- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chce moje Pysi Madrysi zrobic super imprezke pelna dzieciakow i rodziny, bo tutaj co roku te same osoby i smutno to wyglada... Nie chodzi mi o to zeby dostala mase prezentow ale o to zeby zapamietala ten dzien i kiedys moze wspominala....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Jak mnie we łbie tłucze...jakby mi kto młotkiem walił, spać nie mogę synuś na chwilę sie przebudził, wzięłam go do łóżka, po całym dniu nareszcie mam go tylko dla siebie mój Bąbelek kosiany pociągnął trochę cyca i usnął z powrotem, a ja gierczę na tablecie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
karolina_p123, jeśli tak się czułaś to mi strasznie przykro... ja jak mam jakąś wiedzę na temat problemu którejś z Was to staram się odpowiedzieć... Nie gloryfikuję osób starszych stażem, więc jeśli przez przypadek tak się poczułaś to ja z góry Cię za siebie przepraszam... I mogłaś upomnieć się wcześniej, kochana Ja nie raz krzyczałam tu, że mi nikt nie odpisuje i ignoruje, a ja pomocy szukam
Patrizia, trzymam kciuki, by ten odliczany czas minął Ci szybko...
magdalena, no dziewczyny mają rację...tu jest tak smutno, bo Ciebie nie ma...wczesniej to ja mężowi zapodawałam Twoje tekściki i pałałam wielkim pragnieniem poznania Cię osobiście (mając nadzieję, że na żywo jesteś równie dziarska babka co wirtualnie ) chyba nie ma tu laski, która by nie przyznała racji w tym, że uwielbia Cię czytać no ok...oprócz ostatniego razu, bo zapodałaś nam jakieś takie kulfony ciężkie do rozszyfrowania
Bez Ciebie i dla mnie forum wydaje mi się czasem jakąś taką "pisaniną"... cóż, chciałabym mieć również taki dar pisania jak Ty, by rozruszać to stadko
I powinnyśmy sie obrazić, że przegrałyśmy walkę o Ciebie z...Harlequinem???Pozwól, że dalej tego nie skomentuję.....
No i podkówka u mojego brzdąca również występuje ostatnio nagminnie Z tymże..mnie bawi...boże, co ze mnie za matka.... Bo mnie tak bawi, że aż czatuję na nią z aparatem foto.... Wyrodna jestem czy jeszcze nie?
askan, a mnie sie wydawało że Ty jesteś jedną z pierwszych na tym forum...
Czytam jakie ubranko kupiłaś dla Ksawiego i się nadziwić nie mogę szczerze... Jeansy rurki? Dziwię się, bo ja jak mam ubierać małego to cała jestem chora i on też Już widzę jakbym go miała wciskać w spodnie rurki...
Widzę, że temat chrztów na tapecie... No my raczej nie chrzcimy...Raczej, bo babcie jeszcze o tym nie wiedzą i nie wiem czy nas za włosy nie zaciągną do kościoła....
Co do Joanny to powiem tyle....po wczorajszym zdjęciu jej brzucha to....pokłóciłam się z mężem. O!
Mleczna, muszę Cię przeprosić i wytłumaczyć się.... Mam Cię w tabelce, nie zignorowałam Cię i jak teraz to napsiałaś to aż weszłam na pokazywarkę i już wiem w czym problem... Chyba dawno nie aktualizowałam jej na necie, bo na kompie mam całą uzupełnioną... Sorry, już ją wrzucam....Poprawiałam na bieżąco jak pisałyście o porodach w exelu i tyle...a to nie koniec roboty z nią Bo to trzeba skopiować do painta, zapisać i dopiero wtedy wrzucić na pokazywarkę...
dziubas, to Ty z takiej pipidówy jak Legnica? Byłam tam raz na otwarciu jedynej w tym "mieście" galerii handlowej... No ok...6 czy 7 lat temu....
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Qltoorka ty qrwa nazywasz pipidowa Legnice tam sa juz 4 galerie( w kazdej gowno kupisz )musialabys zobaczyc gdzie ja teraz mieszkam- na wsi i szczerze mowiac mieszka mi sie tu super... A do L-cy mnie wogole nie ciagnie, ziemie kupilam w Kolobrzegu jak okradne bank to sie wybuduje i na stare lata tam osiade
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Widzę, że brak mi danych dotyczących wzrostu Janka Natalii i Natalki Bisbas...
Tam gdzie puste dane no to dziewczyny po prostu przestały się odzywać.
Link do tabelki:
pokazywarka.pl/lipcowki2013/
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Bo ja mam właśnie fazę na zloty po latach Po ostatniej imprezie piątkowej z ludźmi z uczelni zaczęłam organizować na FB zlot klasy z podstawówki. Udało mi się odnaleźć ponad pół klasy i wszyscy chętni na spotkanie...Ciekawe jak nam to wyjdzie....
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Cieszę sie, ze koleżanki w końcu ruszyły dupcie i Cię odwiedziły znalazły czas bo wiemy jak Ci to na serduszku leżało
A tutaj? Wczoraj rzeczywiście był goracy dzionek
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
My z A. ostatnio coraz częściej myślimy czy nie wrócić do UK. Juz nie ze względu na biurokrację ale na to ze tam żyło nam się o wiele łatwiej, lżej. No ale teraz z Polcia to juz nie taka latwa decyzja jak kiedyś. Zobaczymy co życie przyniesie.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa