BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #754629 przez Marta M
Jesteśmy po przyjęciu, ale nie mam ani jednego zdjęcia z gościny, zrobiłam przed ich przyjazdem i nagrałam tylko filmik z gaszenia świeczek w ten sposób że położyłam aparat na komodzie żeby każdego było widać to nagrałam wszystkich, mnie widać tylko czubek głowy a Mai wcale :( :( Ale fajnie było, jedzenia jak na wesele, stół się uginał, mam jeszcze na parę dni wyżeruchy, hihi :) A jutro mam kolejnych gości, moja mama, babcia i siostra babci..

beti nie wymyśliłam nic nadzwyczajnego, wiosenna z tortelini :)

Pati ale miałaś wczoraj stany :cheer: :cheer:

To Franio będzie lekarzem, Fifi prawnikiem, nonono :)

słowiczku i Ciebie dopadła nieskończona energia, ja nie umiem swojej opanować, ja najchętniej bym się nie kładła a spędziła te 24h na robocie :) co to stanu Sławka po operacji to nie zauważyliśmy żeby waga się zmieniła, mówi że jeśli stosujesz dietę po operacji to może dlatego, on jadł w miarę to samo i tak samo przed jak i po, więc ani nie przytył ani nie zrzucił..

Adi ale jesteś kochany z tym spaniem :blush: Sylwia ja uwielbiam zbierać grzyby ale jeść i robić z nimi już nie! Jedynie pieczarki...Ooo..jak uroczo wygląda taka parka w łóżeczku :blush:

Gosia są ludzie i taborety normalnie :dry:

Oooo...dzisiejsza Maja:

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #754643 przez gosia2324
Maja jak slicznie wyglądasz :)

11 lata 3 miesiąc temu #754644 przez Marta M
Dziękujemy :) Tak mi się ta sukieneczka spodobała i dałam za nią całe 14zł :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #754648 przez slowiczek
wróciłam ze szkoły, egzamin napisany :) został mi jeszcze tylko jeden, ALLELUJA

Gosia, zbadam sobie...przy nadczynności chyba się chudnie? przeczytałam sobie objawy a tam mi.in. niestabilność emocjonalna, wypisz wymaluj ja B) ale nic sobie nie wmawiam, może rzeczywiście przez dietę, tłuszcz znacznie ograniczyłam, ale dziś testowo zjadłam sobie indyjskiego jedzonka a wczoraj najadłam się papryczek chilli, takie szaleństwo :silly:

Adi z Zuzią super :) zdjęcie Zuzi na fb czadoooooooooowe :kiss:

Maja, przeeeeesłodka, pyś do wycałowania :) :kiss:

a my urodzinki Natalii świętujemy w przyszły weekend, ale postanowiliśmy z różnych powodów, że w Kielcach

11 lata 3 miesiąc temu #754655 przez Marta M
Pierwszy raz dziś się zdarzyło że Maja nie spała w dzień, bo goście przyjechali już o 12tej, potem miała tyle wrażeń z torta i prezentów a o 17tej jak pojechali nie chciałam jej już kłaść więc wyobraźcie sobie że poszła spać o 20tej, nie pamiętam wieczoru kiedy bylibyśmy o tej porze sami :cheer: :cheer:

mykam, dobrej nocy :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #754656 przez pati-m
Sylwia - cudne te twoje dzieciaczki :blush: Od razu sobie myślę, że w przyszłym roku tak będzie wyglądał Kacperek z moją Zuźką :blush:

Majeczka prześliczna! :kiss: Sukieneczka cudna i do tego za taką kasę, że grzech nie wziąć :)

słowiczek - gratuluję :)

11 lata 3 miesiąc temu #754661 przez gosia2324
Martja, Jagódka tez dzis pierwszy raz nie spała :)

Moge zdjecia?
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 3 miesiąc temu #754664 przez pati-m
Gosia - pięęęęęęękne zdjęcia :) Po prostu jedna wielka szczęśliwa rodzinka :)
Mamy taką samą koszulkę z krawatem i czapę jak Kubcio :)

11 lata 3 miesiąc temu #754679 przez iwonaNAVI
Hej :)
my dzis bylismy u mojej mamy po bardo dlugim czasie Oliwia to az z radosci piszczala jak zobaczyla swoje zabawki po tak dlugim czasie :)

Sylwia ale slodki widok takie rodzenstwo :)

Gosia swietne zdjecia :) sliczna z was rodzinka :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #754690 przez Sylwia26081982
Majunia cudna jesteś, sukieneczka śliczna,,i te gumeczki w roznych kolorach ..cudnie:)

Słowiczek no to sie odstresujesz po egzaminach i wszystko wroci do normy :) Mowisz ze Zuzia na Fb czadowa..to wrzuce i tu dla niefacebook-owych :)

Pati no juz niedlugo i u Was dwa maluchy :)

Juz sie na te wasze dzieciaczki nie moge doczekac, zeby tylko zobaczyc..

Gosia Kuba ma extra koszulke:) Jogo śliczna jak zawsze. Zdjeciacalej rodzinki piękne :) I jeszcze jedna dzidzia bedzie,normalnie nic dodac nic ujac :)

A tu jeszcze Zuzia ;)

Cześć:)

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #754691 przez pati-m
Zuzia czadowa :laugh: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #754721 przez beti
Hej kochane, my po gosciach, super bylo :) to ten moj dawny przyjaciel z przyszla zona co za tydzien biora slub, super spedzony wieczor :) a Fifus dostal Furbego i jest przeszczesliwy :)

Adi z Zuzia slodziaki :kiss:

I Majusia slicznota :kiss:

I rodzinka Gwarkowa, superowa! :)

11 lata 3 miesiąc temu #754755 przez Pyśkaaaa
hej Kochane
i kolejny poniedzialek
ciekawe jak tam Emi i Lolo Maja z Monia chyba sie nie odzywaly....

A my wczoraj mielismy gosci spiewalismy sto llat i Franio dmuchal swieczki dzieciaczek zadowolony jak nie wiem :) z preznetow tez :p

Zuzia z Adim sllodziaki :) zaraz ja bede takie miala tylko ze dwoch chlopakow :p

11 lata 3 miesiąc temu #754790 przez Sylwia26081982
Witam Mamsie i dzieciaczki :)

Pyskaa dwóch wspaniałych braciszków :)

Beti fajnie tak sie odprezyc raz za czas :)

A ja zawiozłam na 8:30 Adiego do żłobka,nie płakał..choć w domu mówił że nie chce iśc, no chyba że ze mną :D Teraz położyłam Zuzie i ide coś na śniadanko upichcic bo ssa mnie od środka.

JAk dzis dzieciaczki Emi , Karolek ??

11 lata 3 miesiąc temu #754796 przez pati-m
Dzień dobry,
a my mieliśmy kiepską noc ;) Kacper obudził się ok. 3 z płaczem i jedyne co go było w stanie uspokoić to przytulenie się do mnie i kołysanie. Nie mam pojęcia o co mu chodziło, ale efekt był taki że zasnęłam na siedząco z nim przytulonym i połamana jestem ;) Właśnie wstał przed chwilą, bo odsypiał do 9.15 ciężką noc. S. poszedł do firmy jak zombi, taki niewyspany :silly:
Chociaż z jednej strony teraz wam marudzę, że mi się dziecko raz w nocy przebudziło, a za chwilę to się będę cieszyć jak Zuźka obudzi się tylko raz, hihihi :P

Pyśka - nie dwóch tylko trzech :silly: :lol:
Wczoraj jak byliśmy na imieninach to Kacper grał w piłkę w ogrodzie z Michałem a potem razem przyszli za rączkę do domu. Aaaaale mnie to rozczuliło, tak cudnie razem wyglądali - mały i duży chłopczyk :blush:

Właśnie gotuję jajka bo mnie naszło na kanapki z jajkiem, majonezem i szczypiorkiem :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka