BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 7 miesiąc temu #660518 przez magdalenagal
Qltoorka napisał:

No to te... Się nie ukryję :P

Spoko ;-) stawka mnie nie puszcza do tego sklepu :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #660520 przez Qltoorka
Mnie też :P Ja tam nie kupuję :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #660529 przez askan2
kasiak bo Ty dziś urodziny masz !!!!

To wszystkiego najlepszego, szczęścia, miłości, ślicznego zdrowego bobaska i bezbolesnego porodu ;) STO LAT :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #660530 przez Qltoorka
O, dziś???
No to ja również się przyłączam do życzeń :)
kasiak, wszystkiego naj :kiss: :kiss: :kiss:

A tu coś dla mam chłopców:
wrolimamy.pl/co-z-tym-siusiakiem/

11 lata 7 miesiąc temu #660533 przez magdalenagal
Kasiaczku!!

Serdecznie życzenia urodzinowe składają Mama i Miś :kiss:
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #660535 przez sloneczko33
hmm ta tragedia to chyba taka ze myslalam ze w szpitalu mnie zostawia a bylam z cora bo pod koniec usg slabo mi sie zrobilo bylo mi strasznie goraco i spocona bylam a moja cora miala prawie lzy w oczach a i mam nystatyne przepisana 18 czerwca ostatnia wizyta mnie czeka

11 lata 7 miesiąc temu #660536 przez Qltoorka
Aaaa, i wiecie co jeszcze z apteki jest potrzebne? A chyba żadna o tym nie wspomniała...Witamina D i K w kropelkach...

11 lata 7 miesiąc temu #660537 przez Patrizia
hej mamcie kasiak wszystkieg najlepszego :)

emi agusia wygladacie super sliczne mamuski poprostu :)

u mnie okno juz wstawione w tym tygodniu jedziemy po farby i w przyszlym tyg maz zaczyna remoncik :) mam nadzieje ze sie ze wszystkim wyrobimy. Pogda u mnie w kratke raz pada raz slonko swieci wiec pranko poczeka az sie pogoda poprawi milego dnia kobitki :)

sloneczko to nie ma tragedii spdziewalam sie czegos zlego a tu nie jest zle grzybica do wyleczenia a dzidzia pprostu szybko rosnie tak jak moj Ksawus tez jest wiekszy niz powinien byc na jego tydzien ale sie nie martwie niech sobie rosnie chlopak zdrowo :)

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #660543 przez agusiaa26
bea2a niestety nie będę na tych warsztatach
Co do książek to chcę kupić też Tracy Hogg ale Zaklinaczke dzieci, czytałyście może tą książke??

kurdeee coś mi sie Julek dzisiaj mniej rusza, a jest już po 13 :/ zaczynam się martwić, wczoraj szalał a dziś cisza, może smakował mu hot-dog i śpi? ;) szczerze to nie jest mi do śmiechu:/
Trzymać kciuki!

Aha kupiłam kiedyś Pregne DHA 250, wypełniłam ankietę i dostałam książeczkę dla mojego szkraba, także polecam ;)

11 lata 7 miesiąc temu #660544 przez Qltoorka
A zaopatrujecie się Mamcie w razie "W" w mleko modyfikowane czy będziecie kupować jak już by się okazało potrzebne? Tak, z takich ciekawostek, to mleko Enfamil, dostępne w Rossmannie jako jedyne na rynku posiada w składzie kwasy DHA... Ciekawe jak jest porównywane cenowo z innymi...

11 lata 7 miesiąc temu #660549 przez Patrizia
Qulturka wlasnie nad tym sie ostatnio zastanawiam czy kupywac mleko w razie czego czy dopiero pozniej jesli kaze sie ze nie moge karmic ciekawa jestem jak u was czy kupujecie czy sie wstrzymujecie? a szczerze to nikt mi nie powiedzial ze jakies witaminki trzeba D i K w kropelkach na co te witaminy??

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #660550 przez magdalenagal
Ja właśnie nie kupuję mleka modyfikowanego i witaminy K i D poczekam co powie pediatra przy wypisie.

Enfamil wychodzi drożej, bo na określoną wartość wody trzeba wsypać 3 miarki proszku. A np. Bebiko na tę samą ilość wody wymagało dwóch miarek proszku. No i wagowo Enfamilu też było mniej.

11 lata 7 miesiąc temu #660553 przez sloneczko33
ja narazie nie kupuje polozna przyjdzie i sama przepisze vigaantal i to co bedzie uwazac za stosowne

11 lata 7 miesiąc temu #660556 przez moonia154
Kasiak z okazji urodzinek wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń :kiss: Twój małżonek niezle dowalił z tym porodem krowy, ale przyznać trzeba, że poczucie humoru to on ma :woohoo:
Bea2a zazdroszczę Ci jednoznacznej decyzji męża odnośnie porodu, bo mój ma wahania :dry: Już mu wytłumaczyłam, że opowieści o mdlejących tatusiach na porodówce to mit i nie musi się tym przejmować bo jest dzielny :blink:
Ostatnio dyskutowałam z mężem na temat imion dla naszego synka. Im bliżej porodu, tym trudniej jest się zdecydować. W końcu się wkurzyłam, znalazłam bazę imion i wypisałam na kartce. Wyszło tego 7, a jak mu je pokazałam to patrzył na mnie jak na dziwoląga :huh: Chcieliśmy takie "normalne" (cokolwiek to nie znaczy), ale chyba wybiorę sama bo małżonek coś kręci nosem :angry:

11 lata 7 miesiąc temu #660557 przez carmelove
Kasiak - wszystkiego najlepszego :) oczywiście zdrówka no i szybkiego porodu :) :kiss:

teraz mi sie przypomniało, bo Qltoorka pyta o mleko.

Ja nie kupuje na razie, ale w szpitalu, w którym bede rodzic (chociaż nie jest to napisane na liście rzeczy potrzebnych do szpitala) chcą Bebiko, takie już gotowe w buteleczce,
takie o : www.aptekadziecka.pl/product-pol-7135-Be...do-spozycia-RTF.html
mam je miec, sztuk 5, bez wzgledu na to, czy bede karmic czy nie.

Agusia nic sie nie martw, pewnie ma spokojniejszy dzień i sobie słodko śpi :)

Ania - nasza dziewczynka !

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka