- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny które dołączyły do naszej fb grupy, jak cofniecie sie do momentu powstania naszej grupy ( jakieś kilka miesięcy do tylu) to tam jest wyszczególnione kto jest kim na forum
- nala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziubasku, próbuje się przekopać do początku, ale jest to nie lada wyczyn
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
Natalia super wkońcu będziesz niezależna
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Dziewczyny byłam dziś wyrwać zęba (pierwszy raz w życiu), tak mnie napierdzielał ząb mądrości bo nie rósł mi w szczęce i cały czas się kruszył, dobrze że dentystka się zlitowała i mnie przyjęła bez zapisów bo bym chyba nocy nie przeżyła...
Teraz jakiś taki okres na chorowanie, mnie też coś łamie.. zapodałam sobie czosnek, łykam wit C i wapno i dziś nogi sobie wymoczę... mam nadzieję że przejdzie i Ksawek się nie zarazi
Dziubasek nasze dzieciaczki urodziły się tego samego dnia nawet nie wiedziałam
Dobrej nocy i rzadkich pobudek
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widzę temat teściowych się przewinął ja dzis własnie u nie byłam z moim na gołąbkach.
W sumie pierdoliła jak zawsze, ale nagle mówi: " no właśnie miałam ci mówić do mamy to jeżdzisz non stop ,a mnie prawie wcale nie odwiedzasz" hahaha no dziwne , zebym ja częściej odwiedzała niz matkę tym bardziej, że z nia nie mam tematu.
Pozatym mam siłe targac dziecko do niej , z wózkiem lipa , bo u niej sa schody i nie wiem kto będzie wnosił ten wózek do niej i jak podałam jej te argumenty to się zamkneła.
Jakos w ciązy ja odwiedzałam, a teraz wiadomo, że tez czasu nie mam, a do mamy jade tez w konkretnym celu raz, że na spacer idziemy z małym, a dwa, że mama mi pomaga i nie raz sie u niej przespalam.
Więc jej powiedziałam, że jak tak bardzo chce to moge z nią iść na spacer, ale wnosić wózka nie bede i się zgodziła , a po chwili sobie myśle ja pierd... ładnie sie wkopałam z nia na spacer lipa hahaha
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
moonia cos jest w tych pieluszkach, ze sie maluchy uspokajaja, najepiej jak jest orzygana pod przescieradlem na naszym lozku mam cerate, wiec nie musze po kazdym nocnym karmieniu zmieniac poscieli i tak na plamach z mleka księciuniowi sie spi najlepiej. Tylko go poloze cyca dam, zdoi ile chce i wali w kimono, a nie daj Boze wlozyc go od razu do lozeczka to otwiera patrzalki i baw sie mamo ze mna
nataliak no nareszcie wracacie do siebie. Najlepiej "na swoich śmieciach" Nie wiem jak moglas tak dlugo wytrzymac z tesciami! Ten gatunek ludzia powinno sie wysylać z Łajką w kosmos!
askan problemów z zębami nie zazdroszcze ja, odpukać na razie mam wszystko ok ale jak zawitamy w Pl to tez pójde, bo niby czuje sie ok, ale prorok jeden wie co tam sie z zębami dzieje.
Zdrówka wszystkim schorowanym mamusiom jak nic nie pomoże to pomyślcie, że jak szybko nie wyzdrowiejecie to Wam tesciowe przylecą na pomoc na miotłach! A te bardziej nowoczesne na odkurzaczu
- jorgus_krk
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nataliak super że już wracacie "wszędzie dobrze ale w domu najlepiej"
dziubasek ja też wysłałam ci zaproszenie na facebooka, chętnie dołącze również tam do Was
moonia nasz Kubuś zawsze usypia z pieluszką przy buzi, bardzo go to uspokaja
mnie rozkłada coraz bardziej, z nosa mi się leje ale na szczęście małemu chyba, tfu tfu przechodzi
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
moonia, a widzisz....teściowa jednak coś tam wie
patrysia, proszę, oto link. allegro.pl/termometr-na-podczerwien-0-10...sek-i3506361881.html
Ja jestem zadowolona, chociaż użyłam go kilka razy ledwie a on już płacze, że baterię trzeba zmienić...
Natalia, cieszę się razem z Tobą... w końcu... tylko obiecaj, że nie będziesz się forsować za bardzo...
askan, poważnie, pierwszy raz....? Szczęsciara
A Ty karmisz piersią? Bo jak zapodałaś sobie czosnek na przeziębienie to uważaj...podobno czosnek zmienia smak mleka i dziecko może nie chcieć jeść... No życzę Ci, by Ksawiemu czosnek smakował
kasiorek, witaj Lepiej późno niż wcale
Patrizia, CUDOOOOOOWNE!!!!!! Ależ się wzruszyłam tym zdjęciem!!!! Dziękuję :)Zapisuję na kompie dla potomnych Nasze lipcowe dzieciaczki
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Edit.
Jak nic nie pomaga to znaczy, że dzioba trza cycem zatkać i rozmowa sie konczy wiazanie przegralam w przedbiegach ale z cyckiem nie ma szans. Remis
A ja herbatka i jakies lekkie żarełko, nom nom nom
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Mój A. zabrał mnie na zakupy ale oczywiście sobie nie kupiłam praktycznie nic ale za to Ksawciowi Bouncer spodobał mu się i już w nim śpi , niestety musimy go wymienić bo popsuta jest jedna część :/.
My też lecimy za kilka tygodni do Polski jakoś w październiku i boje się tego lotu jak nie wiem.
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Ostatnio w Pl bylismy rok temu, wtedy wlasnie zamarzyl mi sie bobas i jest pyk pyk i "forma zalana" jak to mężu powiada ach juz rok minął, kiedy?
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa