- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Jamajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Qltoorka A na spacerku też nie chce Mikołaj spać? Bo u nas z drzemkami w dzień też nie najlepiej, ale jak już widzę, że zmęczony a miałczy i walczy ze snem to pakuje go w wózek i idziemy w siną dal.. czasem prześpi nawet 2.5 h a mnie już kręgosłup od łażenia boli.. ale przynajmniej wiem, że się wyśpi i dotleni

proszę forfiter'a

niby nic wielkiego, ale Polacy w Hameryce stają się wyjątkowo odważni

A to jeszcze parodia Cezika, też daje radę

Monia mi też się tak często dzieje, ale ja otwieram zawsze oddzielne okno do odpisywania i tekst zawsze zostaje.. już kilka razy mnie też wywaliło i zawsze kopiuję sobie szybciutko ctr+C i w razie W mam wiadomość, klikam 'zaloguj' ctrl V i jestem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patrysia305
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Na początku dziękuję kochane za miłe słowa co do mojego fryca

Dorkiszon ja widziałam takie butki emu w h&m ale te co uniuni kupiła świetne i cena na pewno korzystniejsza niż w h&m
jamajka super sposób na nagradzanie swojej piękności oby ją zmotywował

Qltoorka u nas to samo ze snem - mało śpi, są dni że śpi wiecej ale Tymek już od początku jak płacze to często przy tym sie zanosi co sygnalizuje że jest śpiący zazwyczaj, i tak jak Agusi maluch po kąpaniu mam jeden wielki wrzask. Słuszałam też tak jak Dziubasek mówi że dzicko się w okolicach uszu drapie.
Ja też zasanawiam się nad nosidłem choć bardziej jestem na nie bo pogoda juz coraz gorsza - nie to żebym nie wychodziła wcale przy tym jak bedzie zimno ale chyba lepiej jest we wózku w zimniejsze dni, tak myślę, a na wiosne nie wiadomo czy mój maluch bedzie chciał w nibyć. Sama nie wiem ... hmmm
karolinap mnie najbardziej wkurza to jak mały płacze i wszyscy sądzą odrazu że napewno boli go brzuszek - no kurde zawsze to samo . i mam też problem z tym żeby komuś powiedzieć aby go nie nosił- zwłaszcza moja Teściowa choć jest złotą kobietą i złego słowa na nią nie moge powiedzieć to juz troche mnie to wkurza bo niedość że bierze go non stop na ręce nawet jak nie płacze i spokojnie lezy w leżaczku , to dodatkowo ma manie kołysania lekkiego - wczoraj napomknęłam delikatnie że nie ma go nosić bo mi sie przyzwyczai za bardzo - choć juz widze że chce na rączkach.
I często też zasypia mi na klacie, lub na boczku na rekach, dzis w nocy po karmieniu wziełam go na odbicie i tak na klacie zasnełam z nim na godzinę i też mam obawy co do przyzwyczajenia, ale lepsze to niż to jak matki kołyszą (delikatnie mówiąc)dziecko do snu,które niemal lata pod sufitem.
karolina_p 123 mnie boli kręgosłup w tej okolicy po częstym nachylaniu się w nocy do łóżeczka, kiedyś miałam taki nieco lżejszy ból przed miesiaczką - nadmienie jeszcze że mi się wbijali chyba z 5 razy - masakra.
Dziś jest tak okropnie na dworze cały czas leje a my musimy na szczepienie się wybrać - masakra.
mnie też wylogowuje jak piszę - zauwałżyłam że to dlatego ze długo odpisuję
Sorry że sie tak rozpisałam
- kasiorek001
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Dziubasie... przegapisz zaproszenie na moje włości i będzie płacz

