- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Widzę, że przygotowania pełną parą To już tylko Patrysia w szpitalu została?
I ja dziś byłam odwiedzić szpital Dowiedziałam się prawie nic Tyle tylko, że dostałam karteczkę na której mam zapisywać 5 pomiarów dziennie - naczczo, po śniadaniu, przed obiadem, po obiedzie i przed snem (co drugi dzień). Dostałam też receptę na lancety i paski do mojego glukometru. Jutro idę na kurs dla ciężarówek z cukrzycą, a za tydzień do jeszcze innego lekarza, który wnioskując z moich pomiarów zdecyduje czy dostanę insulinę, jakieś tabletki czy inną cholerę
Co do Zzo wolałabym uniknąć.. myśl o igle w kręgosłupie nie nastraja mnie zbyt dobrze Chciałam rodzić naturalnie i tutaj mają oddział specjalny do naturalnych porodów gdzie wszystko jest dostępne, łącznie z basenem. W basenie jednak rodzić nie pozwalają. Gdy jest pełne rozwarcie, to musisz wyjść z basenu i dopiero wtedy przeć nie będzie mi t dane jednak jeśli się okaże, że muszę brać coś na tą cholerną cukrzycę
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Ta tara taaaaaaa
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uniuni wow ale świetna wiadomość dobrze ze z nimi pocisnelas
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agniesia dostarczasz nam niezapomnianych wrażeń Twój synio jest tu niewątpliwym bohaterem, a my jak zwykle żądne takich emocji
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Agniesia przez ciebie kochana to ja juz bym chciala rodzic .... jak sie dogadujecie z syneczkiem
gotuje sobie kukurydze ahaha i zamowilam dla mezulka koszulke na dzien taty:
www.amazon.co.uk/Daughters-Fathers-Cotto...ds=fathers+day+gifts
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Mają taką z napisem You Can't Scare Me My Wife Is Bitch?
Uniuni no chyba nie myślałaś że Ci się nie uda z nimi wygrać Cieszę się razem z Tobą Kochana.
Agniesia Masz najsłodsze Dziecko na świecie. Czekam z niecierpliwością na swoje
Mimo że przycięłam komara na godzinę coś mnie zbiera na spanko. Monsz cały dzień zdycha bo ma jakieś czyszczonko (z resztą cała Rodzina już zaliczyła a ze mną cisza, na szczęście) I całe to popierdółkowo na mojej głowie. Ale powoli dochodzą do siebie więc koniec z donoszeniem herbatek, ryżyku, jagódek
I ja mam dziś mały sukces na koncie! Zamówiłam zasłony
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
nono Sewerynejk już na pierwszym spacerku :)ehh jeszcze troszkę i my też będziemy dokumentować wszystkie tzw. "pierwsze" czynności:)
dorkiszon - myślę, że najbardziej widać tą naszą "służbę zdrowia" u dentysty - wiadomo jak na NFZ to zapomnij o jakiś porządnych zabiegach -najbardziej mnie ubawiło jak dentysta mi powiedział, że na NFZ jest czarna najtańsza plomba
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
agnesia, a pochwal się jakimiś szczegółami z codziennego życia Twojego i Seweryna Jak tam karmienie? Gojenie sie pępuszka? Jakieś rady dla niedoświadczonych matek oczekujących swych pociech jeszcze?
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A mój dzisiejszy sukces to pierwszy masaż krocza i nawet dwa kciuki weszły
- judytejsza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Pępuszek Seweryna wczoraj odpadł, po 6 dniach:) Miał założony na pępek klamerkę, która bardzo mu przeszkadzała, bo nóżkami o nią haczył, dlatego dobrze, ze szybko pępuszek odpadł. Oczywiście robię 2 razy dziennie Octinoseptem pępuszek i pięknie się goi.
Seweryna karmie piersią i dokarmiam mlekiem sztucznym Bebilon, bo to wcześniak i kazali mi Go dokarmiać Jednak moje piersi i tak nie zaspakajają Jego potrzeb, więc dostaje dwie piersi i 30 ml mleka sztucznego:)
karmię Go tak naprawdę na żądanie, i różnie to bywa czasowo, tzn. kąpiemy Go o 19:00, 19:30 dostaje mleko z piersi i sztuczne i śpi do 23:30, kolejno budzi się 3:20 z kupą, karmię i śpi do 6:30 rano, dostaje mleko i śpimy do 9:00-9:30. Później karmię Go jak tylko chce i średnio w ciągu dnia jest to co 2,5-3 godziny, chyba że śpi nawet po 4 godziny to sama Go budzę do cycka;)
Codziennie jest kąpany i wręcz uwielbia to robić, bardzo grzeczny jest w czasie kąpieli:)
Naprawdę póki co nie mogę w ogóle narzekać, nie jest dzieckiem płaczliwym, płaczę tylko wtedy jak jest rozbierany do kąpieli, bo nie lubi zimna i jak jest głodny to pojękuje, ale nie płacze:)
Z mężem jesteśmy w nim zakochani, to nasze największe Szczęście:) i zmienił nasz cały świat:)