- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
opierdzieliłam kuskus z tuńczykiem i ogórasem zielonym mniam
dzis sie dowiedziałam ze znajoma ktora miała termin koniec czerwca/początek lipca urodziła dostała nagle skurczy i poszło. chłopaczek wczęsniak - ponad 2 kg ale zdrowiutki oboje maja sie świetnie
a dziekuje ślicznie za miłe słówka w imieniu swoim,brzucha,Mili i pokoiku aaaach bede tesknic za tym brzuchaczkiem....
ps. to nie tapeta-ręcznie malowaliśmy te pasy !! roboty troche było ale warto, kolory żółć i róż sami robilismy bo mi nic nie pasowało w sklepie pasy są na półtorej ściany, reszta jest szara zrobie potem dokładniejsze zdjecia jak mi literki przyjda i pokoik bedzie juz na 100%
karolinap do pastelowego żółtego pasuje np biel,beż, brązy,pastele takie jak szarość,róż, błekit, zieleń. ja bym dodała do tego żółtego beż (takie nie za jasne caffelatte) i róż lub brzoskwinia/łosoś. fajnie by też wyglądała cała sciana np w różu w grochy lub caffelatte w groszki albo jakas fajna "kobieca" tapetke
ja kupuje te pampersy niech sie dupa hartuje
bea klientki jak to babeczki zachwycaja się,opowiadja o swoich doświadczeniach i już rozumieją ze juz na chwile musze zaprzestac pracy,że juz sie mecze żegnaja sie,przytulaja achhhh kochane kobitki a i tak bede do saloniku wpadac (podejrzewam ze pewnie codziennie zeby chociaz przywitac sie i chwilke pogadac) ciezko mi sie z praca rozstac ale z drugiej strony juz czuje ze potrzebuje odpoczynku.
no i trzymam kochana kciuki za obrone!!!!
co do siusiaka ja bym chyba powolutku go tam obrabiała zeby potem nieprzyjemności nie było...ale to chyba da sie indywidualnie wyczuc przy konkretnym dzieciaczku
agusia26 jaka sliczna piłeczka z wentylkiem a hot-dog pójdzie w cycki mówie ci
moonia a mój mąż jakoś lepiej zasysa haha miałam bardziej czerwone i on sie tak nie "pieścił" wiec zrobiłto bardziej fachowo a jaką radoche przy tym miał hehe
słoneczko to sie trzeba cieszyc ze niunia duza i dorodna sztuka a obrócic sie jeszcze moze wiec głowa do góry
kaska1982 dobrze,ze na wizycie wszystko w porządku no i że mamcia sie mobilizuje i nie poddaje tak trzymac!!
kasiak hahaha dobry ten twój małż
co sie nie pucujesz- wszystkiego najnanajnaj spełnienia marzeń, pociechy z dzidziulka i małzonka iwszystkiego czego sobie życzysz kochana :*
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
tak, też widziałam, że w Biedronce w promocji jutro nie będzie tych Newbornów. Ja kupię tych 2 jedną paczkę... Co do odparzania to liczę, że opinie w necie się potwierdzą w sprawie tych pieluszek-że jakość taka jak pampersów tych białych...
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Qltoorka z brzuchem to tak, że absolutnie żadnych brzuszków nie robić, bo kobieta widziała jak sobie chciały ciężarówki naprawić tę przepuklinę, a jeszcze gorzej zrobiły. Skupić się na dolnych partiach mięśni brzucha i te ćwiczyć np. na czworaka wciągając i wypuszczając brzuszek, tak żeby plecy ani drgnęły. Po jednej serii wyginanie pleców typu dół- łódeczka, góra - koci grzbiet.
W każdą środę prowadzi zajęcia dla ciężarnych, więc zamierzam chodzić Dziś po pierwszych jechałam do domu i myślałam sobie - ale zajebiście, nie muszę się martwić, że się skrzywdzę, a godzina wypocin jest
Wy z tymi obiadami znowu Te młode ziemniaczki za mną chodzą i krzyczą - zjedz mięęę, z koprem i masełem!!
a ja co? no dupa no!
Na obiad dziś tortilla razowa, nie jest więc zle prawie uczta oooo i dostałam cynka o lodach bez cukru, słodzonych mlekiem Widzę światełko w tunelu
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
To jutro jak maz wróci to pójdziemy po te pampersy, masz racje - niech się dupa hartuje
Mam nadzieje ze popoludniu jeszcze będą bo sama ich nie udźwigne do domu choć biedronka blisko, tylko maz przyniesie. Cóż - takie życie bez samochodu
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
czekoladowo-żółto-różowe/caffelatte paseczki tez by super wygladały (głowa pełna pomysłów hehe)
uniuni - ty tu dietka,ćwiczenia - my sie wszystkie roztyjemy a ty sie wylaszczysz!!!
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
A wczoraj nieomalże zamiast posolić ziemniaki to bym je "pomączyła" W ostatniej chwili cofnęłam łyżeczkę i zaczęłam się drzeć z własnej głupoty...
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas na szczescie falszywy alarm, zjadlam de volaya i już maly fika po zeberkach:)
Patrysia ślicznie wygladasz i pięknie sie prezentuje furka dla dzidzi:)
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Emi - zazdroszczę tej Twojej głowy pełnej pomysłów
Moze i zdecyduje się na ten zolty-beż-czekolada To takie neutralne kolory, i dla chłopaka i dziewczynki a wiadomo dodatki juz będą z różem bo choćby człowiek chciał to i tak nie uniknie różu przy zabawkach, ciuszkach czy kocykach, pościeli
No a białe łóżeczko, komoda i piłeczki też mam juz kupione białe odbija
Jak mi coś jeszcze do głowy przyjdzie to napisze z prośbą o rade
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja też jakaś senna jestem ta pogoda jest dziwna, raz słońce raz kropi i my to odczuwamy
Agusia po Devolayu każdy by się przebudził ja zwłaszcza
a tak ogólnie to teraz dzieciaczki nam buszują z tego co czytam to dość ostro prawie każdej z nas, ciekawe jak będziemy reagować gdy juz mniej będą się ruszać z powodu baku miejsca
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa