- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do brzucha to ja mam i flaczek i rozstepy ( no i ktora mnie pobije ) a i jeszcze mam popekane pare naczynek na nogach.... wlasnie orientowala sie ktoras jak mozna usunac rozstepy i jak ty wyglada cenowo???? ja pytalam tutaj to mi zaspiewali ok 800 funtow za kilka sesji laserem....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Obejrzałam właśnie ten film o którym pisałyście "Jak urodzić i nie zwariować"
z racji tego, że moja latorośl śpi już od dwóch godzin z nosem w pieluszce
Film beznadziejny...amerykańskie gówno... a ja i tak poryczałam się jak idiotka (ze wzruszenia, of course, nie ze śmiechu, choć to komedia...) i faktycznie- ja pierdzielę, ta laska to cała Joanna nie mogłam oprzeć się wrażeniu, że my byłyśmy jak reszta tych bohaterek- stękające, pierdzące, z rozstępami, z problemami w poruszaniu się itd. itp. bo takie są własnie uroki ciąży, a Joanna to ta perfekcyjna chuda dziunia z piłeczką przyklejoną do brzucha, która nie ma absolutnie żadnych dolegliwości, wszystko jest super, skurczy w ogóle nie czuje, chodzi na to swoje ciążowe pilates a rodzi dziecko kichając...no wypisz wymaluj-cała ona...
karolinap, cieszę się, że dotarły Ty sobie zaoszczędzisz a my cieszymy się, że mogliśmy się przysłużyć
I też się zastanawiłam nad tym ile nas się spotka na kolejnym forum Ja coraz częściej rozmawiam o kolejnym dziecku z mężem... Chcielibyśmy już w przyszłym roku zajść w ciążę, by różnica była dwuletnia, ale problemem jest mieszkanie. My dopiero tu się przeprowadziliśmy, remont jeszcze nie jest tak naprawdę dokończony, zostały pierdoły, ale na bank tu sie w czwórkę nie zmieścimy... Więc nie wiem jak to będzie...
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Nils w tamtym tygodniu 3690 lub 3680 teraz już nie pamiętam, ale w tydzień przybrał rekordowo 360g! dostaje teraz sporo mojego mleczka więc odbieram, to jako osobisty sukces
Karolinap przepraszam. Faktycznie bez sensu narzekamy na galarety przecież każda z nas się spodziewała tego, że ciąża zmieni nasze ciałka Jeśli zrobiłyśmy wszystko żeby było z tymi ciałami lepiej, to tylko się cieszyć, że nie jest gorzej
hehe teraz przeczytałam, to ostatnie zdanie na głos filozofia z dupy
A właśnie wczoraj rozmawialiśmy z J. na temat powiększenia rodziny pozostało ok. 11miesięcy, może 10 i pół i możemy otwierać linię produkcyjną.. wstyd się przyznać ale my jeszcze nie mieliśmy okazji się 'poprzytulać' od porodu raz ja padam na ryjek raz J. a na śpiocha nie lubię
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do przytulaskow, to u mnie też szalu nie ma( od porodu tylko parę razy), ale wy o ile mi wiadomo to juz wieki poscicie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Matko jak ja nie lubię jesieni tutaj szaro buro i ponuro- najlepszy okres dla słabych psychicznie na załapanie deprechy .
Zjadłam dzisiaj pomarańcza zobaczymy co na to Julcia
Jamajka kochana tak sobie czytałam o tej twojej tablicy motywacyjnej dla Lali i postanowiłam odgapic i zakupilam tablice i reszte dupereli bo ta moja balaganiara nigdy nie nauczy się sprzątać zabawek.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No przyznać się która się nie zabezpiecza? No i jakie macie plany? Bo mój ukochany po ostanim porodzie powiedział ze koniec z produkcja on już nie chce patrzeć jak się mecze( ja zresztą też tak mówiłam) ale teraz on dalej trzyma się przy swoim a ja chciałabym spróbować jeszcze raz ale tak za 2 lata teraz jadę na pigulkach
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
My też się jeszcze nie poprzytulalismy. Jak Pola zasypia to obejrzymy jeszcze jakiś serial w tv i padamy. Widzę ze A. ma chęci ale ja to się tak boje.
My planujemy tak za 2 lata zeby Pola nie byla pokrzywdzona, zeby mieć dla niej czas, a tak rok po roku to ciężko zeby oddać się jednemu dziecku które potrzebuje zainteresowania, czasu jak drugie bedzie chciało cyca z drugiej strony fajnie. Od razu, podobny wiek - też fajnie. Ale ja jestem za ta pierwsza opcja
A jak bedzie - czas pokaże
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
My używamy tylko gumaczy, żadne insze wspomagacze mi nie potrzebne, chociaż dr proponował cuda na kiju.
Ja mam i flaczek i rostępy, aha i zylak na nodze i popękane naczynka, przebiłam Cię dziubasku bo Ty po dwoch ciązach a ja dopiero po jednej. Nie lubie sie ogladac, ale na razie nic z tym nie robie. Czego oczy nie widza tego sercu nie żal pewnie przyjdzie do zakupow przed weselem i bede k*rwami rzucac ale nic nie poradze...
Uniuni byłas na wizycie poporodowej? Ja bylam po 8,czy 9 tyg i sie mile zaskoczylam swoim lekarzem. Pogadalismy sporo, badanie krwi, moczu, zrobił cytologie, zbadał podwozie i podbił mi przegląd wiem, ze to nie jest standard i niektórzy lekarze troche olewaja temat, dlatego ciesze bo dobrze trafilam
Sebek daje popalić, spać nie chce a jak juz to na cycu i jak schowam to sie budzi... Nie chce sam lezec, wyje co chwile nie wiem, czy to noszenie przez ciotke i babke czy kolejny skok rozwojowy, bo jakos ok11-12tyg jest kolejny i tak nam teraz wypada. Oby mu przeszlo...
Ide cosik wszamac...poki mam chwile wolnego czasu
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny nie martwcie się brzuchami czy rozstępami jesteśmy dopiero co po porodach, jeszcze wszystko do nadrobienia! ja też mam i brzuchol i rozstępy i blizny gratis a popękane naczynka na nogach to już od dawna ale i tak jesteśmy piękne a co!
Ja dziś miałam bardzo przyjemny dzień, wczoraj zadzwoniła moja szefowa zapytać o zdrowie i zaproponowała żeby wpadła dziś do gabinetu na zabiegi żebym się zrelaksowała. Skorzystałam oczywiście i byczyłam się dziś 3h na fotelu kosmetycznym Janek został z dziadkami w tym czasie. Poźniej odbyliśmy dłuugi spacer i odwiedziny u koleżanki i siostry.
Dziś ostatnia noc u teściów
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
To super, dzis zielona noc
Oj z chęcią spedzilabym 3 godziny u kosmetyczki Mmmmm...
Ja też dzień dzis zaliczam do udanych
Polcia grzeczna, mieszkanko posprzątane, nawet tarte z jablkami i kruszonką dzis zrobiłam
Teraz juz leze druga godzinkę a Polcia śpi