- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
I mały zrobił niespodziankę, bo miałam bąbelek aż pod żebrami i dr myślał, że to nogi a okazało się, że głowa tak mi się wydawało, bo jakby byly nogi to by mnie skopal, a tak to tylko trochę smyra po zebrach
No i jechałam pierwszy raz autem nowym mąż "osrany" bo jechałam sama ale jest ok
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja od rana na nogach , byliśmy z mężem w banku i w sklepie. Kupiłam sobie nową bluzeczkę ciążowa i zmieniłam fryzurkę
Uploaded with ImageShack.us
Kasiak super,że z małym ok:)Jesli chodzi o wzrost maluszka to ja się powołuję na tę tabelkę,chociaż waga Ali jest większa bo w 23 tygodniu ważyła 540g i miała 23cm, ale wcześniej się zgadzało.
ciaza-i-porod.wieszjak.pl/kalendarz-ciaz...ygodniach-ciazy.html
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
A bluzeczka bardzo ładna, taki ma pozytywny kolorek i brzuszek cudny, takie juz dziewczynki duże jestesmy
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzieciaczki nie raz rosną szybko na początku,a potem już mniej i odwrotnie eee ja się duża nie czuję wciąż noszę mój rozmiar ubrań ale bluzeczka mi się spodobała jako jedyna w sklepie ciążowym , wszystko inne takie szare, ponure..jakby ciąża to była żałoba...:/ a ja lubię odważne kolorowe ubrania
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale czasem da się coś kupić ,chociaż to mój 1 zakup w takim sklepie i udany.
Neonki już mi przeszły były w sumie w tamtym sezonie na topie, już mi zbrzydły
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Joanna ślicznie wyglądasz tak właśnie powinnyśmy się wszystkie prezentować kolorowe uśmiechnięte i brzuszek wyeksponowany ;p
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Kasiak super, że wszystko w porządku z Sebkiem Jak się jezdzi nowym autkiem? Jesteś zadowolona?
Joanna miałaś na myśli długość ciemieniowo-siedzeniową? Aaaa przepraszam sprawdziłam - oba pojęcia obowiązują
Byłam dzisiaj w kilku sklepach z ubraniami ciążowymi, ale to wszystko takie straszne namioty. Tak jakby kobiety miały za zadanie brzuchy ukrywać No i wzorki takie, które z pewnością zachwyciły moją teściową lub babcię..mnie nie koniecznie
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jamajka hehe dobrze, że nie jestem sama Ja jestem straszną pierdołą odkąd w ciąży jestem. Zapominalską pierdołą Zdarzyło mi się nawet zapomnieć założyć stanika. Przypomniało mi się tylko dlatego, że było chyba z -15 na podwórku i nagle mi się w cycory jakoś zimno zrobiło
Kasiak super, że wszystko w porządku z Sebkiem Jak się jezdzi nowym autkiem? Jesteś zadowolona?
Joanna miałaś na myśli długość ciemieniowo-siedzeniową? Aaaa przepraszam sprawdziłam - oba pojęcia obowiązują
Byłam dzisiaj w kilku sklepach z ubraniami ciążowymi, ale to wszystko takie straszne namioty. Tak jakby kobiety miały za zadanie brzuchy ukrywać No i wzorki takie, które z pewnością zachwyciły moją teściową lub babcię..mnie nie koniecznie
no dokładnie hehe, pomyliłam się
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Też mam problemy z koncentracją i pamięcią. Wchodzę do pokoju i nie wiem po co, albo zapominam posolić ziemniaki czasem dwa razy przechodzę koło pralki zanim sobie przypomnę, że się wyprało i trzeba powiesić mam nadzieję, że to przejściowy stan
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
widzę że dziś nastroje dopisują, wiosna idzie
ja zastanawiam się nad kupnem wózka może macie opinię bądź ktoś z otoczenia takie posiada dajcie znać bo ciężko tak w ciemno kupić
allegro.pl/nowosc-wozek-verdi-sonic-3w1-...isy-i3152233606.html
allegro.pl/blackwhite-3w1-emjot-posciel-...tis-i3128977293.html
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Uniuni- Ty zapomniałaś staniora w ciąży. Mnie się to zdarzyło jakieś 6 lat temu. Poszłam do pracy w niedzielę, siedzę i jem śniadanie i coś mi w klatę miękko... sklerozis.
Kasiak- ja też ostatnio do lekarza sama jechałam autem. Mój Monsz się niemal obraził, bo powiedziałam że nie jestem upośledzona żebym nie mogła sama jechać. Dobrze że był po nocce, przynajmniej perswazja nie trwała długo. A co do wielkości Dzieciątka- faktycznie dobrze mówisz- tak wynikałoby z tabel i obliczeń. Chłopaki i Dziewczyny powinni tyle mierzyć. Ale nie ma co porównywać, mniejszy-większy. Każdy brzuszek jest inny.
Jamajka- ja jestem zakręcona jak ruski termos. Czasem się dziwię że jeszcze nie noszę majciochów na głowie. I z tym spaniem... dziś sobie ucięłam drzemkę od 12:30 do prawie 15:00. Czy tylko ja mam tak że mam jak na początku ciąży chęć non stop spać?
agusia fajnie że jesteś z powrotem. Zazdroszczę urlopiku
bea2a daj znać co po wizycie. Bo ja muszę powtarzać glukozę... Więc czekam co Twój gin Ci zaordynuje.
Qultoorka- głowisia do góry. Jesteś dzielna Babka ze wszystkim dasz radę.
Co do ciuchów- ja tam nie patrzę specjalnie na bieżący czy poprzedni sezon. Ubieram się raczej vintage i w to co mi wygodnie. Na pewno nie zamierzam (i nigdy tego nie robiłam i robić nie będę) podążać za tłumem trendsetterek. Chciałabym się jeszcze mieścić w swoje ciuchy ale Michaś już się nie mieści w moje galotki 38 więc chodzimy w dżinsie ciążowym. A reszta bez zmian- w bluzki, sweterki się mieszczę. Gdzieś tam po drodze nabyłam jakąś ciążową tuniczkę ale to wszystko
Wczoraj na zakupach myślałam że mi nogi w du..pę wejdą. Chciałam jechać w butkach na obcasie ale w ostatnim momencie zmieniłam je na botki. Ręka Boska mnie ochroniła 5 godzin bitego łażenia. Ale wkurzyła mnie jedna rzecz- stojąc w kolejce do kasy czy gdziekolwiek nikt mnie nie przepuścił... uważam to za szczyt żenady. Jak widzę kobietę w ciąży to puszczam- nawet jak już sama byłam ciężarna a nie było widać, to brzuchatą puszczałam przodem. Co za buractwo!! Byli tacy co na mnie patrzyli jak na kuriozum! Nie wiem czy ludzie dalej myślą że Dzieci biorą się z kapusty... (znam takich głąbów, że przysięgłabym że tak jest...)
Miłego popołudnia
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Mnie też nigdy jeszcze nikt nie przepuścił ani w sklepie, ani nigdzie indziej... póki co czuję się dobrze, ale wiadomo różnie bywa... nogi mogą boleć ,czy może kręcić się w głowie, ale tacy są ludzie.
Mnie się chciało kosmicznie sikać miałam chyba już żółte oczy więc mogli się domyślić!