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

No to lecim z tematem

pasal wspólczuję sąsiadów i gratuluję odwagi. Ja jestem z tych co duzo gadaja a duszą wszystko w sobie, tak, ze zazdroszcze, ze umiesz sie tak postawic, dziewuszki sliczne i takie juz duze

osobka chyba musze poczytac o tym poceniu sie rączek, bo mój maluch tez tak czesto ma, ze i rączki i nózki sa takie jak lepiące bo spocone
dziubasek zdrówka zdrówka i dużo odpoczynku

nala super, że mała taka grzeczna, no i też bym już chciała być po chrzcie

Qltoorka Sebek też tak czasem ma, w dzien zwykle drzemki trwajace około 1-1,5godz, potem lezy i miauczy. A na wieczor oczy spuchniete, spiacy i marudny ale ciezko mu zasnac. Czasem sie drapie kolo ucha, ale to bardziej na uspokajanie wyglada a nie, ze cos boli. Je normalnie, jak juz zasnie to spi dlugo, jak dla mnie to nie ma sie czym martwic. Bywaja dni, zwlaszcza kiedy jestemy u kogos, ze na sygnale trzeba leciec do domu bo wyje i uspokoic sie go nie da. Taki juz urok małych Smrodków

Kurde sie rozpisałam....jeszcze to nosidlo

Aha i od wczoraj Sebek nosi śliniak bo tak sie ślini, ze aż spiochy mokre

- askan2
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem

kasiorek001 witamy mamuśkę

kasiak fajowe te nosidło
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mój kochany synek kończy dziś 2 miesiące, postanowił zrobić mamie z tego powodu prezent i w nocy przespał 6 godzin

- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Pisałam Wam jakiś czas temu, że mój Maluszek miał problemy z pupką. W ubiegłym tygodniu chciałam napisać, że już jest wszystko super, ale tego posta nie wysłałam. I dobrze, bo jeszcze tego samego wieczoru taki ogień mu się pojawił, że nie szło Go uspokoić. Teraz faktycznie jest już lepiej, ale nie przechwalam, żeby znowu nie było

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Ahhh wyleciało mi z głowy Julcia kończy dzisiaj 2 miesiace

- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- patrysia305
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Samych pogodnych dni pełnych uśmiechu życze dla dzisiejszych solienizantek

kasiak super to nosidło daj namiary , jaka to nazwa itp.
- bea2a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

My byliśmy wczoraj na szczepieniu. Wzięliśmy 5w1 i pneumokoki bo mamy dużo małych szkrabów w rodzinie, więc pediatra polecała. Na następnej wizycie bierzemy rotawirusy. Meningokoki odradzała bo mówiła, że dzieci do 3 roku życia chorują ewentualnie na inną odmianę tej choroby a szczepionka jest na odmianę, która atakuje później, więc szczepienie można zrobić później. Uwierzyłam jej bo dlaczego nie. Mam nadzieję, że dobrze zrobiłam.
Martynka po szczepieniu strasznie płakała ale cycuś ją uspokoił. Nockę później ładnie przespała i dzisiaj jest marudna i o dziwo śpiąca i ładnie śpi. A normalnie ze spaniem w dzień mam tak ja Wy, tzn. krótkie drzemki, czasem 10 minut w łóżeczku i ryk. Ostatnio jednak coraz więcej leży w łóżeczku sama i gaworzy. Mogę w tym czasie nawet obiad przygotować. Cieszę się, że nie tylko moje dziecko tak krótko śpi bo już się martwiłam. Położna mi mówiła, że takie małe to powinno cały czas spać, z przerwami na karmienie, więc stąd mój niepokój.
Kupiłam też chustę NATI BABY i jestem zadowolona. Byłam wczoraj na zakupach z małą w chuście i jak tylko ją włożyłam to po 5 minutach już spała i tak całe zakupy

Moja mała ma katarek od urodzenia. Pediatra uważa, że to pozostałości wód płodowych wydala bo kicha często. Może ma rację bo innych objawów (czyt. gorączki) brak.
Uciekam bo mała się domaga towarzystwa.
- dziubasek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nala
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-