- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
bea ja leżałam na oddziale obserwacyjno diagnostycznym więc zupełnie gdzie idziej
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja właśnie powiesiłam ostatnie pranko i trzeba będzie wziąć się za prasowanko
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
A ja od rana mam schiza, bo Mały się zachowuje trochę za spokojnie. Czasem się troszkę przeciągnie, ale nie rusza się tak intensywnie jak zwykle. Wykąpałam się i wysmarowałam oliwką, zwykle wtedy zaczyna akrobacje po takim masażu. Zjadłam i czekam czy się coś zmieni. Nie chcę siać paniki, ale to już 37tydz, więc wszystko się może zdarzyć, tyle, że Sebek nie leży jak do porodu, trochę za bardzo w poprzek jest ułożony, więc to jeszcze nie to. Skurczy też nie mam.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natalia u mnie tez organki każdy inny, glowka 35tydz, brzunio 33, udo 34. No i data porodu z usg niby sie zmienila, jest 14 a byl 25 lipiec:)
Qltoorka trzymaj sie dzielnie, pociesz sie tym ze my ciotki z forum też juz niedlugo przywitamy szpital;) nie doluj się, ważne ze jestes pod opieką profesjonalistów, Buziaki
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Dobrze że się odezwałaś bo na niczym się cholerka nie mogłam skupić. Buziole.
uniuni ja niestety nie mam żyłki hazardzisty wierzę w jedno hasło: Toto-lotek nas wybuja. My mu wszystko on nam... stawia obiekty sportowe. Na 28 lat życia wygrałam coś ze dwa razy. W tym skakankę Ale w połowie się nie pomyliłam.
Dżołana89 wiedziałam że w tej wannie sama nie będziesz siedzieć
kasiak Mój Ksiąć też dziś spokojny tylko sobie tak nóżką wierzga. Ale zwalam to na to , że ma ciasno i że jest już ciut leniwy. Więc Kochana, nie schizuj. Może mu pośpiewaj- ja jak zaczynam to Młodzieniec się buntuje i zaczyna skoki
Kolejny dzień robię wszystko żeby tylko nie spakować torby. Jakoś mam wrażenie że jak ją spakuję to od razu będzie fruuu do szpitala... Może się jeszcze dziś zepnę w sobie.
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Ja na wizycie dowiedziałam się, że nie powinien mi brzuch twardniec, a skurcze są też niewskazane dlatego dostałam skierowanie do szpitala. W dodatku za bardzo jestem spuchnieta na twarzy i rękach, ale to wiedziałam bo przyszło 2,5kg przez miesiąc a w sobie tego nie widze. Lekarz też powiedział że szyjka zamknięta i na dole ok. Tak więc przyjechałam na izbę, przyjęli mnie na oddział, zrobili ktg i przyszedł lekarz na wizytę. Okazało się że rozwarcie na dwa palce, szyjka skrócona, brzuch twardy chyba przez drogę to wszystko. dostałam zastrzyk na płuca dla małego, a teraz leże pod kroplowka trzymajcie kciuki żeby mały jeszcze posiedzial w brzuszku bo to jeszcze za wcześnie.
Pozdrawiam wszystkie mamusie
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Kochane, mamy początek czerwca a tu jedna za druga kładą się na oddział wiadomo - lepiej ze jesteście pod obserwacja lekarza niż jakby coś złego miało dziać się w domku. Życzę jeszcze powrotów do domków w dwupakach bo to jeszcze za wcześnie no ale jak nasze lipcowe dzieciaczki będą chcialy szybciej zobaczyc swoje mamusie to ich nie zatrzymamy więc duuuuuzo zdrówka dla wszystkich Maluszków! :*
Agusia26 Dziękuję, termin z usg przesunął Ci się na 14 lipca? To z usg mamy ten sam termin a ja zapisałam sobie Twój numer telefonu zeby dać znac ze rodze bo byłam pewna ze bede pierwsza Zobaczymy jak to wszystko się potoczy
- bisbas
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mama Dawidka 2009 i dwóch Aniołków 2012 15 tc
Co do Polaków za granicą zgadzam sie z wami w 100 % nawet rodzina za granicą to jakaś porażka zawiść i zazdrość to mało powiedziane
Wszystkiego naj naj naj Natalka
- osobka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dzięki za miłe słowa odnośnie zdjęcia:) ja się czuję już jak wieloryb, więc czasem naprawdę miło usłyszeć że się wygląda ok
Qltoorka i Kaska- trzymam kciuki, żeby z Wami i Waszymi pociechami było wszystko ok i żebyście się jeszcze nie rozpakowały!!
Natalia- wszystkiego najlepszego!!
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze trzymać sie tam dzielnie dziewczynki, trzymamy mocno kciuki !!
karolinap zaraz odnajde i twój nr tel i za kilka tyg zobaczymy która będzie pierwsza
bisbas kochana nie bój się, wszystko będzie ok!! to że kruszynka to nie znaczy że jest źle, glowa do góry, też długo nie wiedziałam ile mój pulpet waży, spokojnie, nie denerwuj się, za ciebie też trzymamy kciuki