- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

co do imion dla synka Mikołaj

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Kamilka tez takiego mam mula, ze nawet stac mi sie niechce za dlugo,a chodzic to juz wogole najlepiej lezec. Dzis caly dzien zle sie czuje jak stara baba jakas.
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kamilka22
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)

wreszcie sie wziełam i nadrobiłam zaległosci na blogu i fejsie bo normalnie 3 miesiace nic nie zrobiłam

miłej nocki

- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
My też remont pokoiku rozpoczniemy zaraz jak się przeprowadzimy tylko kiedy to nastąpi

- alba77
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
dla chłopca Borys, Bruno, Leon, Wincent
mi na koniec ciąży fizycznie nic nie dolegało, nic nie bolało, jedyne co to psychika, stres przed porodem czy dam radę z bólem i czy wszystko będzie przebiegało ok no i czy dzidzia będzie zdrowa, dlatego każda chce mieć ten poród jak najszybciej za sobą.
co do pokoiku to ja też planuje remont, teraz spałam z małą w sypialni ale jak ma być drugie to sypialnię zmienimy w pokoik dla dzieci, ja chcę urządzić pokoik na różowo szaro, podoba mi się kolekcja pudrowa z tej strony
www.studiocaramella.pl/kolekcje/kolekcja_pudrowa
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

Witaj sylwia!

Jeszcze nie tak późno na dołączenie do nas, przecież do samego finału mamy jeszcze wspólne 6 miesięcy

dorkiszonku, tak jeszcze na chwilę wspomnę o tym znieczuleniu. Wiesz, ja w wielu miejscach czytałam o tym, że może ono wydłużyć poród, ale też trafiłam gdzieś, że to niby mit.
No ale jakby co to np. tutaj na to trafiłam, jakbyś była ciekawa:
babyonline.pl/ciaza_i_porod_porod_artykul,9291.html
A ja wczoraj siedziałam do 2giej w nocy czytając opinie o szpitalach w Katowicach (jakbym w dzień nie miała na to czasu

bonifratrzy.pl/index.php?option=18&actio...w&art_id=432&page=20
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Otóż, ja mieszkam z mężem w mieszkaniu wynajmowanym, ale mamy swoje własnościowe w Siemianowicach Śląskich. Mąż miał je jeszcze zanim się poznaliśmy. Kawalerka, 35 m2, ale ważne że swoje... Ponad rok temu postanowiliśmy je w końcu wyremontować... Ale, żeby nie siedzieć na jednym pokoju to podjęliśmy decyzję o zrobieniu z kuchni sypialni, a w dużym pokoju salon z aneksem kuchennym... Niestety trzech kolejnych robotników dawało nam ciała, raz za razem (teraz o fachowców z prawdziwego zdarzenia ciężko), więc mąż postanowił w końcu sam zadziałać... I tak działa już od ho-ho czasu... Wiem, że ciężko jest pogodzić pracę którą ma z remontem tam, szczególnie, że trzeba tam kawałek dojeżdżać, ale cholera jasna...nowy dworzec w Katowicach postawili szybciej...

Od sierpnia słyszę od niego, że "w tym miesiącu na pewno się już wyprowadzimy"....
Boli mnie ten przedłużający się czas, bo tracimy kasę na opłacanie dwóch mieszkań, a to mieszkanie tutaj miesiecznie kosztuje mnie ok. 1200 zł -zależy czy dużo grzeję), a tak to co miesiąc ta kasa byłaby w kieszeni... Czas leci...Remont trwa, a wiadomo, że on też pochłania mnóstwo kasy...boję się, że nie zdążę (bo nie będę miała juz z czego) przygotować całej wyprawki dla dzidziusia...No mówię Wam...NIENAWIDZĘ REMONTÓW

A samochód też musimy zdążyć jeszcze zmienić, bo tym którym jeździmy to nam go babka skasowała na skrzyżowaniu i mamy od tego czasu bagażnik nieczynny...ehh...a przecież wózek gdzieś trzeba dać...
Matko....chyba pobiłam rekord w długości posta...przepraszam....ale jak już zaczęłyście na te tematy to się musiałam wyżalić...mężowi nie mogę, bo zaraz słyszę, że mu wiercę dziurę w brzuchu o ten remont...

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
A chciałabym dlatego, że on tu w Irlandii ma całą swoją rodzinę a ja nikogo tylko jego i smutno mi tak

- Kasik88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Qltoorka TENS to rodzaj prądów przeciwbólowych stosowanych w fizjoterapii, są bardzo bezpieczne, przyjemne mimo, że prądy, a znieczulenie polega na tym, że przyklejają do pleców 4 małe elektrody, i one dzięki swojemu przepływowi uśmierzają ból. A działają na ból, bo mam je w domu, często stosuje swoim pacjentom (rodzinie). Taki aparacik do TENSów czasem w Lidlu się pojawia i kosztuje około 100zł.
- emi87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)

Qltoorka no to faktycznie lipa bo kasa leci bez sensu.... tak byscie mogli te 1200 wsadzic w remont czy wyprawke

i cos wam powiem...jak mnie sutki swędzą !!!! matko kochana jakby mnie komary pogryzły

- Kasik88
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
emi87 mnie też swędzą, ledwo idzie wytrzymać, ale krem z neutrogeny pomaga troszkę.