BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 2 miesiąc temu #770290 przez Sylwia26081982
Zdjęcie moze nie oddaje tak uroku ale sa prze słodkie .

Mgiełka wiesz ze przez Ciebie teraz jak siedze z Adim zanim zaśnie to myślę o Lili że jeszcze biega i biegać będzie długo albo padnie oglądając bajkę?? :D:D

JA sie odgapilam metody ze jakies opowiadanie, buziak i spac i dawno temu tyle razy go bez slowa odkladalam do lozka ile razy wstal. Odkad jst Zuzia M go usypia i nie rozumie zeby do niego nie mowic, tylko czasem podniesionym tonem kaze mu spac. A ja jak mi sie zdarzy np, tak jak dzisiaj, bo M nie dał rady, sam zasnal a Adi przybiegł do mnie..wiec polozyłam go od nowa, oczywiscie placz, powiedzialam co bedziemy jutro robic, dalam buzka i mowie "teraz trzeba spać" , zaczął wolać tate,plakał, wstawał ale ja bez słowa dwa razy go połozylam i juz wiedzial ze nie przelewki..siedzialam tak obok łózka a on do mnie cały czas "mama, mama jest" (smiac mi sie chcialo ale nic nie wydawalam dzwieku) jeszcze pare razy mnie poklepal, poudawal ze chce pic, kupke itp ..az zasnal..dzis w miare dlugo bo z pół godziny bite z nim siedzialam, a M wczesniej godzine..

My jesteśmy na etapie "cio to" i "oki". Pyta "cio to mama" ja odpowiadam a on mói "oki mama" . Nie wiem czemu zawsze na końcu mówi "mama" :unsure: A na Zuzie Kaka , mimo że umie powiedzieć Zuzia :dry:

A To wrzuce moje Skarby tak na nockę:)

Dobranoc.

Ps. Beti mój kudłacz też wymaga kąpieli..ale jutro to zrobie.. ;)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #770292 przez Marta M
Gosia właśnie na fb widziałam i się zastanawiałam co się dzieje, aż tak Kubcia złapało?? :(:(

Aguś zdjęcia robią wrażenie :) Rozczulają i mnie :)

Maju u nas jest ciągle MAMA JAK?

Aguś nie przejmuj się...i ja nie umiem...musimy się sporo nauczyć od naszych ekspertek ;)

Raju Sylwia cudowniejszych cudowności w życiu na oczy nie widziałam :cheer: :cheer: :woohoo: :woohoo:

Jakiego kudłacza macie na myśli :unsure: :unsure:

Sylwia super mama :) A dzieciaczki jak zawsze wychwale :)

11 lata 2 miesiąc temu #770295 przez Sylwia26081982
Marta ja myślę o psie. A Ty co pomyslalas?? :cheer:

11 lata 2 miesiąc temu #770298 przez Marta M
Sylwia no między innymi pies też był, ale powtórzę, między innymi, hahaha :woohoo: :woohoo:

11 lata 2 miesiąc temu #770300 przez Marta M
Jeszcze mi się przypomniał fajny filmik, zobaczcie same :)

tivi.azet.sk/video/1807896/pravda-o-zena...rskej-dovolenke.html

11 lata 2 miesiąc temu #770302 przez Sylwia26081982
Marta M napisał:

Sylwia no między innymi pies też był, ale powtórzę, między innymi, hahaha :woohoo: :woohoo:

:lol: :lol: :lol:

11 lata 2 miesiąc temu #770306 przez Sylwia26081982
Haha filmik extra. Teraz należy się mamuśce odpoczynek :D:D:D

Uciekam spać bo 6:00 pobudka,a wcześniej pewnie ok 4 przez Zuzię.. Raz jeszcze dobranoc.. :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #770350 przez Pyśkaaaa
witam :)
ja już po pobraniu badaniach :) wiecei mina ludzi bezcenna jak p pielegniarka krzyczy :pani ciężarna bez kolejki" hahaha :P

Agusia cudowni wy i jeszcze raz dziękuje :)
Pati bawcie sie dobrze
Gosia zdrówka dla Kubcia :*i jak on się dziś ma?
Magda jak Domi?
Mała jak Kamilek?
Zuzia i Adi cudowności :)

i w sumie to nie wiem co miałam napisać
milego dnia :)

11 lata 2 miesiąc temu #770432 przez iwonaNAVI
Hej wlasnie pije kawke i jade do pracy... Oliwka sie dzis zalapie do cyrku z ciocia :) ciekawa jestem jak jej sie bedzie podobalo :P

Adi z Zuzka slodziaki bez dwoch zdan :)

11 lata 2 miesiąc temu #770438 przez monika1984lodz
dzień dobry :)

Sylwia bardzo łądne ubranka :D
a dzieci cudne :) jaka miłość :)

Marta zboczuchu :P hihi

Pysia prawidłow- :D brawa dla pani w laboratorium :lol:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 2 miesiąc temu #770537 przez Sylwia26081982
Hejka .

Jejku jak ja nie lubie rano wstawac..ale juz muszę..jeszcze troszke dopoki moj M nie zacznie Adiego wozić do żłobka. Adriana ledwo z łóżka ściągnęłam, cały czas się kołdrą nakrywał . A w nocy zamiast spać to zapalił sobie światło i od 3 do 5 patrzył w sufit (ma na nim gwiazdki), misie oglądał..To chyba nienormalne, że dziecko w nocy nie śpi? Dziś myślę że bedzie spał jak niemowle, jak zwykle to bywa po żłobku :)

Iwonka ja myślę że Oliwia będzie zachwycona, już słyszę Adiego jak ciągle powtarza "mama pa" (mama patrz) :)

Pyśkaa pamiętam te miny bo pare razy mi się zdarzyło hihi .

Monia miłość jest ale i rządzenie, to dopiero aparat z mojego synka, jak staje się o 10 lat starszy i zabrania np. brać Zuzi rączki do buzi :D Biegnie z pieluchą żeby jej buźkę wytrzeć, bo gdzieś ślinka leci .. mam nieraz taki ubaw :) Ale są też ciemne strony, np. myśi że jak coś do niej rzuci to ona złapie.. ;/

11 lata 2 miesiąc temu #770635 przez Marta M
Witajcie, my właśnie z Mają wróciłyśmy z poczty, wysłałyśmy kartkę dla Oliwki i teraz córcia śpi...

Ciekawe jak Kubuś i gosia...i czy rodzinka pati już dojechała...

Pyśka oby więcej takich pań :)

Monia :silly: :silly:

Sylwia ja pamiętam jak chodziłam do szkoły i ciągle płakałam że nie mogę zasnąć i że się nie wyśpię do szkoły...no straszne to było..jak Adi spokojnie leży to się ciesz ;)

11 lata 2 miesiąc temu #770663 przez monika1984lodz
Dziewuszki po raz trzeci robię rosół bez vegety i kostek- i nareszcie pachnie i smakuje rosołem :D

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 2 miesiąc temu #770669 przez Agusia83
Monia to gratulacje, bo dla mnie bez kostek to nie rosół :silly: ..ale nie wiem jak to możliwe, bo przecież moja babcia zawsze robiła bez, bo kiedys tego świństwa nie było i pachniał, i smakował wyśmienicie.

Tak w ogóle to dzień dobry.
Rano obudziłam się z bólem gardła, głowy, mięśni i kości, :angry: a pogoda cud malina i przydałoby sie wyjść z dzieciakami. muszę się wziąść w garść i jak dzieci wstana to zbieramy się na polko. Apap musi postawić mnie na nogi.

Artkowi chyba zaczął się czas ząbkowania :( dziąsła go bolą, ślini się na potege...i marudzi przy cycku...boję się, że całkiem go odrzuci...ile daje rady to karmię go piersia a reszte odciągam...

Ciekawe jak Kubuś?
Pati jedziecie?Czy juz jestescie na miejscu?

Mała jak ucho Kamilka?

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #770672 przez Marta M
Monia ja odkąd wzięłam się poważnie za gotowanie, czyli po wyjściu za mąż rosół zawsze mam na swojskiej kurze i tam kostek nie trzeba...wegety daję minimalnie a smakuje wyśmienicie :) Na kurze ze sklepu nigdy takiego efektu się nie osiągnie..

Przynajmniej ja nie umiałam ale widzę Tobie się udało, nic tylko pogratulować :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka