- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cellulit można nią wyprasować
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Joanna dzięki za instrukcję podpatrzę i skorzystam
a tak już po ciąży to na jakie części ciała można tą bańkę używać ?
bo w ciąży to nogi i pupa, tak ?
Magda jejku śliczny dom zazdroszczę i jak ładnie Ty wyglądasz - faktycznie nie widać brzuszka na siedząco
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja masuje uda, pośladki i boki brzuszka. Od początku ciąży ,ale przed też masowałam.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masaż bańką chińską w domu
Masaż bańkami chińskimi pobudza krążenie krwi oraz płynów ustrojowych, a ponadto wyzbyć się niepotrzebnych produktów przemiany materii i toksyn. W domu, na pewne partie ciała, można stosować masaż bańką chińską. Jest to bardzo skuteczny metoda. Taki zabieg pobudza krążenie i rozbija tkankę tłuszczową -Przeciwwskazaniem do tego typu zabiegów jest delikatna skóra, pękające naczynka, żylaki, zaognione zmiany skórne, uszkodzenia naskórka, gruźlica i nowotwory. Bezwzględnie z masażu muszą zrezygnować osoby z wszelkimi odmianami nowotworów, gruźlicą, chorobami skórnymi, żylakami, wysiękowym zapaleniem stawów oraz z gorączką. Na stale rosnącą popularność bańki chińskiej wpływa jej dostępność - można ją kupić w każdej aptece. Nie bez znaczenia jest też jej poręczność - masaż można wykonać samodzielnie, a przede wszystkim skuteczność potwierdzona przez specjalistów. Jeśli masaż wybranych partii ciała wykonujemy bardzo intensywnie, gdy trwa on od 15 do 30 minut, podczas brania prysznica lub "na oliwce", można dostrzec efekty
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Słodkich snów !
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Dziś znowu piekna pogoda, wczorajsza burza oczyściła powietrze i jest teraz bardzo przyjemnie już wstawiłam pranie, ogarnełam trochę mieszkanie i teraz siedzę na balkonie z herbatką w dłoni i łapię promienie słońca. Potem małe zakupy, szybki obiad (planuje zrobić pizze), może jakies porządki na podwórku... Mam dzis dużo energii i trzeba ją jakoś wykorzystać przydałoby sie zrobic porządki w szafie i schować zimowe ubrania
Miłego dnia
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
U mnie tez o dziwo piekna pogoda, wzielam sobie wolne w pracy i zaraz uciekamy z Miss na dwor delektowac sie sloneczkiem (nawet palcem dzisiaj w domu nie rusze -musze wykorzystac taka pogode)
P.S juz pare dni z rzedu nie czuje bolu plecow- cudowne uczucie(niewiem moze basen pomogl a moze Pindzioszka zmienila pozycje )
Milego dzionka
P.S my obiadek dzisiaj jemy w McDonalds
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Tez Wam sie juz źle siedzi tak jak mi ?? Straszne to jest, przy kompie 10 min i wypad bo brzuchol gniecie..Hmmm A gdzie tam do końca
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
Ja tam malo siedze wiec mnie nic nie gniecie wogole od jakiegos czasu czuje sie wysmienicie(teraz to ja moge byc w ciazy )Lacra powiedz wreszcie jak ty czujesz te kopniaki,podwojnie????
Wiesz co, w sumie to ja sama nie wiem.. Ciągle czuje tylko z lewej strony dzieciaki. Jak bylam na USG ostatnio to mówiłam to doktorkowi, ale podczas badanka wyszło ze one sie tak wiercą ze z jednej strony moge czuc ruchy obu dzidków..To nogą to rączką.. Także ja mam lipe z ruchami..Popierwsze to te łożyska z przodu a dwa to ja zawsze miałam sporą oponke na brzuchu więc to pewnie tez amortyzuje maluchy.. Ale jak leże spokojnie to czuje ze sie wiercą i kręca i na USG tez to widziałam wiec, jak narazie chyba nie mam powodów do zmartwien.. Oby
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Ja się wczoraj ładną pogodą za szybko pochwaliłam Ubrałam się na spacerek wyszłam za drzwi i tak zaczęło napiżdżać gradem, że po kilku krokach chciałam zawrócić. Przeczekałam 10min grad przeszedł, to ja w drogę no to chlusnęło deszczem, tak że calutka przemoczona wróciłam prosto pod prysznic.
Mam straszną ochotę ostatnio na kaszkę mleczno ryżową Bebiko - tą malinową. Nawet wczoraj przejechałam 20km żeby ją kupić W sklepach norweskich mają tylko mączne. Mąka owsiana i kukurydziana więc nie są takie smakowite jak polskie ryżowe