kiss: :kiss:

Gosia chamstwo jednym slowem :(

Pyskaa dziekuje za foteczki, śliczne są, wy tacy szczęśliwi, brzuszek juz taaaki widoczny :) Pięknie:)

A moj syn wlasnie zasnal ogladajac bajke..spał w poludnie..no chyba potrzebuje tyle snu..

A teraz pokaze Wam moje szkraby jak sobie leżą razem :)

Moje słodziaczki kochane:)
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #754611 przez gosia2324
Sylwia, jak bym widziała moje dzieci 2 lata temu :blush:
Super sa :kiss:
Zobaczysz jak za rok bedą mieli z soba fajnie :blink:

11 lata 3 miesiąc temu #754613 przez Sylwia26081982
gosia2324 napisał:

Sylwia, jak bym widziała moje dzieci 2 lata temu :blush:
Super sa :kiss:
Zobaczysz jak za rok bedą mieli z soba fajnie :blink:

Tak Gosia wiem, bo jak patrze na Twoje dzieciaczki razem to sobie myślę..."..o juz niedługo Adi z Zuzia tacy będą :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka