- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
Zaczęła gadać że jak ja mogłam dopuścić że ma taką główkę i że nic sobie z tego nie robię i że wygląda to okropnie, że zostanie mu tak na całe życie .
Tylko że ja właśnie dużo robię byłam u lekarza przekładam go na lewy boczek kupiłam specjalną poduszkę nie śpię po nocach i pilnuję żeby spał odpowiednio a jak mi tzn w sumie Nam cały czas piszę że Mi zdarzy się przysnąć to niestety ale czasem się obróci no dzięki tej poduszce już nie. Ale tak mi nagadała że jest mi przykro i już mam czarne myśli co do jego głowy .
W dodatku kości mnie bolą na zmianę pogody, aa a jak nosiłam Ksawcia i już mnie ręce bolały i chciałam go dać mojemu A. to on do mnie z tekstem nie przesadzaj ja moją Sarę (to jej córka) nosiłam cale dnie mimo że mnie ręce bolały to nie narzekałam ... jego druga siostra tez Nas ostatnio o tą głowę zjebała brzydko mówiąc i dodała a lekarz to Was nie opierd... za tą głowę , a mój A. oczywiście nic im nie powie bo po co dzisiaj to aż mi się płakać chce tylko gadają o jego główce dają mi do zrozumienia że jakby "kalekę" z niego robię ;/ , a ja doskonale wiem że on tak ma i robię wszystko żeby mu się polepszyło. Nawet nie miałam się komu wygadać. A jej córka na koniec zabrała mi maskotki które były dla Ksawcia niby nic to tylko maskotki ale ani dziękuję ani proszę tylko daj jej bo to Twoja siostrzenica (ma 7 lat)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
- Otrzymane podziękowania: 0
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Szwagierki to ta sama rasa co teściowe. Takie to się powinno pakować do wora, koło młyńskie u szyi i do rzeki...
Poza tym nie widzę żeby główka Ksawerka była nierówna. Więc o co kaman?
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie ja tak bardzo starałam się tym nie przejmować ani tak o tym nie myśleć ale gdy co chwilę zwracają mi uwagę to już głupieje i jest mi nadzwyczajnie w świecie przykro. Potem się już naczytałam ta mi nagadała że mu tak zostanie i o masz babo placek siedzę i się zamartwiam.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Polcia ma na glowce taki guzik, bo właśnie tam główka się najpierw wstawiła i się odcisnal ale się wchłania no ale u niej tego nie widać bo ma czuprynke na głowie. Z reszta u Ksawcia też nie widać, zeby miał odcisnieta główkę
Magda dobrze mowi - szwagierka to to samo co tesciowa
No i to na pewno nie Twoja wina Kochana! Takze nie smuc sie
Jesteś dla Ksawcia najlepsza mama na świecie i wiadomo, ze chcesz dla niego jak najlepiej.
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
u nas ok Olek ma sie dobrze i rosie jak na drożdżach
troszkę was poczytałam i ... Jamajka jesteś boska, choć ja nic do Asi nie miałam może dlatego ze rzadko tu wchodzę
trzymajcie sie cieplutko do następnego razu
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
karolinap, a Ty dalej prowadzisz tego ciążowego bloga czy masz nowy? Bo też chętnie zajrzę Lubię podczytywać szczęśliwe mamy
dziubas, ja się wzruszyłam czytając jak Maja rozmawia z Julcią...
nikita, haha, ja nie wiedziałam, że Ty jeszcze w ciąży jesteś (suwaczek)
Pytanie- która chce ode mnie pieluchy Dada w rozmiarze 2? Dorkiszon, może Ty?
Mam całą nieotwartą paczkę, a my używamy już od jakiegoś czasu Pampersy 3...
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Wypakowaliśmy z fotelika, ktory rozniez był usmarowany...ja do rozbierania a tu wrzask, i jak tu dziecko ratować jak podnieść nie mogę bo sie ufajdam cała? No nic ogarnęłam sytuacje i cycek na pocieszenie, a młody zassał ze swoim firmowym śmiechem "hehe hehe he" (jak kojarzycie Kacpra z rodzinka.pl to cos w tym stylu) i walnął w kimono
Pospał az do kapieli, podczas ktorej miał focha bo go obudzilismy, za karę obsikał wszystko na około, zrobił swój uśmiech nr5 pod tytułem mogę robić co chcę a i tak mnie kochacie, znów cyc i padoch, Bąbel powinien pospać jeszcze kilka godzin.
Matka Polka szczesliwa bo kupa wreszcie wyszła, sraka sie wypierze i humor w miarę dopisuje. Jeśli kogoś poraziłam barwnymi opisami pieluchowych perypetii to przepraszam bardzo, zwijam kredki i idę do innego stolika buahahahaha żartowałam, nie pozbędziecie się mnie tak łatwo
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra pora spać bo mi pierze na mózg dobranoc, pchły na noc a mleko w cycki
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Jakby coś ja moge wziąć od Ciebie te pieluszki, bo my uzywamy Dady 2, bo mi bez różnicy czy zapłacę w Biedronie czy przeleje Tobie pieniążki no chyba, ze Dorkiszon chce to nie ma problemu
Kasiak - to udana wycieczka byla zdjęcie na fb super cudna rodzinka i śliczny zielony kocyk kupiłaś go u siebie czy w Polsce?
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa