- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
No ale było minęło. Mężuś wrócił i wszystko wróciło do normy.
Kasiak nie smutaj. Uszy do góry, jutro będzie lepiej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- jorgus_krk
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
bea2a my szczepiliśmy 6w1 + rotawirusy Kubuś bardzo płakał ale szybko go udobruchaliśmy herbatką po szczepieniu nic mu się nie działo bardzo dobrze je zniósł
pneumokoki zamierzamy szczepić ale w 2 półroczu życia
a takim gadaniem teścia to w ogóle się nie przejmuj szkoda twoich nerwów
my katarku nie mamy ale mnie coś rozbiera więc zaopatrzyłam się w aptece i będę się kurować
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
- wstalismy dzis pozno, bo chcialam pobyc z rana sama z synkiem, poki radosny i wyspany, a tak to go zabieraja i oddaja tylko na karmienie to byl prawie foch, bo dlugo spie i one Sebka nie widza
- jadl przed 11, a o 12 dostalam praktycznie rozkaz dania cyca bo one Sebka na spacer zabieraja. No ok, mysle, pojade do sklepu...wrocilam i nie ma ich i nie ma...nie wiadomo gdzie poszly ani kiedy wroca wrocily po ponad dwoch godzinach, ehh
- jasnie panie robily nalesniki z serem, spoko, mysle zjemy cosik dobrego, okazalo sie, ze dla mnie nie ma...no nic zjadlam kanapki
- poszlam wyrzucic smieci, musimy segregowac odpady, a w koszu na papier znalazlam m.in. puszke po piwie, plastikowe tacki z warzyw i skorupki z jajek
- naczynia myja tylko za siebie, bo przeciez my mamy zmywarke
- chcialam zrobic dla wszystkich obiad, ziemniaki obrane dla 4 osob...one nie chca zjedza kanapki! Noż kurwa mać ileż można??!!
Na insze posty odpowiem pozniej, ide zjesc te zasrane wzgardzone ziemniaki...
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
Qltoorka miałam to samo z mlekiem wczoraj, tyleże ja odmroziłam i podgrzałam - ale nie podałam mu bo tak jakiś mi waliło zepsutym mlekiem - feee
Dziubasku wstawiłam na facebooka 2 zdjęcia, bo tu za dużo roboty ze zmniejszaniem mam.
Mój maluch dzis znów cos się przestawił śpi mi od 16,30 a jadł dość dawno bo o 14 normalnie aż się zamartwiam.
Ostatnio też po jedzeniu odbija mu się i odrazu ulewa - nie wiem czy to przez nadmiar czy co .
karolinaanice i jamajka no to macie wesołych sąsiadów - widać że nie lubią się hamować
hahahahahahaha Dorkiszon kręcisz bekę na forum "ryj jak pszczółka maja" tekst roku
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
My zrobiliśmy dziś zdjęcia do paszportu zrobiliśmy chyba z 15 z czego 1 było ok a ile gimnastykowania się przy tym no ale są i policja je zatwierdziła więc spoko.
A co do soli fizjologicznej my właśnie dajemy po kropelce przed jedzeniem i mały w ogóle nie siorbie
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Bea fajnie ze w koncu sie zjawilas a ojcem sie nie przejmuj i karm dalej swoim mleczkiem
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Jutro ok 14 jada w cholere
Pochwale sie, ze dzisiaj przyszlo nosidlo, co prawda Sebek sie w nim wił i probowal uciec, ale to kwestia przyzwyczajenia. Pare razy i bedzie git, ale to na spokojnie jak potwory pojada aha i jak sie uda to cykniemy focie i wrzuce to obczaicie czy łokej.
Dorkiszon tez smialam z pszczolki mai...specjalnie wchodzilam na fb zeby sprawdzic podobienstwo tekst dnia
Seksujacy sie sasiedzi? Trzeba sie bylo przylaczyc i drzec jeszcze glosniej seks synchroniczny?
A mi wlosy nie wypadaja, moge sie podzielic bo juz mnie trafia. Ostatnio takie dlugie mialam zanim szlam do komuni za duzo i za dlugie.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiak tesciowe to skomplikowane stworzenia moja księżniczka zwaliła mi się na głowę przed samym porodem i wszyscy stołowali się u nas a po porodzie jak wróciłam do domu to w lodowce było echo bo gotowała dla swoich coreczek z moich produktów...
Patrysiajuz obczailam córeczki, mały jaki elegancki a ty masz super rude wlosy
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tez jutro mam szczepienie, biore 5w1 i iekawa jestem co pediatra powie na nasza glowke bo niby czesto ukladam synia na tej drugiej niechcianej stronie ale kurde zeby nie wyszlo ze ma jajo:/ w nocy nie ukladam go na wprost bo moze by sie zachlysnal, ostatnio ulalo mu sie w srodku nocy az sie zerwalam na rowne nogi! Wtf. Nie wiem dlaczego
Kasiak o matko ale biedna jestes, co za pindy, szczescie ze juz jutro jada. U mnie tez jak tesc przyjedxie to wybrzydza i najlepsze jest to ze na obiad kupuje sobie flaki chociaz ja przygotowalam cos innego!! No i tez wybrzydzaja ale jak do nich pojedziez to kaza ci jesc wszystko co naszykowane:/
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
sąsiedzi zaalarmowali, że dzieci są bite i głodzone, Pani przyszła ocenić sytuajcję rodzinną. Od progu pytam, jaja sobie pani robi?
Weszła do domu, ogląda mieszkanie ( chyba zdzwiona że porządek i nie menelstwo) daje mi wnioski do wypełnienia o jakieś świadcznenia ( dary czy chuj wie co) mówię jej że z mężem mamy 7500 brutto i nie potrzebujemy żadnej pomocy bo stać nas na jedzenie i pampersy dla dzieci. Minęło 10 minut - pora karmienia. Awantura jakby ktoś te dzieci bił. Coś poskrobała w notesie, porozglądała się. Ja cała zagotowana, że jakiś obcy kurwiszon lata mi w butach po świeżo umytej podłodze i idzie w tych buciorach do dziewczyn. Mówię do niej proszę zdjąć buty i umyć ręce jeżeli wybiera się pani do pokoju dziewczyn( minę miała jakbym ją uderzyła). Pytała czy dzieci są karmione regularnie, czy mają co jesć( pokazuje jej 6 kilo NAN 1, dwie puszki NAN 2, słoiczki, herbatki i mówię że z głodu nie zdychają), nie czekając na dalsze pytania powiedziałam ( a raczej wykrzyczałam) że nie są bite, głodzone, zaniedbane, myte codziennie, ubierane czysto a jeżeli sąsiadom przeszkadza płacz to niech przyjdą pomogą. Rozebrałam Zuzię do naga i mówię, proszę niech sobie pani szuka śladów pobicia, drugie dziecko też rozebrać? Zamknęła głupi ryj i nie wiedziała co powiedzieć. Przyczepiła się gdzie jest tatuś ( pewnie myślała, że pod skepem piwo pije) cięzko się domyślić, że o 9 normalni ludzie pracują.
Jak wychodziła to powiedziała, ze dzieci faktycznie charatkerne, ale przyjdzie jeszcze za jakiś czas.
Przepraszam, że nie odpowiedziałam na Wasze posty, ale znowu mam awanturę. I zdjecie dla Was
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nie potrafię dodawać dwóch w jednym poście Dziś idziemy na szczepnienie. Kupiłam szczepionki 5 w 1, proszę powiedzcie mi chociaż wy, że dobrze zrobiłam. Każdy w rodzinie mnie za to zjechał
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Pewnie, ze dobrze - zawsze to mniej bólu dla dziewczynek!
A one jak urosły śliczne
I tutaj wyglądają na bardzo grzeczne