BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #632137 przez Kamilka22
Ja tylko na golasa spie:p nie lubie spac w ubraniu. Nawet zima na golasa:p dlatego nie wiem jak dam rade w szpitalu w tych koszulach :\ a jak upal bedzie to juz w ogole.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #632144 przez uniuni
Natalia pięknie wyglądacie :)

Magdalena może Twoja pyza leży tak, że na pęcherz nie naciska :) Albo masz coś z wielbłąda, że możesz nosić całą noc pełny pęcherz :silly:

Stanęłam dziś na wadze i 1kg w dół :) heh lubię jak mi waga skacze :laugh: Jednego dnia depresja, a następnego euforia, że jeszcze green peace nie najdzie mnie i nie wrzuci do fiordu by ratować wieloryba :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #632149 przez magdalenagal
Uniuni raczej coś z wielbłąda albo leniwca... nie cierpię wychodzić spod ciepłej kołderki ;-)

11 lata 8 miesiąc temu #632152 przez dorkiszon
dziubasek mi tez juz ciepło w nocy ja akurat śpię w koszuli nocnej , bo lubię no, a w lecie to sama koszulka na ramiączkach, ale całkiem goła nie lubie jak mi cycki gonią, ale teraz i tak chyba trzeba będzie w staniku spać jak będzie mleko :D

11 lata 8 miesiąc temu #632153 przez kaska1982
Jak ten czas szybko płynie :ohmy: dziś zaczynam 30 tydzień :lol: i powiem Wam, że mam coraz wiekszego stresa :huh:

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 8 miesiąc temu #632154 przez emi87
karolinka - sliczne zdjęcia, sliczna ty i śliczny płaszczyk :D

osobka ach jakie widoki :cheer: slicznie sie prezentujesz :)

Kamilka nie jesteś sama - ja chodze późno spać, budze sie o 6-7 a w nocy kilka razy do wc :) ale mimo wszystko mam mnóstwo energii - chyba organizm sie przygotowuje do nowej roli :P i czasami mała mnie kopie w bok na którym leze hehe no i mus trza sie przekręcić :D

NataliaK liczny brzuszeczek :0 ach i jakie sloneczko!

my dzis poleżeliśmy troche w wyrku no ale trzeba wstawać :) ide zaraz odkurzyć i do prackiiii :)

miłego dnia brzuchatki :)

11 lata 8 miesiąc temu #632157 przez dorkiszon
kaska1982 ja tez mam stresa czym bliżej porodu ładnie spanikuje jak się zacznie.

11 lata 8 miesiąc temu #632170 przez carmelove
hej dziewuszki

też mi sie stres zaczyna...
i też sikam w nocy jak najeta, wstaje, lece do lazienki, bo niby tak mi sie chce, a tu kilka kropelek i koniec :huh: i tak kilka razy of kors.

jakie ubranka w ogóle planujecie dla maluszków na te pierwsze dni w razie upałów?

Ania - nasza dziewczynka !

11 lata 8 miesiąc temu #632190 przez osobka85
Hej :)

widzę, że z moim pęcherzem nie jest tak źle :) muszę iść kilka razy siku przed snem, ale za to później budzę się dopiero koło 6-7 na siku i później śpię dalej :D ale powiem Wam, że przez ten przerywany sen to potrafię spać do 10-11!! i pół dnia z głowy...

co do ubranek, to położna w szkole rodzenia mówiła, że takie małe dziecko ubierać najlepiej rękaw więcej niż siebie, czyli raczej body na długi rękaw niż na krótki. Ale sama nie wiem- każdy ma inną opinię... :/ a co na to doświadczone mamuśki?

synek- Jaś <3

11 lata 8 miesiąc temu #632194 przez Kasik88
Hej.
To widzę, że z moim pęcherzem nie jest tak źle, bo siusiam przed pójściem spać i później jak wstanę dopiero.
A i bóle w kroczu o których kiedyś z darkiszonkiem pisałyśmy u mnie minęły bezpowrotnie jak na razie. :)
Co do ubrania maluszka na wyjście ze szpitala, to cieniutka czapeczka, bodziak z krótkim rękawkiem, półśpiochy i w zależności jaka będzie temperatura to albo cieniutki sweterek, albo jakaś bluzeczka rozpinana na wierzch.
No a jutro wizyta i zobaczę moją Hanulkę :)

11 lata 8 miesiąc temu #632196 przez askan2
Witam, po dłuższej przerwie... :)

Oczywiście Was podczytywałam, ale jakoś nie miałam weny pisać...

U mnie spokojnie, ciśnienie nie skacze, mały kopie...nic mnie nie boli, nie strzyka :) jest git, tylko cały czas jakieś infekcje w moczu mi wychodzą... jutro wizyta więć się zobaczy...

Wiecie co ja jakoś ani stresa nie mam, ani ekscytacji żadnej... wogle jakaś taka spokojna i wyciszona się zrobiłam w ciąży że sama jestem w szoku :cheer:, bo raczej nie należę do tych spokojnych, nerwus ze mnie był i sraczka przeżywaczka a teraz w ciąży oaza spokoju :blink:

Poza tym od dziś mega rozpierdziel u mnie na podwórku bo kostkę mi kłądą, ale jestem szczęśliwa że się wkoncu doczekałam bo miałam dość tego piachu i błota....

Buźiaki kochane mamusie :kiss: , postaram się częśćiej odzywać ;)

11 lata 8 miesiąc temu #632201 przez Joanna89
Hej mamuśki :) U mnie piękna pogoda...:) rano byłam w sklepach ale niestety nic nie kupiłam, w sklepie dla ciężarnych same duże rozmiary.

Tak dziś wyglądamy... czuję się jak kulka :D

Uploaded with ImageShack.us

Na obiadek mięsko i sałatka:)
miłego dzionka:)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #632203 przez Kamilka22
wcinam 2 drożdżówkę :lol: masakraaaaa ale miałam taką ochotę że nie mogłam się
powstrzymać;p

pójdzie w cycki co;P???

11 lata 8 miesiąc temu #632210 przez magdalenagal
Wyłącznie w cycki!!

11 lata 8 miesiąc temu #632216 przez bea2a
Cześć dziewczyny :)

Ja dzisiaj byłam od rana na zakupach a za godzinkę wybieram się do kosmetyczki. Może uda mi się też zaliczyć fryzjera. Postanowiłam ściąć włosy, ale do takiej długości żeby jeszcze kitkę chwycić bo na upalne dni lipca, tak będzie wygodniej :) No ale to się okaże czy Pani fryzjerka będzie miała trochę wolnego czasu.

Poza tym dzisiaj znowu piękna, słoneczna pogoda - taka temperatura mogłaby już zostać na dłużej.

No i wreszcie czuję się jak ciężarówka bo brzuszek mi trochę wyskoczył. Może uda mi się namówić męża na jakąś sesję, to Wam się pokażemy :)

Miłego dzionka !!!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka