BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #674948 przez karolinkanice16
siwa342 my kupujemy takie same łóżeczko :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #674959 przez Qltoorka
siwa, pięknie ten cały zestawik dla małej wygląda :) Ja już też chcę mieć!!!! Ale mąż codziennie po pracy w pokoiku robi, już nie szuka wymówek, że zmęczony, że to, że tamto... Więc może zdążymy? :)
Magdalena, a jak u Ciebie idzie remont pokoju królewicza?
karolinka, a Twój się ruszył?

11 lata 6 miesiąc temu #674964 przez dorkiszon
Ja biore tylko kubek z naczyń.
Dla małego:
- ubranka, pieluszki mała paczka DADA, smoczek, chusteczki nawilżające, 3 pieluchy tetrowe.
Dla siebie:
- kosmetyki miniaturki, szlafrok, 2 koszule nocne, skarpetki, pantofle takie odrazu pod prysznic tez, 2 ręczniki mały i duży, jednorazowe majtki 5 szt., staniki do karmienia 2 szt., wkładki laktacyjne i to chyba wszystko co mam spakowane no i ten kubek plus 2 wody mineralne z dziubkiem średnie.

11 lata 6 miesiąc temu #674981 przez dorkiszon

11 lata 6 miesiąc temu #674990 przez Qltoorka
Kurczę, znowu bardziej plamię i do tego widzę, że odchodzą mi takie kawałki (czyżby to jednak był czop?), no i w efekcie większego plamienia znów mnie w kroczu boli...

11 lata 6 miesiąc temu #674991 przez agusiaa26
Oltoorka ty na IP się kieruj, nie ma żartów!!

11 lata 6 miesiąc temu #674993 przez dorkiszon
Qltoorka to teraz też bym już jechała sprawdzić.

11 lata 6 miesiąc temu #674995 przez agusiaa26
ehh my wróciliśmy z usg i co? w środku rośnie mi mały wstydek!! ;)
pół buźki zasłonił, ptaszka też tylko jajka pokazał;)

nie wiemy tylko czyja buźka czy moja czy tatka ale już niedługo zobaczymy się na żywo :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #674996 przez kaska1982
magda znam to z autopsji, zresztą wspomniałam Wam o tym pod koniec maja. Zostałam potraktowana dokładnie taksamo :P Kij im wszystkim w oko :)

Qltoorka obyś spokojnie wytrzymała do rana :) trzymam kciuki, ale powiem ci szczerze, że to co opisujesz to nie brzmi zbyt kolorowo bo myślę sobie, że gdyby to miał być skutek badania to chyba powinien raczej ustępować a nie nasilać sie? Trzymaj sie kochana i zaciskaj nóżki :)

Mojemu S zepsuł sie samochód słuzbowy i musiałam jechać po niego 60 km do pracy, a ze brzuch dzis znowu boli zabrałam siostrę jako kierowcę :) i powiem Wam że to była bardzo rozsądna decyzja bo w połowie drogi dostałam jakis dziwnych skurczy i gdybym prowadziła to skonczyłoby sie źle. Jutro do lekarza i mam nadzieje że obejdzie sie bez skierowania do szpitala :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 6 miesiąc temu #674997 przez patrysia305
Wiem wiem, powiecie ze ja to juz lubie szpitale, ale moderatorko nasza kochana, ja bym pojechała na spokojnie na ip, tak dla swojego spokoju inaczej martwiłabym się.

11 lata 6 miesiąc temu #675012 przez Kamilka22
karolina_p123 rozumiem że ta cena 40zł za tą tabliczkę to już jest z napisem/imieniem tak?

11 lata 6 miesiąc temu #675020 przez karolinkanice16
Qltoorka jako tako obiecał, że do pordu wszystko będzie, tylko ja mogę urodzić w każdej chwili B)

U Nas kolejny Sunny Day :) Mam dla Was zdjęcia :)

Idę coś zjeść bo syn się domaga :D.

11 lata 6 miesiąc temu #675022 przez karolina_p123
kamilka tak w tej cenie jest już napis :)

11 lata 6 miesiąc temu #675027 przez nala
Qltoorka, podobnie jak dziewczyny również kierowałabym się już IP. Plamienie po badaniu raczej powinno być delikatne, z rana i powinno zanikać. A tutaj jednak...

karolinkanice16, masz piękne zdjęcia w ciąży! Będziesz miała świetną pamiątkę. Mi to albo nie ma kto robić, albo nie podoba mi się jak wychodzę na nich :)

agusiaa26, poczekaj jeszcze moment a ujrzysz maluszka w całej okazałości. U mnie na ostatnim USG było widać jak mała ziewa :) komicznie to wyglądało :)

11 lata 6 miesiąc temu #675028 przez kasiak
Qltoorko dla spokoju jedź na pogotowie. Nigdy tak nie miałam, ale gdybym krwawiła jak ty to bym się wybrała.

W chałupce w miarę posprzątane i wiem, że mnie udusicie, ale upiekłam ciasto z przepisu, który kiedyś tu wstawiłam. To na szybko, bez tłuszczu z owocami. Z malinami było dobre, ale polecam zrobić z jagodami i aromatem rumowym! Jezusicku oderwać się nie mogę, a jak pachnie! Czasem nawet mi coś wyjdzie :lol:
Zrobiłam sobie też sałatkę z fetą, bosszz jak się człowiek nudzi to by tylko jadł...

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka