- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
A pytałaś o tego GBSa?
No ja mam tak, że do szpitala bym pojechała gdybym się już bardzo martwiła... raz w życiu byłam w szpitalu, tylko wtedy, gdy w pierwszej ciąży w pracy zaczęłam krwawić...
To mój mąż zaczął wczoraj panikować, sprawdzać drogę do szpitala, bo jeszcze tam nie byliśmy, a ja spokojnie zaczęłam googlować przyczynę ( w pierwszej chwili jak zobaczyłam całą bieliznę brudną to myślałam, że to czop z krwią..) i pierwsze co pomyslałam to: "cholercia, a ja dopiero co zmyłam makijaż.... zaś się malować muszę?"
Ale wujek google właśnie stawiał na dwie rzeczy-albo badanie gina albo odchodzący czop Postanowiłam więc spokojnie kontrolować sytuację
Ale dziękuję Wam za troskę...Ale jesteście kochane Normalnie, wzruszam się aż... Fajnie jest Was mieć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
!
Marta z jednej strony mają rację, a z drugiej.. nikt nie jest w stanie Cię zrozumieć.. a ludzie często nie chcą rozmawiać o przykrych sytuacjach. Dla mnie 'myśl pozytywnie' nie istnieje.. nie da się kontrolować myśli, wie o tym każdy kto choć raz przewracał się z boku na bok nie mogąc zasnąć, bo myśli galopowały tam i z powrotem w zawrotnym tempie. Tego co przeżyłaś nikt nie wymaże. Miałaś mieć dziecko i go nie masz..
J. nie chce ze mną rozmawiać o poronieniach, on lubi zamiatać pod dywan.. dla mnie zawsze będzie brakowało tej czwórki, której nie dane mi było poznać..
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Postanowiłam zrobić tak: jutro pojadę z rana do laboratorium zrobic to badanie na krzepliwość krwi i przy okazji wejdę do mojej położnej, bo moja lekarka jutro przyjmuje od 8ej rano... Przedstawię jej moje dolegliwości (na razie jest wciąż bez zmian...) i może mnie lekarka obejrzy...Jakoś wolę do lekarza niż na IP...
dziubasek, karolinka, no kiedy sie doczekamy tego zwrotu słońca? Bo jak patrzę za okno to...&%$!!&%$@!%&*!!....no...
O, a wspomniałyście o wyparzaniu ostatnio... Ja na razie wyparzę to co potrzebne, a butelki i smoczki do butelek dopiero jak dzidziuś będzie w domu, żeby było świeżo wysterylizowane-przecież to nie zajmuje duzo czasu
Ktos też wspomniał o nożyczkach do paznokci, że też trzeba wyparzyć. Ja jeszcze ich nie nabyłam. Jakie macie kupione? Jakie polecacie? Szukałam jakichś opinii na necie o nożyczkach i ponoć najlepsze są z chicco... Nawet na jakichś forach znalazłam opinie matek, że próbowały z innych firm początkowo (babyono, canpol, itp) i dopiero te z chicco nie sprawiają żadnych problemów, nie tępią się....
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
w Poznaniu za oknem całkiem nieźle - nawet w miarę cieplutko jest
właśnie muszę powyparzać - dobrze, że przypomniałyście
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Qltoorka podejrzewam też, że to plamienie spowodowane badaniem, mnie zawsze uprzedza gin, że mogę plamić po badaniu ale oczywiście jak jutro będziesz miała okazję to skonsultuj to
u mnie dziś w końcu wyjrzało słonko zza chmur dziś mamy rocznicę ślubu i w zeszłym roku tez tak było, że przed ślubem była brzydka pogoda w dzień ślubu się ładnie wypogodziło dziś jest tak samo. Więc od razu naprałam chęci do życia wybrałam się rano z dziadkiem mojego męża po zakupy na ryneczek, wypiłam u niego kawkę i ruszyłam na poszukiwanie prezentu dla męża w końcu upolowałam też czereśnie (właśnie je pochłaniam) bo od kilku dni mi robiłyście apetyt a u mnie jeszcze nigdzie nie widziałam wcześniej mam nadzieję, że cały dzień minie przyjemnie i Wam również tego życzę
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
NataliaK. to wszystkiego NAJ z okazji rocznicy Romantycznego świętowania życzę A jaka śliczna z Was para młoda była, no no...Jak z okładki
Uniuni, mnie wszystko boli podczas ogladania tego filmiku, nie jestem nawet w stanie go dokończyć Mój tak sonduje mi brzuch porami wieczornymi, ale żeby aż tak było widać stópki to nie... i dobrze, uff....
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam chyba z canpola zestaw do paznokci z pilnikiem nożyczki,pilnik i obcinaczki takie malutkie.
Qltoorka tez na myśl o IP i szpitalach mam ciary nie nawidzę , boję się i wogóle nigdy nie byłam w szpitalu tylko na odwiedzinach haha więc tez zaczynam od lekarza no chyba, że cos strasznego by sie wydarzyło.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz mam rodzinę, męża, dziecko, a niechcą sie kumplować to nie zresztą takie gierki i smsy tez dostawałam jak w przedszkolu. Jestem sama baba , ale czasami nie moge uwierzyć jakie baby sa głupie faceci nigdy nie mają takich problemów.
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Qltoorka ja też jeszcze nie kupiłam nożyczek, to jedyna rzecz jaka mi brakuje ale nie mogę sie zdecydować
Uniuni niezłe akrobacje mnie czasem podobnie wypycha
Nikaa olej tą koleżanką skoro ma takie podejście to lepiej znajomośc podtrzymywac w takiej wersji jak ty to robiłas do tej pory, życzenia i tyle
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Qltoorka ja mam i nożyczki i cążki tommee tippee. Wzięłam takie, bo moja siostra zasugerowała, że są dobre. Wyjdzie w praniu
Natalia Gratulacje!!! Romantycznej rocznicy życzę
Mnie też wszystko bolało jak oglądałam ten filmik, ale wiecie ... wszystko przed nami, bo to w 38tygodniu tak komuś smyk przemeblowanie w brzuchu robił
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
dorkiszon no właśnie baby są często głupsze od facetów bo facet zamiast gierek wywali od razu o co chodzi i jest potem spokój bo sytuacja jest jasna i czytelna dla wszystkich ... Koleżanki też sobie odpuściłam ... bo po jak się okazało, że mam pracę , kupujemy mieszkanie itd. to już nie jest tak fajnie ... mam dwie, które same też wykazują jakąś chęć kontaktowania się - znaczy i z mojej strony i z ich widać, ze zależy na kontaktach tak jak piszesz mam rodzinę, męża, dziecko i .. . kuzynki męża, które są w moim wieku i od razu (jeszcze na początku mojej znajomości z mężęm ) potraktowały jak rodzinę no i mam Was a resztę olać
co do filmiku - he he he przyznam się Wam, że Mikołajowi też się zdarza właśnie tak fikać po brzuchu akrobata:)