BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #525420 przez bisbas
karolinkanice16 napisał:

rumianku też nie ma ;/

karolinka rumianek musi byc popatrz dobrze :)Nie macie tam żadnych sklepów z polskimi produktami dziwne no chyba że mieszkasz w malutkim miasteczku ale u nas jest sklep na sklepie polski nawet w angielskich sklepikach pełno polskich produktów nawet w tesco bardzo im smakują nasze produkty i sami często kupują :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #525444 przez karolinkanice16
są polskie sklepy w tesco i innych są też polskie produkty, imbiru nie ma na pewno, bo nie tylko ja szukałam ;/ ale rumianku może nie dopatrzyłam.

11 lata 11 miesiąc temu #525457 przez bisbas
karolinkanice16 napisał:

są polskie sklepy w tesco i innych są też polskie produkty, imbiru nie ma na pewno, bo nie tylko ja szukałam ;/ ale rumianku może nie dopatrzyłam.

imbiru u siebie niestety tez nie widziałam

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525493 przez dziubasek
na pewno jest imbir po angielsku to ginger i na 100% w tesco znajdziesz herbate imbirowa, a rumianek jak nie bylo w polskim sklepie to kupilam w aptece.
Dobry jest sok porzeczkowy aha i mozna brac w ciazy tantum verde na bol gardla, a ja na katar uzywalam kropli z soli morskiej dla niemowlakow.

11 lata 11 miesiąc temu #525496 przez karolinkanice16
wiem, że po angielsku tak się nazywa może moje tesco jest jakieś wybrakowane ale i tu i w innych sklepach nie ma szukałam nawet korzeń imbiru ale też nie ma.

11 lata 11 miesiąc temu #525499 przez dziubasek
zapytaj musi byc, przeciez irole uwiebiaja ginger

11 lata 11 miesiąc temu #525516 przez karolinkanice16
poszukam jeszcze, mojego A.siostra też jest w ciąży mieszka z nami na 1 lutego ma termin i przez całą ciąże nie znalazła imbiru. Nie wiem czemu nie przywiozłam z polski głupia ja :P.

Mam gorączkę ehh ;/

11 lata 11 miesiąc temu #525523 przez dziubasek
Daj znac jak nie znajdziesz to ci podesle herbatke imbirowa:),
A w lutym bede w dublinie(jade na mecz polska-irlandia)

11 lata 11 miesiąc temu #525548 przez dorkiszon
karolinkanice16 to kup sobie browara z imbirem :)
ja wogóle nie choruje na grype od 3 lat, bo się szczepie, ani kataru, ani bólu gardła mój mąż miał teraz grype i nawet się nie zarażam, a kiedyś tylko ktos kichną to byłam zaraz chora.
Dziś byłam na prenatalnym z mężem dostałam 8 zdjęć i 15 min. filmu wszystko jest dobrze żadnych wad mówił, że coś zaczyna puchnąć między nogami może być chłopak, ale za 2 tygodnie dopiero można zobaczyć wyraźniej. Film obłędny obracał się nóżki rozkładał napinał się dużo miejsca ma pleckami sie obracał super pamiątka naprawde.

11 lata 11 miesiąc temu #525555 przez karolinkanice16
my może też się wybierzemy na mecz mój A. ma kuzyna który może zostanie powołany do reprezentacji więc jak się uda to też będziemy. Jak nie znajdę na pewno dam znać :*

11 lata 11 miesiąc temu #525560 przez emi87
karolinka kilka dni ci to zajmie :) bo normalnie to człowiek by łyknal procha i 2 dni i po sprawie. mi wyleczenie sie zajeło tydzien na naturalnych sposobach. a co do imbiru, kup taki w proszku (jako przyprawa)-też działa (chyba ze o takim własnie mówicie :P ) :) na katar jest tez maść rumiankowa, która mozna stosowac u niemowlat i ciężarnych. mozna tez niuchnac amol (tylko niuchnąć nie gulnąć hihi).
gdzies mi ktos ostatnio mówił ze woda utleniona sie płucze gardło....ale nie próbowałam :D

dorkiszon super!! świetne wiesci :) ja miałam sie zapytac o filmik ostatnim razem ale tak byismy z mezem przejeci ze przypomnielismy sobie dopiero wracajac do domu hehe :D

11 lata 11 miesiąc temu #525569 przez Kamilka22
Dorkiszon to fajnie ze wszystko dobrze:-) to teraz szczesliwa jestes i uspokojona:-)

11 lata 11 miesiąc temu #525582 przez Lacrijka
dorkiszon - fota :P :P :P

11 lata 11 miesiąc temu #525593 przez dorkiszon
Ja znowu oglądałam ten filmik wspaniały normalnie nie moge wyjść z podziwu super pamiątka.
Wrzuce fotki ale nie oddają tego co filmik tylko zeskanuje.

11 lata 11 miesiąc temu #525603 przez dorkiszon
Aha i oczywiście poród mam 17 lipca juz, a nie 22 :) dziecko ma 6,83 mm, a nie 6,1 mm :) i jestem dokładnie w 13 tygodniu i 2 dni

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka