- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
siedzę w kolejce do lekarza, zazwyczaj jak przychodzilam o tej porze to byłam 3 albo 4, a dziś 15. chyba tu jajko zniose brzuch boli a w dodatku mam stresa czy wszystko tam ok, a w kolejce same ciężarne :| no cóż, czeka mnie jakieś 2-3 godziny czekania
- karolcia84
- Wylogowany
- gaworzenie
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Naszło mnie na kawulca, wrzuciłam tabsa to ekspresu i mleko wyszło normalnie a kawa zarzygała mi i ekspres i blat i nawet na podłogę pociekło trzeba było posprzątać ten syf i jakoś mi ochota przeszła
Qltoorko co u Ciebie? Mam nadzieję, że to był tylko fałszywy alarm i jeszcze słodko śpisz w domu
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Zdrowia, szczęścia i pomyślności
Moderatorko mam nadzieję że wszystko w porząsiu. Nie przesadzę jeśli powiem że każda Lipcówka czeka co u Ciebie!
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
Qltoorka trzymamy kciuki, a ty trzymasz nas w niepewnosci, wazne zeby było wsio ok.
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
myslę, że nasza moderatorka pojechała na IP i stąd się nie odzywa
w Poznaniu przepięknie słonecznie :)mykam na ogródek
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja mysle ze nasza twarda dupa Qltoorka spi choc mam nadzieje ze jednak byla na ip...
Natalia rosnij nam zdrowa i duza buziaki od Dziubaskow
A mnie rozklada, zarazilam sie od mojej Pindolindy ale ja sie nie dam... na razie jestem pociagajaca ale pogoda cudna i trzeba to wykorzystac
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miałam koleżanke w PL gdy wyjeżdżałam i ona liczyła, ze jak mi sie ułoży to ja ściągne.
Mnie ściągnął mój brat, ale prawie wógole nic nam nie pomógł ja sama szukałam pracy z zerowym angielskim i znalazłam , a mój dojechał do mnie po 3 miesiącach i też znalazł prace po 2 tygodniach pobytu i to bardzo dobrą. Także od początku do wszystkiego sami doszliśmy.
Na początku bylo bardzo ciężko. Jak już się podnieśliśmy to dostąłam list od koleżanki z PL.
Treść jak od pierwszoklasisty jeszcze z błędami wydrukowany. No i jedno zdanie z tego listu:
" Liczymy na to, że nas tam ściągniecie" tak mnie wtedy to wku... No pewnie, oboje z zerowym angielskim chodzilibyśmy z nimi załatwiac konta bankowe i prace i wszystko najlepiej za rączkę, prócz tego mieszkali by z nami , bo gdzie, a my nigdy nie chcieliśmy z nikim mieszkać.
Nam absolutnie nikt nie pomógł ze znajomych Polaków w Irlandii wręcz przeciwnie wiecie o czym mówie. Mój brat wogóle nas miał w dupie jedynie co to mi kupił bilet , żebym tam wogóle trafiła. Od początku żyliśmy za swoją kase z PL zanim znaleźliśmy pracę. Największą krzywde jaką mi wyrządził w tym kraju człowiek to mój brat, ale o tym już nie napisze, bo za dużo musiałabym pisać. W Polsce załatwiłam prace jednej koleżance. Ja za to nigdy żadnej pracy nie miałam po znajomości, ani nie chcę. Ogólnie uczę się na błedach swoich i obcych. Pomagać to ja mogę mamie i mojemu meżowi. No i siostrze męża i teściowej , bo wiem, że oni tez by mi pomogli jakby coś się stało, oraz siostrze mojej mamy i mojej babci i narazie tyle
Ze znajomości wyciągnęłam jeden wniosek nie warto się poświęcać , bo prędzej czy poźniej na tych osobach sie przejedziemy i powiem wam, że trudno mi być takim zatwardziałym chu... , ale ciągle sie tego uczę. Jedna koleżanka napisała, że mam dziwne podejście wiecie dlaczego ?
Nie odpisała mi tydzień na smsa myślałam, że coś jej sie stało , bo zawsze odpisywała. To był początek olewania. Napisała mi po tygodniu, ze nie miała czasu to jej napisałam to , że w kiblu tez musiała nie być, bo smsa sie pisze kilka sekund. Ogólnie jak w przedszkolu wymuszac od kogoś kontakt olewam to już , bo mam 30 lat, a nie 15. Mam w dupie wszystkie koleżanki każda jest taka sama.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
To Ty Stara Dupa jesteś!
Agusia on ma pućki już! och jakżebym ściskała!
A ja mam przeczucie że Q. jest w szpitalu i nie powiem dwa razy że już powiła Młodzieńca.
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Natalia, dużo zdrówka, spełnienia marzeń no i oczywiście pomyślnego rozwiązania
!
nie wiem, może już wklejałyście kiedys a ja przeoczyłam, ukradłam od majówek albo czerwcówek.
Agusia - jak dla mnie - Julianek Wstydek to cała mama słodki ! Bedziesz miała porównanie, kiedy sie urodzi, czy podobny do tego na zdjeciu
pozdrawiam
u mnie dalej buro i ponuro :-/ musze poprawic se humor kaktusem :]
no i czekam na wieści Qltoorki :>
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
dzis nie spałam tak długo jak wczoraj - o 9 śniadanko, prysznic, teraz kawka i forum :)i lecimy na zkupki bo w lodówce pustki
mam ostatnio tak dziwnie ze jak sie budze to mam napiety brzuch przez chwilke nie wiem co to, czy to skurcz czy co?
siwa ale urocze te łóżeczko niedługo taki mały skarbek będzie w środku leżał ach
Qltoorka zaciskaj dalej nogi a maż zdąży z pokoikiem na jakim etapie juz jest??
moim zdaniem to czop....lec na spokojnie na ip i zobacz co ci powiedzą
czekam na wieści!!!
agusia grunt że jajeczka gdzieś po drodze nie odpadły jeszcze miesiac i zobaczycie w realu :* jaki słodki dziubolek
kaska1982 męczą cie bidulo te skurcze - daj koniecznie znać co ci lekarz powie.
karolinkanice po raz kolejny napisze że piekne zdjęcia!!! same ochy i achy
a co piczki - dla mnie ro grzybek po prostu ale trzeba teraz szybko zaleczyć bo to w kazdej chwili moze byc godzina W
agniesia kochana super ze juz w domciu jesteście jak wam mijają pierwsze dni??
jaki cudny ten twój synus - i te błądzące oczka
Mlecznamama super ze wszystko ok z tymi wynikami to nie mam pojęcia....
ale widze ze dziewczyny juz doradziły
osóbka piekne zdjęcie sliczna mamcia
dziubasek sliczny wózeczek ładny zieloniuchny kolorek hehe jakie sposoby na męża
uniuni hahaha sie obśmiałam z ta suszarką (z tymi cytatami) hehe
patrysia trzymaj sie tam kochana wazne ze wszystko w porządku i jesteś pod dobra opieką
NataliaK wszystkiego naj naj kochana!!!! dużo zdrówka i samych szczęśćliwych chwil
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Spotkałam dzis koleżankę której bratowa dzis w nocy urodziła dziewczynkę 3200g i zdała jej cala relacje z porodu w tym ze ma 8 szwów :| nie wiem czemu ja sobie ubzduralam ze to jest takie nacięcie ze ze 3-4 szwy wystarcza
A i my tak czekamy na te Nasze maluszki, nazywamy je po imieniu albo jakoś zdrobniale a dziś pani które też czekała na pobranie krwi mowi do mnie: "Oj kiedy to bylo. Ja taki brzuch miałam 15 lat temu. Mój syn był wcześniakiem. Trafiłam do tego szpitala to wyskoczyło to małe g.wno" Byłam w szoku - cóż za pieszczotliwe określenie synka
NataliaK Wszystkiego najlepszego! :*
Agusiaa26 Jaki kochaniutki Julek :*