- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Bisbas ja bede miec badanie ginekologiczne w srode, sama sobie zazyczylam, mnie juz wogole uwazaja pewnie w tym szpitalu za jakas swirnieta wiecznie wymyslam jakies badania co maja mi zrobic(i czesto chyba dla swietego spokoju mi je robia)
My sobie jeszcze z Miss zrobilysmy wieczorny spacerek tzn ja Dame pchlam na rowerku(bo ona wiecznie zmeczona -len maly)... mowie wam jeszcze z pare takich rundek i bede na porodowce
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Qltoorka ja z brazowym plamieniem pognalam na izbe wolalam chuchac na zimne przynajmniej wiedzialam że zrobilam wszystko co w mojej mocy zehy pomóc Olkowi jezeli coś by sięidziało a na ip dr powiedział że to po badaniu ale i tak dostałam leki no tylko że to był 15 tydzień.
Uniuni super pupka.
Karolinkanice kwitnąco wyglądasz i wszystkiego naj co prawda spóźnione ale dalej gorące.
Agniesia gratulacje piekny królewicz.
Madzia dzięki za tą stronę o urlopach zrobiła furorę na całej patologii.
Wielki apel do mamus które nie mialy jeszcze skurczy ani żadnych podobnych objawów nie wygladajcie ich i nie zastanawiajcie sie czemu ich nie macie to nic przyjemnego plus strach o maleństwo jest wręcz paraliżujacy.
O i u mojego M postępy szpital obudził w nim ojca lwa, wreszcie wrócił mój kochany Misio waleczny a przerażony gdzieś się ulotnil
Pozdrawim dziewuszki
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
własnie zakupiłam literki nad łóżeczko,w koncu się zdecydowłam jakie
chusta też zakupiona,szafeczka koło łóżeczka również teraz na wszystko tylko czekać
zostało mi tylko do kupienia pare rzeczy: jeszcze jedna paczka pampersów 1(jedna może być mało),sól fizjologiczna,sól morska i paczka mleka(w razie czego) i bede już gotowa
no sorry jeszcze wózek fotelik już zamówiony
- karolina_p123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co za koszmarna noc. Jestem cała obolała przewracałam się z boku na bok, a każda pozycja była niewygodna...
Buszujemy po allegro- zamówiłam już tabliczkę z imieniem nad łóżeczko i poduszkę do karmienia po czym od razu mam trochę lepszy humor
emi Ty chyba jesteś fanką panterki - zobacz jakie buciki znalazłam przez przypadek
allegro.pl/hit-buty-dla-niemowlat-lux-pa...-13-i3240133231.html
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Qltoorka - jak tam po nocy ??? Bo sie zamartwiam .
Sylwia, dobrze, ze juz wszystko ok i wychodzisz w dwupaku!!!
KOleżanką bym sie nie przejmowała zbytnio, niestety tak to jest. Kupisz sobie swój wózeczek i nikogo nie bedziesz sie musiała prosic
Karolina, haha, zajebiaszcze te buciki
aż też se pójde pobuszowac po allegro, może cos wyhacze
- karolcia84
- Wylogowany
- gaworzenie
u mnie nocka minęła nawet ok , i powiem wam że mogę spać już na plecach bo brzuch niziutko i mogę normalnie oddychać )) więc od razu mi się lepiej spi bo na tych bokach to potem wszystko mnie boli , a teraz czas na śniadanko i sama nie wiem co mnie się na nie chce ....
- karolina_p123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeny moja nocka dzisiaj to tragedia... do 3;30 nie mogłam zasnąć więc poszłam do drugiego pokoju pomęczyć oczy telewizorem dało to taki efekt że zasnęłam jakoś o 5. a za 40min mój G. wstawał do pracy więc się obudziłam no i z powrotem do sypialni i teraz wstałam i jestem padnięta, oczy mam spuchnięte jak bym była po jakiejś mega imprezie hehe:P masakraaaa
Wczoraj byliśmy na zakupach w CH połaziliśmy po centrum potem do Lidla jak wróciłam do domu to myślałam że padnę... nogi mi spuchły tragedia... już jednak nie nadaję się na takie wyprawy po sklepach.. niestety już coraz ciężej mi jest... ale już końcówka więc dam radę torbę do szpitala mam już całą gotową w 100% także jestem już spokojna.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Za mną przespana noc, położyłam się o 23 a wstałam 9:30 "odpukać" ze spaniem nie ma problemów
Qltoorka Jak tam? Coś się dalej wydarzyło? Oby to tylko plamienia po badaniu :*
Sylwia Super, ze wychodzicie w dwupaku a ta koleżanka - nieźle - widać naprawdę każdy poród jest inny, jedna rodzi 2 godziny, inna 20 godz, jednej odchodzą wody na początku, innej na końcu a jeszcze inna zaczyna od pawia
Mamy tu jakieś 40 lipcowek wiec przed Nami najróżniejsze porody
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Siwa nie przejmuj sie tymi rozstępami. Jeśli miały sie pojawić to co byś nie zrobiła sie pojawią, najważniejsze że z Majką wszystko ok Ja mam też kilka, wyszły na bliźnie po oparzeniu z ubiegłego roku i mimo, że smaruje brzuch codziennie rano i wieczorem, to w miejscu, gdzie skóra jest słabsza wyszły. Ale mam to gdzieś, byle mały był zdrowy
Qltoorka i jak tam sie czujesz? mam nadzieję, że lepiej i że sie troszke uspokoiłaś Trzymam kciuki odezwij sie kochana bo sie zamartwiamy
Sylwia super że wszystko ok
Cos mi się wydaje, że teraz już coraz trudniej bedzie nam spać Ja jak tako dzisiaj, ale najważniejsze, że leipiej sie czuję,nie jest tak źle jak wczoraj Dorkiszonku chyba miałas rację, jedna noc paskudna, a potem jakoś idzie
Idę z mamcią na zakupy potrzebuję towarzystwa już do spacerów po mieście bo boję sie, że coś sie może wydarzyc
Miłego dzionka:)
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Coraz częściej dopadają nas problemy ze snem ,chociaż ja nie mogę narzekać. Owszem ciężko się przekręcić z boku na bok, ale śpię raczej dobrze i duużo
U mnie tez juz torba prawie spakowana. Czy Wy już sterylizowalyście/wyparzalyście butelki, smoczki? Czy czekacie z tym do ostatniej chwili? Ja muszę spakować butelkę do ewentualnego dokarmiana do szpitala więc powinnam się chyba za to zabrać.