BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 tydzień temu #616434 przez bea2a
dzięki dziewczyny:) Bardzo się cieszę, a moja mama jeszcze bardziej bo na razie miała dwóch wnuków i wreszcie będzie miała wnuczkę :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #616467 przez Kamilka22
bea2a gratulacje dziewuszki :) !!

Dziewczyny ja wiem że jest jeszcze trochę czasu ale myślałyście w co ubrać dziecko na wyjście ze szpitala jak będzie upał?

12 lata 1 tydzień temu #616479 przez uniuni
Bea Gratuluję pięknej dziewczynki u mnie podobna sytuacja tylko z wnuczkami i u mnie chłopiec dla odmiany :)

Nikaa ja nie słyszałam i nie mam pojęcia co to jest niestety :huh:

Kaska1982 Cieszę się, że czerpiesz od nas pozytywne wibracje :) Pozytywne myśli mają zadziwiającą moc :)

Kaska ja dziś też na krawędzi z emocjami ;) Zle spałam i odkąd wstałam na zmianę dołek lub nerw :silly: J. unika kontaktu wzrokowego i lepiej żeby bez kija nie podchodził, bo gardło przegryzę :lol: Jutro będzie lepiej.. tylko snu potrzebuję :)

Magdalenagal u mnie się nie pojawiły póki co, mimo iż mam do nich tendencję. Kilka lat temu mi się ujawniły, bo zmianie nawyków żywieniowych i regularnych ćwiczeniach zniknęły i nie ma. Mam nadzieję już nie będzie.

12 lata 1 tydzień temu #616483 przez Lacrijka
Gratuluje córeńki..!!!!!! Moje cienczki mają już duużo kuleżanek :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 1 tydzień temu #616551 przez NataliaK
dziubasek no może kupie mydełko właśnie sama jeszcze nie wiem zostawiłam sobie kosmetyki na koniec - na razie mam tylko sudocrem z kremów i też się zastanawiam z jakiej firmy...Nivea chyba jest dość fajna.

moi rodzice też mają 3 wnuczki więc w końcu będzie u nas mały rodzynek :)

Kamilka22 ja jeszcze nie wiem w co ubrać, zobaczymy jaka pogoda i pewnie położna coś doradzi bo jak na razie to nie bardzo się znam :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #616633 przez kasiak
Dzień dobry wszystkim mamom. Plan się zmienił, na glukozę ide w inny dzień, mąż zabrał się do pracy nowym autem, a stare pożyczyl koledze! Nosz k*rwa mać! A pol dnia mu tlumaczylam, ze mam wizytę dzisiaj a i tak zrobil po swojemu!
Za to się zemszcze i pójdę na zakupy i nie będę się za bardzo ograniczać! :laugh: ale do tego potrzebuje autka! Wrrrr

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 tydzień temu #616697 przez kaska1982
Witam z rana :) Jeszcze słońce za oknem ale zapowiadają jakies opady deszczu, dlatego dzis spacerek wczesniej niz zwylke :)
Mnie też Mały obudził wcześniej niz zwykle i teraz urządza sobie harce, kopie we wszystkie strony :) Słodkie uczucie :*

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 1 tydzień temu #616708 przez agusiaa26
Bea2a gratulacje!!! I ja ci wrozylam core, śliczna duza niunia aż dziw gdzie ona sie mieści jak ty brzusia nie masz;)
Magdalenagal mi niestety tez sie cos chyba uaktywnia i może,zapobiegawczo kupię jakąś masc, moze pomoże.
Kasiak też wybieram sie na glukoze już jutro i aż,mnie trzęsie tyle godz czekania, ale czego się nie robi dla Synia:)
Miłego dnia!

12 lata 1 tydzień temu #616736 przez karolinap
Witam mamusie!
Po wczorajszej wizycie super! Płeć potwierdzona 3 raz wiec chyba juz się nic nie zmieni. Pola rozwija się prawidłowo, lekarz mierzył nozke, brzuszek, główkę i wymiary wskazywały na 26tydz i 1dzien takze idealnie :)
Pierwszy raz podali mi wagę tak wiec Pola wazy 895g i mieści się w środkowym centylu także nie jest duza ani mala :)
Pojechaliśmy w sumie na normalne usg ale słabo było widać wiec lekarz włączył 3d. Widzieliśmy ta śliczna buźkę! Pola ma małe usteczka, mój nosek, zgrabna lydke-po tatusiu ;)
Rosną jej juz włoski na głowie - widzieliśmy małego jeżyka ;)
Z przodu caly czas zasłaniała się rączkami ale z profilu było ja widać bardzo dobrze :D
Mogłabym tak na nią patrzeć i patrzeć i uśmiechać się do monitora ze łzami w oczach :)

Nie ma chyba nic piękniejszego niż usłyszeć, ze wszystko rozwija się prawidłowo, zobaczyć dzidzie na monitorze i wziąć zdjęcie córci do domku :)

Bea2a Gratuluje córeczki!

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #616759 przez bea2a
agusiaa26 brzuch mi trochę urósł, więc już mała ma więcej miejsca. Jak wrócę z wyjazdu to może jakieś zdjęcia nowe wstawię. Tak się składa, że z Poznania wszystkie macie synów a ja jedyna miałam inny brzuszek i mam córeczkę. Jednak chyba coś jest w tym zabobonie o kształcie brzuszka w zależności od płci maleństwa :)

Zamówiłam dzisiaj pościel i ochraniacz dla malutkiej :)
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #616816 przez NataliaK
bea śliczne te sówki właśnie ostatnio oglądałam taki rożek jak byś chciała do kompltu bardzo mi się podobał allegro.pl/rozek-spiworek-skladany-zawij...nan-i3109107959.html

12 lata 1 tydzień temu #616827 przez bea2a
NataliaK właśnie na stronie producenta chwilowo brak rożków w tym kolorze. Brakuje im materiału, a chciałam kupić :) Polecam stronę producenta:

blanca-baby.pl/

12 lata 1 tydzień temu #616841 przez NataliaK

12 lata 1 tydzień temu #616857 przez patrysia305
kaska1982 napisał:
Dziewczyny mam pytanko dotyczące kapieli dzieci. Co zamierzacie używać do kąpania dziecka? Mydełko, czy jakis płyn do kapiei?

ja kupiłam z rossmana babydream niebieski żel/płyn do kąpieli, czytałam że te kosmetyki sa dobre w składzie, wcześniej myślałam o olinatum ale to kupię jak maluszek będzie źle reagował na ten.

marta 27 a jaki wózeczek kupiłaś?

bea2a śliczną masz córcię pieknie sobie w brzuszki śpi :):)

12 lata 1 tydzień temu #616858 przez bea2a
Mają sklep blisko miejsca zamieszkania moich rodziców, to poproszę mamę żeby przy okazji kupiła. Dzięki za cynka :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka