- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Qltoorka kupiliśmy dziś te smoczki bo znaleźliśmy fajną promocję że jak kupujemy dwie rzeczy to trzecią mamy gratis i tym o to sposobem mam te dwa smoczki za free i Ksawciowi też bardzo przypadły do gustu co prawda jeszcze wypluje ale po dłuższym czasie i jak daje z powrotem to dalej ssa .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- Otrzymane podziękowania: 0
A dziś wracam do domu a naziemi leży smoczek z butelki. Mój durny kot się nim bawił... I widzę, że smoczek ma rysy z jego zębów... Więc po kilku użyciach muszę wyrzucić...
Tak w ogóle to zacznę chyba szukać nowego właściciela dla jednego z moich kotów...
uniuni, karolinap, no z tymi smoczkami to ciężko utrafić... Wcześniej to ja nawet nie miałam pojęcia, że co firma to inny kształt smoczka... Chwaliłam smoczki firmy MAM, ale teraz już nie będę, bo kupiłam nowy smoczek z tej firmy, tym razem z serii Perfect (najdroższy ze wszystkich) i strasznie odciska się na buzi małemu... Normalnie jakby mu się wciskał z buźkę... Co to za smoczek beznadziejny...
Więc karolinka, jeśli kupiłaś ten z serii Start to faktycznie jest on fajny i cieszę się, że Ksawiemu odpowiada, my ciągle tylko tego używamy...
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a dlaczegóż zamierzasz szukać nowego lokum dla jednego z kotków ?
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja dzisiaj zalatwilam kapiel dziewczyn sama (dumn z siebie jestem )najpierw wykapalam Majke(Julka w tym czasie przygladala nam sie w bujaczku) potem Maja dzielnie towarzyszyla mi w kapieli Julci... Postawilam sobie fotel do karmienia u Majki, karmila Julcie a Maja walczyla z ciezkimi powiekami wreszcie obie dziewczyny sie poddaly
Bylam u lekarza, hemoglobina ani drgnie w gore znowu musze powtorzyc wyniki dostalam tabsy na 6 m-cy ( za 7 dni zaczna dzialac ) i leki przeciwbolowe na plecki...
Jutro ide z Majka do dentysty(trzymajcie kciuki zeby otworzyla buzke)
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Podgladam Wasze pociechy na fb i wszystkie bez wyjatku sa przekochane prosze ucalowac kazde od cioci Pati
Wczoraj po wizycie wrocilam do domu o 22 no sie lekarz rozgadal no ale tak w mega skrucie dostalam antybiotyk na ta cholerna chorobe i recepte na szczepionki na hemofilus influenze to ta na ktora zmarl moj synek (teraz jest juz za pozno ale ja moglam nie miec tej bakterii w sobie tylko w szpitalu mogli mi malego zarazic ale tego sie nie dowiem bo nikt mi w tym kierunku w szpitalu badan nie robil ) kuracja antybiotykami ma trwac 6 dni pozniej odczekac miesiac i ponowne badania z posiewu czy aby napewno jej nie ma, no i dzieki bogu potwierdzil ze chlamydia mozna sie zaraziec przez kapieliska inny recznik itd bo na necie sprzeczne info na ten temat bylo ale sie ciesze moj maz bedzie zyl ogolnie jestem zadowolona gin powiedzial ze L4 nie ma problemu dopoki bedzie mial na co wypisywac to mozemy ciagnac on nawet mowil o 6tyg ciesze sie bardzo ze nie musze wracac do pracy. No to tyle u mnie jesli sie uwiniemy to za 3 miesiace dostaniemy zielone swiatelko i mam taka nadzieje ze bede mogla sie Wam pochwalic dwoma kreseczkami
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Ściskam Cię mocno trzymam kciuki a Michał śle buziaka i czeka na Koleżankę lub Kolegę. Albo dwoje na raz
♥♥♥
I następnych szczęśliwych rocznic ślubu
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
I wszystkiego NAJ z okazji rocznicy ślubu
karolinka, prawie 3 lata...
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
Qltoorka widze ze musisz podjac meską i niełatwą decyzje... na pewno u jakieś emerytki bedzie dopieszczony :)czasem lepiej tak niz meczyc siebie i zwierza chyba ze mu przejdzie?
dziubasek ty to hardcore jestes supermamuska hehe
Patrizia super wieści!! trzymam kciuki i czekam również na twoje dwie kreseczki! teraz to juz z górki i może byc tylko coraz lepiej!!!
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pati ostatnio myslałam o tobie bo wiedziałam że niedługo masz wracac do pracy wiec bardzo sie ciesze ze narazie nie musisz tam wracac:) no isuper ze masz takiego lekarza który z checia wypisze ci l4
Karolina i Mleczna jak tam wasze Ssaczki?? mój zaraz połknie smoka, jadł 2 godz temu a niedawno mu sie ulało, dostał herbatke i znowu mu sie ulało wiec dostał smoczka. już go nie przejadam jak kiedys że wyzygał a mi go szkoda było bo pewnie jest głodny...ehh jeszcze troche czasu musi minąć zanim nauczymy się języka niemowląt