BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #526266 przez !sylwia!
bisbas dzięki za słowa otuchy, mam nadzieję że niedługo wróci stan normalności w naszych kontaktach.
A co do imion to myślałam i:
dla chłopca: Kacper albo Zygmunt (po dziadku)
a dziewczynka: Helenka (po babci męża) albo Lena (chociaż Lena jest strasznie popularne więc nie wiem) dziś jak przeglądałam spodobało mi się Felicja i Aniela (brat zarezerwował już Amelie więc byłby psikus)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #526273 przez bisbas
ja dla dziewczynki mam wybrane Natalia od zawsze chciałam tak nazwać coreczkę ale ostatnio zaczęłam sie zastanawiać nad imieniem Ania moja mama ma tak na imię ale jeszcze nie wiem moze bedzie Natalka-Ania z imieniem dla chłopca mam duży problem bo tak naprawde już żadne mi sie nie podoba a te co mi sie podobały zostały już rozdzielone w rodzinie :( więc nie mam pojęcia w miarę podoba mi się imie Pawelek ale niestety brat mojego ma tak na imie za którym nie przepadam :cheer: i nie chciała bym by pomyślał ze dalismy tak na imie dziecku po nim :) ewentualnie może Bartuś ale nie jestem mocno przekonana do tego imienia mój neistety mi w imionach nie pomaga bo stwierdził ze jemu to wszystko jedno i ze to ja sie bede męczyła podczas porodu i mam prawo nazwać dziecko jak sobie chce hmmmmmmmm

11 lata 11 miesiąc temu #526291 przez !sylwia!
bisbas a może Franek Ci się spodoba, mój brat nazwał tak synka i bardzo fajny chłopaczek mu rośnie.

11 lata 11 miesiąc temu #526301 przez bisbas
Oj niestety nie podoba mi sie trudno mi dogodzić z męskim imieniem dlatego liczę na dziewczynkę hihihihiihi :)

11 lata 11 miesiąc temu #526311 przez karolinkanice16
My mamy dla dziewczynki dwa imiona Julia Oliwia a dla chłopca Ksawery lub Alex.

Za autem również się rozglądamy a co do mojego A. w sumie to zareagował tylko jak zobaczył dwie kreski na teście a potem mówił kilka razy, "kocham Was" a no i cieszył się jak dziecko gdy widział serduszko :).

11 lata 11 miesiąc temu #526324 przez dorkiszon
A ja własnie kupuje plakat do pokoju dziecka, bo bedzie tam remont :)
Pozatym mam antyrame, ktora lezy nieuzywana i wymyslilam, ze kupie do tej antyramy plakat pokaze wam jaki :
allegro.pl/kubus-puchatek-i-przyjaciele-...-cm-i2919155201.html

11 lata 11 miesiąc temu #526326 przez Kasik88
Ooo darkiszon plakat supper, my mamy zamiar namalować postacie z Kubusia Puchatka na jednej ścianie, a dokładnie to poprosić moją koleżankę, która jest po plastyczniaku i w ogóle ma talent.
No a co do imion, to u nas jak już kiedyś pisałam, dziewczynka: Julia, a chłopiec: Maksymilian, i ostatnio Artur się jeszcze pojawił. No a w domciu mamy już Aleksandra Radosława. :)

11 lata 11 miesiąc temu #526332 przez karolinkanice16
My będziemy robić pokoik zielonkawy a na ścianach zwierzątka sama będę je rysować i malować :), też jestem po takiej szkole a plakat świetny :).

11 lata 11 miesiąc temu #526335 przez dorkiszon
Ja nie umiem malować :), a pokoj tez robie na zielono moj chce jakis zielony kaskrawy nie wiem musze najpierw zobaczyc , ale teraz takie modne.

11 lata 11 miesiąc temu #526342 przez karolinkanice16
Ja bym chciała limonkowy taki ale boję się, że będzie zbyt jaskrawy, też muszę popatrzeć.

11 lata 11 miesiąc temu #526346 przez dorkiszon
Niby dziecku pasuje taki zywy kolor ja wszystko musze kupic nawet rolety do okien

11 lata 11 miesiąc temu #526350 przez karolinkanice16
My tak samo bo będziemy się przeprowadzać.

11 lata 11 miesiąc temu #526351 przez dziubasek
Nikaa napisał:

dziubasek to w Poznaniu są prywatne kliniki, gdzie można urodzić ?

Jest, bratowa miała tam rodzic bo w ciąży nabawila się poważnej cukrzycy i tylko tam chcieli doprowadzić jej ciążę do końca, w rezulatacie urodziła w zielonej górze w 37tyg, bo do poznania by nie dojechała.

11 lata 11 miesiąc temu #526356 przez emi87
no my mamy vana 7_osobowego wiec nie trzeba zmieniac hehe i jest na tyle wysoki i duzy ze wózek szwagierki wchodził w całosci z gondolka wiec na podróze z dzidziusiem w sam raz :)

Sylwia zobaczysz w końcu mąż sie zmieni :) widocznie ma taki okres ale jak tylko obecnosc dzidzi bwdzie bardziej widocna oszaleje!

mój mąż jest przeszczęsliwy i glaszcze brzucha i te mówi że nas kocha :) oj dumny jest! jak kazdy tata tylko nie kazdy okazuje ;)

dorkiszon sliczny plakacik :) my powoli myslimy o pokoiku dla naszego szkrabika ale wysstroj to ho ho jeszcze długa droga :)

11 lata 11 miesiąc temu #526368 przez Kamilka22
hej:)

niech ta zima się już skończy bo zwariuje ;/ zamulona chodzę wiecznie..
co do imion dla dziewczynki Blanka a dla chłopca Igor:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka