BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #525050 przez Kamilka22
Hej:-) co do dolegliwosci to u mnie jedynie ten leń:-) teraz jeszcze dalej leze w wyrkurku hehe:-) najgorzej to mi sie wlasnie wywlec z wyrka;p i pod wieczor jestem padnieta...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #525124 przez Lacrijka
Noo, z tym leniem to jest lipa.. Ja musze pranie wstawic, obiad ogarnac a tez jeszcze siedze w łóżku i szukam projektu pokoju dla dzidków.. :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #525127 przez sloneczko33
kurde mnie co jakis czas brzuch boli i nie wiem z czego :(

11 lata 11 miesiąc temu #525129 przez sloneczko33
kurde mnie co jakis czas brzuch boli i nie wiem z czego :( i latam co 3 2 godz do wc

11 lata 11 miesiąc temu #525138 przez Lacrijka
sloneczko33 napisał:

kurde mnie co jakis czas brzuch boli i nie wiem z czego :( i latam co 3 2 godz do wc

Ale boli Cie brzuch czy zołądek ?? bo jak brzuch to weź No-spe.

11 lata 11 miesiąc temu #525192 przez sloneczko33
brzuch i wiecznie spac mi sie chce mimo ze po 10 wstalam po tym jak core wyprawilam do przedszkola

11 lata 11 miesiąc temu #525202 przez Kasik88
Ehh leń jest chyba wszechobecny, bo mnie też dosięga, ale ja mam pobudkę codziennie około 5 rano przez mojego szkraba,albo budzik męża:P później się obijam bawiąc się z nim. Mnie też brzuch, a raczej podbrzusze od paru dni mocniej pobolewa i kurde nadal mnie mdli, bleh, już mogłoby się skończyć.
Chciałabym dostać powera, bo pokój czeka na wysprzątanie, malowanie zmianę paneli no i urządzenie, zamontowanie wiszącego fotela z ikei.

11 lata 11 miesiąc temu #525209 przez agniesia
Cześć dziewczyny:)

Ja mieszkam na jednym pokoju z mężem i tak się zastanawialiśmy jak go urządzić, żeby było miejsce dla dzidziusia:) Pokój ma 20 m2.
I od wczoraj projektuje szafę z drzwiami przesuwnymi, żeby w nią się wszystko zmieściło, a cała jedna ściana była przeznaczona tylko dla dzidziusia:)

Właśnie jestem w trakcie poszukiwania płyt meblowych:)

11 lata 11 miesiąc temu #525216 przez sloneczko33
ja mam parke ale obstawiam na corcie a tak naprawde nie wiem co wazne zeby zdrowe bylo :) bo tylko to sie dla mnie liczy

11 lata 11 miesiąc temu #525224 przez Kasik88
agniesia plyty meblowe to chyba w castoramie, obi, leroy merlin, praktiker, no albo hurtownie z których korzysta komandor. U mnie w Opolu jest taka, wiec w Poznaniu też może coś takiego jest, tam na pewno będą mieć najtaniej.

11 lata 11 miesiąc temu #525234 przez agniesia
Kasik88, ja już nie mieszkam w Poznaniu, tylko koło Tarnowa:)

A tutaj tylko castorama i jakieś mniejsze markety:( Jednak szukam po google jakiś firm w Tarnowie. Wiem, ze zbudowanie szafy będzie tańsze i zaprojektuje ją tak jak chcemy, z miejscem na wszystkie rzeczy dla dzidziusia;)

11 lata 11 miesiąc temu #525248 przez Kasik88
Aaa ... to nie wiedziałam, trzymam kciuki że coś znajdziesz, bo jednak samemu skręcić taką szafę wychodzi dużo taniej niż zamówić w komandorze czy jakiejś innej firmie.

11 lata 11 miesiąc temu #525261 przez karolinkanice16
Hej kochane wypróbowałam wszystkich sposobów i czuję się fatalnie. Całe gardło zapchane i katar jak Niagara. Pójdę jutro do GP jak będzie chciał dać mi paracetamol powiem, że brałam i mi nie pomógł, a jak nic innego mi nie da to dalej będę kurować się domowymi sposobami, dziś leże w łóżku cały dzień.

A co do moich dolegliwości mój biust również urósł z miseczki z 36C na przynajmniej 80C. Mdłości zamiast przechodzić przeistoczyły się w wymioty a mój leń sięga zenitu. Zmienił mi się smak bardzo lubiłam czosnek w każdej postaci teraz jak tylko go poczuje biegnę do kibelka. No i godziny snu mi się przestawiły przed ciążą mogłam iść spać nawet o 3 w nocy a teraz godzina 21-22 ja już padam i wstaję najpóźniej o 11.

11 lata 11 miesiąc temu #525317 przez Kasik88
karolinkanice16 a próbowałaś dużej ilości herbaty z cytryną, miodem i imbirem? Mnie pomogło, no i płukanie gardła solą, albo szałwią z rumiankiem. A do nosa można wciągać taki roztwór domowej roboty na 100ml ciepłej wody wsypać 3 gramy soli i to wkrapiać do nosa, no albo kupić wode morską, też daje efekty, a może inhalacje z rumianku albo mentolu.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525332 przez karolinkanice16
imbiru nigdzie nie mogę dostać tu w Irlandii w ogóle dziwnie. Piję przy każdej możliwej okazji herbatkę szałwie próbowałam jest troszkę lepiej a rumianku też nie ma ;/

Edit: Znów piję herbatkę z cytryną i miodem gardło bez zarzutów jak na razie ale katar się nasilił ;/. Czekam teraz na zupkę kalafiorową :) :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka