- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
karolinap o matko tak powiedziała ta baba no cóż, niektórzy mają nierówno pod sufitem.
Ja np nie wyobrażam sobie mówić do dziecka- Młody! jak moi znajomi, koleżanka była w ciąży i do 9 miesiąca nie miała dla syna imienia bo ciągle mówiła że mają czas i sie nad tym Jeszcze nie zastanawiała i mi mówi żę nie muszą jeszcze wybierać imienia bo i tak mówimy do niego Młody!
Troche dziwak
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Fajnie, że zapytałaś o te bóle, teraz i ja jestem troszkę mądrzejsza
Natalia 100 lat w radości, przybytku i spokoju
Agusia nie taki zupełny wstydzioch! Widać buziaczka Mój tak się chował na usg w 24tyg, że uszy z tyłu mogliśmy tylko zobaczyć
Drokiszon jak wyjeżdżałam do Norwegii, to na lotnisku podsłuchałam pewną rozmowę.. wniosek był taki 'Jak Ci polak nie zaszkodził, to już Ci pomógł'
Kaska współczuję tego czekania! Osobiście chyba bym jajo zniosła Daj znać jakie wiadomości po wizycie!
Magdalenagal Ty nie kracz Myślę, że Qltoorka jest w szpitalu, ale raczej na podtrzymaniu - tak sobie wymyśliłam dziś rano Możemy małe zakłady robić
Osóbka zgadzam się z dziewczynami. Bardzo ładna z Ciebie kobieta
Carmelove był ten filmik i u nas na forum, ale baaaardzo dawno. Jeśli dobrze pamiętam koło 3mieś ciąży Dobrze, że jest znowu, bo teraz jest dużo więcej lipcówek, których wcześniej nie było, no i oczywiście bliżej rozpakowania Zrobię sobie listę tych rzeczy, które ten koleś robi i będę zaznaczać, które działają, a które nie
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Dziękuje wszystkim za życzenia oby się spełniły
piękna pogoda za oknem ale ja dziś dzień spędzam w domku, rano odebrałam wyniki i wypis ze szpitala, w badaniach mam wszystko w porzadku śmiesznie tylko pomiar małego wyszedł bo każda część ciałka na inny wielkośćią wypada na inny tydzień ciąży hehe ale to już mi podczas badania gin mówiła, że np brzuszek jest mniejszy jak na ten tydzien ciąży bo ja jestem szczupła i dziecko pewnie też. Też Wam się tak pomiary różnia?
Taż mam nadzieję, że Qltoorka pojechała do szpitala i wszytsko z nią dobrze i poprostu ją obserwują
agusia śliczny pyzaczek
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
NataliaK wszystkiego naj naj naj oraz spełnienia wszelkich marzeń
Agusiaa śliczny pucio, w sam raz do schrupania I chyba nie taki wstydzioszek, może po prostu nie lubi papparazzi...?
Agniesia pozazdrościć, że masz już swojego sprawcę kopniaków przy sobie- jest mega przeuroczy
Qltoorka nie strasz nas i napisz coś w końcu, bo większość z nas ma już chyba stan przedzawałowy Mam nadzieję, że wszystko ok i to tylko fałszywy alarm Pozdrawiam i zdrówka życzę
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Emi w jaki sposób myłaś/gotowałaś szczoteczkę do włosków malutkiej? To naturalne włosie się nie zniszczy pod wpływem wysokiej temperatury?
Właśnie zabrałam się za przygotowanie torby do szpitala. Prawie wszystko mam. Muszę kupić jeszcze krem na brodawki sutkowe. Zdecydowałam się na Purelan Medeli bo przeanalizowałam składy wszystkich dostępnych i ten wydaje mi się najlepszy - czysta lanolina. No ale wszystko okaże się w praktyce No i jeszcze chce kupić balsam poporodowy, żeby smarować się po porodzie bo Dziubasek pisała, że wtedy też mogą te wredne rozstępy wyskoczyć.
Bierzecie laktator do szpitala? Na szkole rodzenia położna mówiła, że mamy wziąć, to nas nauczą go używać.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Więc cholera, leze.... I to na ginekologii onkologicznej bo nie ma miejsc... Właśnie tego się obawialam w tym szpitalu jak postanowiłam tu rodzic, ze tu full komplet zawsze jest. Leze pod kroplowka z której sączy się magnez bo ponoc mam bardzo twardy brzuch. Aha, lekarz zrobił mi też usg dowcipne i z niego wyszlo ze szyjka trochę skrócona....
Piszcie dużo, bo ja tu się zanuddze....
Buziaki kochane
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My od rana aktywnie, mąż składa łóżeczko dla malutkiej ja oczywiście "pomagam" hehe
Pogoda całkiem fajna:) w końcu nie pada !
Wczoraj zrobiliśmy sobie dzień we dwoje basen, zakupy ,kolacja i kąpiel...
Śliczne wasze brzuszki !
Agusia maluszek słodki
NataliaK Sto lat raz jeszcze:) nie martw się inne bobaski już potem moga nie przybierać, a Twój może dalej :)Mój lekarz mówi ,że ta waga jest +-100/200 gram.
Miłego dzionka!