- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
przyszły też literki do pokoju Mili i już wiszą na honorowym miejscu
a wage to ja teraz omijam szerokim łukiem bo sie załamie chyba
uniuni to bardzo relaksujaca ta joga
a filmik świetny
patrysia trzymaj sie tam w tym szpitalu :*
karolinkanice ślicznie jak zawsze!! strasznie mi sie twoje ciuchy podobają - zawsze kolorowe i mają to coś!
magdalena hahahaha no juz mały to raczej nie fasolka chciałabym zobaczyć minę męża hehe
Qltoorka moze to czopek?? bo on podobno róznie wyglada...albo faktycznie lekarz paluchem-grzebuchem cos naruszył zobaczysz co ci lekarka powie i koniecznie nas tu prosze informować
sylwia super ,że juz wychodzisz a kolezance współczuje takich perypetii..daj znac co u niej jeśli bedziesz wiedziec
nala ja juz wysterylizowałam smoczek i nakładki na sutki - to co biore do szpitala a reszte juz jak będe z mała w domku a sterylizowałam w tym podgrsewczu co duzo z nas go kupiło reszte pewnie wrzuce do jednego gara i wygotuje stary sprawdzony sposób
agusia trzymam kciuki za usg!!!!
Marta super,że na wizycie ok i z Hubertem wszystko super
karolinap123 o matko!! sa zabójcze - rozbroiłas mnie nimi...musze je mieć
NatliaK to wszystkiego naj z okazji rocznicy miłego świętowania
judytejsza no faktycznie już sie kawaaaał czasu nie odzywałas o to widze ze niedługo kierunek porodówka trzymam kciuki
chyba każda z nas myśli ciągle o Pati....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
judytejsza, nie masz suwaczka, ale jak patrzę na naszą tabelkę to Ty teraz też w 35 tygodniu jesteś, więc dobrze by było, by Twój synuś jeszcze ze dwa tygodnie zaczekał z tym pchaniem się na świat... Dobrze pamiętam dziewczyny, że agnesii powstrzymywali skurcze jak wczesniej była w szpitalu? I Lacrijce chyba też... Więc ja tak sugeruję, że faktycznie, jak będziesz miała znów skurcze to lepiej się zgłoś na IP.
Ciekawe co tam u Jamajki i Lacriuszki-czy je wypuścili dziś z tego szpitala...
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i masz rację, najgorzej załatwić komuś znajomemu prace u siebie albo ogólnie z nim pracowac bo cie obsmaruje przy innych i na bank wasze relacje się zmienia :/
Dziewczyny te literki i tabliczki są piekne, jejku ja jeszcze ich nie wybralam :/
Kasiak wspolczuje, miałam to samo wczoraj, maly non stop mnie rąbal a później jak usnal to bardzo mi tego brakowalo
Magdalenagal Haha niezły ten twój wpis na face, masz racje, ludzie są podli i tez dodam że nie utrzymuje kontaktu z takimi osobami, szkoda na nich mojego cennego czasu;)
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Kasiak napij się meliski, może i synia to uspokoi
Nala ja niczego jeszcze nie sterylizowałam Jeszcze czekam.. ale właściwie nie wiem na co Do torby do szpitala tylko powoli dokładam i dokładam Dziś kupiłam pampersy jedyneczki 25szt. Musi wystarczyć do szpitala
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Ja tylko przekładam rzeczy z miejsca na miejsce i nie wiem co spakować do szpitala ula co masz spakowane?
Idę się trochę po kuchni pokręcić. Nudzi mi się, posprzatam i zrobię jakieś dobre cos na zachcianke. Jeszcze nie wiem co ale cos wybiore
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do kolezanek to w pl jak kiedys mialam niezla paczke tak teraz nie mam ani jednej(tzn niby mam ale takie pseudo i mam na nie wyje.... odzywaja sie tylko jak czegos potrzebuja) a tutaj mam takie byle jakie(polacy sa strasznie zawistni i z zazdrosci az ich nosi, a jak sie komus lepiej powodzi-tylko i wylacznie bo sobie na to ciezko zapraowal to juz wogole nie ma znajomych) wiec my szczerze mowiac mamy siebie i jest nam z tym dobrze
Wlasnie wrocilam z plazowania moja Miss wezme prysznic i jade do znajomej zeby Miss sie z jej dziecmi pobawila....
A co do Pati to mi tez caly czas siedzi w glowie, ona teraz przezywa tragedie zyciowa mam nadzieje ze sie podniesie i jeszcze kiedys bedzie szczesliwa mama... Nie probuje sobie wyobrazic co ona teraz czuje(bo nawet nie chce)ale w mojej glowie siedzi dalej moje poronienie i lzy same naplywaja do oczu jak pomysle ze juz bym miala 3miesiecznego bobasa wiec w jej przypadku to musi byc trauma do konca zycia
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
A u Ciebie jak z torbą? Co bierzesz?
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
Qltoorka ja mam w 2 jedna mala walizke dla mnie i jedna trobe dla malej,nam polozna doradzala spakowanie siebie i dziecka osobno
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
siwa piękne
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Dla małego wezmę spiochy i pajacyka, jakieś skarpetki i czapeczkę, ze dwie pieluchy tetrowe i paczkę małych libero, powinno wystarczyć. Do szpitala nie mam daleko to jakby coś to mężu przywiezie. A dla siebie starą bluzkę taką dłuższą, jakiegoś dresa, albo luźną sukienkę, ale to już na wyjście. Pewnie jeszcze coś wymyśle, ale cieszę się, że nie muszę połowy mieszkania ze sobą brać, żadnych talerzy, sztućców, i nie wiadomo ilu innych rzeczy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa