- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gulasz robiłam to myślałam, że rzygnę tak smierdziało w całym domu jakbym jakieś serca gotowała.
Jedynie to jeszcze zjem kotleta. Kurczaka z piekarnika fuj i gulasz i jakieś pieczenie tez fuj.
Owoce jem i warzywa, pije mleko nadal no i teraz nowa zajawka na musli z mlekiem mam akcje i na pasztet dziś miałam i na serek topiony z szynką. Udało mi się kupić dobry pasztet bez żadnych skórek i mięsa oddzielonego mechanicznie. Taki w słoiku.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
olo2013.blogspot.com/2013/06/pisklak-zam...ka.html#comment-form
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tez pyta jedynie czy mi cos dolega. Nie wiem czy na usg bez badania podwozia da się zobaczyć np. czy szyjka sie nie skróciła lub cos w tym rodzaju. Na dodatek płacę za wizyty.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Tak na prawdę teraz można gdybać.. co się stało już się nie odstanie, a człowiek i tak winnego znajdzie..jeśli to nie będzie lekarz, to znajdzie się ktoś inny..mam tylko nadzieję, że Pati nie będzie obwiniała siebie..kobiety niestety często tak mają, że winą obarczają siebie
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No i u mnie tez fontenna łez i nie moge sie powstrzymać, polozna kazala trzymac nogi mocno jeszcze 2 tyg oby do 36 tyg. Przynajmniej one dbaja o czlowieka bo lekarze fo biegają jak poparzeni i nic sie dowiedziec nie można. Mi tylko kroplowki zmieniaja z jedzeniem marnie i Olo tez strasznie spokojny mam nadzieje że to przez wczoraj i dzis musi odespac. Miałam mieć usg ale wpadl jakis szaleniec i mowi że przeklada na jutro bo... tego juz nie wiem ten oddział jest patologia chyba z powodu personelu lekarskiego choc wszyscy bardzo mili. A i wczoraj na izbie dr zrobil mi wymaz z szyjki na cito + kfew i siki z rana i czekamy na wyniki. A co do mojej choroby to najprawdopodobniej grypa żołądkowa bo pol rodziny to ma od wczoraj a zarazil nas nasz mały bratanek, a co najzabawniejsze to przechodzil ja 3 tyg temu i leczyli antybiotykami srula malego jemu juz nic a zaraza dalej.
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Koniec seksów wszelakich, tydzień dziada nie zbawi, a mi na pewno nie zaszkodzi i nie chcę żeby się coś przyplątało. Za tydzień juz może go dopadnę bo już będzie 37tydz i możemy rodzić, ale nie chcę żadnych problemów mieć tylko dlatego, że ciężko utrzymać celibat przez kilka dni.
Próbowałam się czymś zająć ale co chwilę tu zaglądam, jakoś nie mogę się powstrzymać
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
W związku z Waszymi rozterkami na temat badania ginekologicznego muszę Wam napisać, że tylko USG dopochwowe daje pewną informacje na temat długości szyjki. Ja co drugą wizytę miałam takie badanie, teraz to już co wizytę bo mi się niestety szyjka skraca. Ma już 21 mm. Mam dużo odpoczywać i o baraszkowaniu z mężem muszę zapomnieć do końca ciąży. Także jeśli nie macie pewności do do Waszych szyjek, to polecam to sprawdzić bo im dłużej dzieciątka w brzuszkach tym lepiej, bo są silniejsze i łatwiej im walczyć z wszelkiego typu bakteriami.
Byłam w weekend w szpitalu i miałam robione badania na cukier, całą dobę do 2 godziny miałam badany cukier, wyniki dobre. Poza tym miałam inne badania ale nic groźnego mi nie wyszło. Mam jeszcze sama pod koniec tygodnia zrobić kilka badań krwi, a za tydzień mam wizytę u gina to zobaczymy jak tam szyjka.
Leżałam z innymi ciężarnymi i widziałam zaczynające się porody u trzech kobiet. Oglądałam też świeżo urodzone bliźniaki i chłopczyka bo miałam pokój obok położnych, więc pokazywały nam dzieci. Śliczne są te malutkie kruszynki i muszę przyznać, że wcale nie takie małe, więc ciekawe jak się mieszczą w naszych brzuszkach. Poza tym dużo było kobiet z problemami w ciąży, najczęstsze to skurcze długie i częste. Wtedy kobietki leżą pod kroplówką rozkurczającą i dostają relanium.
Dziewczyny dużo odpoczywajcie, nie szalejcie, to na prawdę teraz ważne. Nie ma już żartów!!!
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chociaż w tym momencie to sama bym się załamała bo to straszna, niewyobrażalna tragedia:( Pati jestesmy z Tobą!
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
Qltoorka mnie też nikt nie bada, w 20tyg przy skurczach jak byłam na pogotowiu to prosiłam o sprawdzenie i lekarz powiedział, że nie sprawdzi.. Umówiłam się prywatnie do gin i szyjka była miękka, ale długa i zamknięta. To było 6.03. Od tamtej pory nikt mi nie zaglądał,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Tak na prawdę teraz można gdybać.. co się stało już się nie odstanie, a człowiek i tak winnego znajdzie..jeśli to nie będzie lekarz, to znajdzie się ktoś inny..mam tylko nadzieję, że Pati nie będzie obwiniała siebie..kobiety niestety często tak mają, że winą obarczają siebie
Hej dziewczyny! Jestem sierpniówką, ale często wpadam do Was. Jestem wstrząśnięta tym co stało się z Patrycji bejbkiem Sama przeszłam coś podobnego wiem co czuje.
Uniuni mieszkasz w Norwegii?
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no nie wiadomo co pisać, ty również doznalaś takiej tragedii... współczucia
kurde nie chce sie dolować, chyba od was dzis pójde i wróce jutro...
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...