- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Nie wiem jak Wy ale coraz rzadziej się wysypiam w nocy;/ dosyć że wstaje siusiu z 4 razy minimum to jakoś mi nie wygodnie, budzę się co chwilę jak się przewracam z boku na bok masakra... zamiast się wysypiać jeszcze póki Mała w brzuszku to nie da rady;p
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
My wysłaliśmy Tatę do pracy i dziś mamy luźniejszy dzionek.
W nocy łapały mnie skurcze łydek i kręciło mi palce u stóp... bleee jak ja tego nie lubię!
Dziś gotuje Mama, a jutro przejmuję kuchnię na trzy dni I like it!
Miłego dzionka
Aha, Grey w trzech odsłonach skończony... No jak mawiała Szymborska- dupy nie urywa.
Bierzemy się za Crossa.
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Kamilka mam podobnie, wstaję w nocy kilka razy, czasem 3 a czasem 5, dodatkowo okropnie bola mnie w nocy nogi, od bioder do łydek, i czasem łapia mnie skurcze w łydki. A podczas przewracania sie z boku na bok to totalna masakra. I tak jak mówisz, zamiast teraz sie wysypiać to urządzam sobie spacery w nocy
Miłego dnia
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja juz po pracy , pojechalam i po 25 minutach okazalo sie ze moge isc do domku
Mnie z kolei spi sie dobrze, oczywiscie budze sie na siuski ze 3 razy ale tragedii nie ma...
Czas zaczal mi zapierniczac jak szalony... jeszcze tylko maj i w czerwcu juz pewnie niektore z nas sie rozpakuja
Milego dzionka mamcie
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli chodzi o mięśnie brzucha to ja też ćwicze biorę zestawy z youtuba babka która sama jest w ciąży i się tym zajmuje pokazuje różne zestawy i pewnie, że można ćwiczyć mięśnie brzucha. Mówiła, że spokojnie jak nasza ciąża nie jest jakaś zagrożona to można ćwiczyc do 9 miesiąca są to takie lekkie ćwiczenia nie, że jade jakieś brzuszki , a mięśnie tak czy inaczej rozjeżdżają się na brzuchu, bo nie da sie inaczej są maksymalnie rozciągnięte,a w ćwiczeniach chodzi o to żeby były troche mocniejsze i podtrzymywały ten ciężar,a zejdą to sie po porodzie dopiero niestety
Ze spaniem to mam tak, że co 2 godziny idę sikać i to już jest maksymalnie wypełniony pęcherz i za, każdym razem, gdy wstaje dostaje skurcz Braxtona, a tych skurczów mam już dosyć strasznie często je mam, ale cóż macica musi ćwiczyć. No i jak sie przewracam to strasznie już mam ciężki ten brzuch więc kulam się na łóżku jak mogę czasami muszę się chwycić gościa obok
No i ja tez wczoraj byłam kierowcą pijanego męża, bo byliśmy na grillu no i po kiełbasie, którą zjadłam miałam taką w nocy zgagę, że prócz sikania zahaczałam jeszcze o lodówkę, żeby łykać mleczko i jeszcze sobie po kiełbasce zjadłam w domku lody, a co także fajnie się ścieła kiełbaska wogóle to bym tylko żarła i najgorsze, że zaczyna mi się włączać akcja słodycze, a ja zawsze tak mało słodyczy jadłam w życiu
No to ide myć głowę i na balkon się opalać troszkę
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale nie sikam w nocy- nie wiem czy któraś oprócz mnie tak potrafi
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Ja wróciłam wczoraj z działki - było bardzo sympatycznie. Dużo spacerowaliśmy, wygrzewałam się na słonku, rochę tylko mi alergia dokuczała ale i tak taki domek z ogródkiem by się do zamieszkania przydał dziś wstałam wcześnie, posadziłam kwiatki na balkonie a teraz musiałabym się zebrać i ogarnąć bo muszę zawieść do zus-u zwolnienie
Wczoraj nadrobiłam zaległe posty ale już nie miałam weny do Was napisać. Co do kosmetyków też chyba zdecyduję się na Hipp - słyszałam dużo dobrych opinii a do pupy podobno Mustella jest o wiele lepsza niż Sudokrem także planuje kupić bo Sudokrem mam jak na razie taki malutki. Trochę mnie zmartwiło bo ostatnio mnie brzuszek swędzi - czyli się skóra rozciąga, dużo się smaruje a zauważyłam wczoraj popękane naczynka na dziurce po kolczyku w pępku mam nadzieję, że nie będzie mi się tam nic działo. Jeżeli chodzi o sen to też wstaje kilka razy w nocy i kręcę się z boku na bok ale w miarę potem zasypiam i rano jestem wyspana
Śliczne nowe brzuszki pokazałyście
Magdalena domek piękny i Ty super wyglądasz
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Mam taktykę pod tytułem Idę sikać co 15 minut aż opróżnię pęcherz i tak od 19:00 do 22:00. I działa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa