BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #600897 przez Joanna89
Nie czuję głodu to nie jem :) W sumie od lat jem kolację o 19 i koniec ,dlatego pewnie już się przyzwyczaiłam :) a podjadanie to najgroszy wróg..!:) ehehh

natalka spróbuj powiedzieć sobie NIE i już ja potrafię się oprzeć( chodzi mi o słodycze)
też nie raz wstanę w nocy i mam ochotę na czekoladę, ale zaprę się i nie jem
Zaraz idę się masować bańką chińską i jakiś masaż muszę męża zagonić :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #600905 przez siwa342
Joanna89 jakbym widziała moje 2 bandziory ale one śpią w łózku już się wykopać nie dadzą :) no tylko moje są mniejsze :)

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #600907 przez NataliaK
czasem coś słodkiego nie zaszkodzi nie mam zamiaru sobie odmawiać cukierka pewnie, że można się powstrzymać ale jak mam ochotę coś przekąsić to to zjadam :) tak już mam

11 lata 8 miesiąc temu #600910 przez Joanna89
Ah ja też jem słodyczę, ale mam zasadę ,że po 19 nie jem i już :)
mało jem słodyczny bo jakoś nigdy nie lubiłam za dużo:) czasem kanapką z nutellą :)
Siwa moja da się wykopać wystarczy ,że pokaże palcem jej kojec hehe , w lato śpi na balkonie a zimę wskakuję koło mnie:)

11 lata 8 miesiąc temu #600916 przez siwa342
NataliaK ja też jadam jak mam ochotę ale nie przesadzam z ilościa ale z mężem jesteśmy straszne słodziaki,na początku ciąży mnie całkiem od słodyczy odrzuciło ale teraz znowu mam smaka

ja jakoś wogóle jem w bardzo różnych godzinach posiłki nawet o 23:00 :( jakoś tak wychodzi...
moja koleżanka wstaje do małego i jak robi mu mleko to ma zawsze w kuchni akurat szafkę ze słodyczami i nie umie się powstrzymać aby coś nie zjeść

a mój mąż która by to godzina nie była dla niego nie ma złej pory na jedzenie... no i wygląda jak misiek

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #600921 przez Joanna89
Siwa facet ma wyglądać jak facet :) hihi mój mąż waży prawie 90kg ale lubie go takiego bo jest wysoki i nie widać po nim :)
No ja nie mam tak ,że wstaję i chce mi się słodkiego, w nocy wstanę do WC to chce mi się tylko pić, ale jeść nie.
No ja zawsze jadłam regularnie 5 posiłków, tak mam poryte w głowie na temat zdrowego odżywania nic nie poradzę hihi

11 lata 8 miesiąc temu #600935 przez Joanna89
Dobra laseczki zmykam się kąpać :) dobranoc:)

11 lata 8 miesiąc temu #600939 przez karolinkanice16
Mój A. też waży ponad 90kg. ale też jest wysoki i nie widać aż tak :) i też lubię takich :D. Ja mam kolejne ciuszki aaa, pokaże te najciekawsze potem. U mnie też szyjki nie sprawdzają jedynie prywatnie mi zbadała na początku ciąży i powiedziała, że wszystko jest super a szyjka bardzo ładna :D

11 lata 8 miesiąc temu #600941 przez siwa342
Joanna89 zazdroszczę ci determinacji bo ja jadam różnie i nieregularnie a do ćwiczeń to wogóle nie mam motywacji,lubie basen ale samej nie chce mi się jeżdzić a że się przeprowadziłam to nawet tutaj nie mam z kim więc lipa

a mój mąż musi schudnąć bo waży za dużooo i to już nie zdrowo w jego wieku(jest po 30) no i na dodatek pali,obiecał że się za siebie weźmie no ale.... faceci

MAJA

11 lata 8 miesiąc temu #600980 przez Jamajka
O Matko! Joanna Twoja sunia to widzę, że psi odpowiednik 'Kotka ze Shreka' :D Boski pyszczek ;-) Moja Lala uwielbia pieski i pewnie by kiedyś chciała, ale ja mieszkając w bloku chyba nigdy nie odważę się trzymać psa.

eeeeejjj. te gołąbki to było już przegięcie moich kulinarnych receptorów. Język mi się spocił i takie gołębecie będą mi się chyba po nocach śniły!!

A ja zawsze przed weekendem planuję kulinarne menu na cały tydzień i nie mam jakoś weny w tym tygodniu, bo M. wyjeżdża na 3 dni w delegacje i same z Lusią będziemy :( Co tu gotować? :huh: Chyba ulepię ruskie, bo raz że nigdy nie pogardzę talerzem pierogów to jeszcze zapas zawsze robię i jest kilka obiadów z głowy ;-)

11 lata 8 miesiąc temu #600996 przez karolinkanice16
Posegregowałam ostatnie ciuszki, wybrałam kilka i zrobiłam dla Was zdjęcia. To Babka mi dorzuciła do tych wczorajszych jeszcze małą reklamówkę i dziś odebrałam, szkoda było nie brać a dawała z własnych chęci bo powiedziała, że jestem bardzo miła :).

To takie grubsze kurteczki dwie, mimo że rodzimy w lipcu Irlandia płata figle z pogodą i nie jest tu tak ciepło jak w Polsce.

Koszulki :) ta z tygryskiem ma wywijane rękawki i można schować rączki :).

Komplecik i sweterek biały :)

Bodziaki :)

Większe śpiochy.

Kolejny komplecik

Kaftanik i śpioszki :)

I takie spodenki ten miś na pupce mnie urzekł bo to jest tył na zdjęciu śliniak i buciki :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #601015 przez emi87
ja staram sie jeśc regularnie :) ale mam w nocy napady głodu - dziś np o 1 w nocy sie obudziłam i z głodu to az mnie brzuch bolał i było mi niedobrze...zjadłam dwie kanapki (jem tylko razowy chlebek) i przeszło i mogłam usnąć :P
no niestety mam też hopla na słodkie od jakis 2 miesiecy ale powiedziałam sobie stop! bo za duzo mi sie przytyło przez ostatnie dwa mieszki :D i teraz słodkie tylko w weekendy hehe

Joanna ale słodka mordka! do wycałowania :D moja tak na mojego męża patrzy jak ten je ogórki kiszone hehe oczy jak ze shreka :P a jaka boska była jako szczeniaczek :D zreszta wszystko co małe to takie słodziuchne jest :D

Kamilka alez rosnie jak na drożdżach ta twoja niunia :)

karolinkanice boskie ciuszki :) miś na pupie rewelka!

Moja malutka znów dziś zrobiła mi pobudke o 5.30 - to juz chyba jej stała pora :D dziś jeszcze pare godzinek w pracy i nareszcie weekend :D :P

11 lata 8 miesiąc temu #601219 przez agusiaa26
Część brzuchatki!
Ale mam lenia, wszystko przez to spanie:/ wczoraj padlam lekko po 21 wstalam po 7 i ledwo zyje:/
Piękne słoneczko za oknem, niedługo budżet męża-z nocnej zmiany wrócił i lecimy na zakupy:):)
Miłego dnia!:):)

11 lata 8 miesiąc temu #601234 przez dorkiszon
Ja od rana ze ścierka latam jak jakaś pedantka, a mój kładzie panele.
Potem pojedziemy jak zawsze w sobote na zakupki.

11 lata 8 miesiąc temu #601285 przez Joanna89
karolinkanice16 śliczne ciuszki :)
Mnie rano obudziło słonko i pojechaliśmy z psem do lasu na spacer, ale pogoda jeszcze mroźna pomimo słonka -6 stopni...Ogarnęłam mieszkanko i pranie się robi :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka