- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Kochane, Wy już o chrzestnych myślicie? Matko boska a kiedy będziecie chrzcić? Jak jest u Was w rodzinach? Bo ja jestem przerażona, jak ludzie chrzczą miesięczne dzieci.. Moja Lena poszła do chrztu na własnych nóżkach, miała 13 miesięcy.. obecna dzidzia też najwcześniej koło roczku pójdzie.. i dla nas jest tak najwygodniej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
- alba77
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Miałam mega sen! Śniło mi się to USG, które mam mieć w poniedziałek i na ekranie widziałam maleństwo w kolorach i lekarz pstryknął zdjęcie jak nóżki rozłożyło, pózniej powiększenie i co? I siusiak jak malowany Ja się tak strasznie cieszyłam..tylko jak się obudziłam to śmiałam się sama do siebie - to J. leżał na łóżku i miał to USG w moim śnie, a nie ja
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
karolinap, gratuluję Poli
Ja wczoraj byłam na koncercie w klubie i chyba po raz pierwszy w knajpie czułam się jak wielorybek Podpierałam ścianę i patrzyłam na te wszystkie laski, które wywijały biodrami W dodatku nie wytrzymałam nawet do końca koncertu, bo mi kręgosłup od stania w jednej pozycji odmówił już posłuszeństwa. Muszę coś ze sobą zrobić - jakiś fryzjer, zakupy odzieżowe, bo czuję się ze sobą źle... I niech ta cholerna zima się już skończy
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
karolinap GRATULACJE!!!! nareszcie grono dziewuszek sie powieksza hihi i tabelka bedzie bardziej kolorowa ciesze sie ze zdrowiusienka niunia caluje brzucha :* haha sikaczek mały o i imie - my wąłsnie chcemy Leona a na dziewczynke jeszcze nie mamy pomysłu
super lekarz - i jak tanio wow
hehe jaki sodki wymalowany brzuś!
jamajka ja rozpuszczaąłm w ok 250-300 ml z cytryna - szybko wypijałam na 2-3 chlusty i popiłam dosłownie łykiem wody ja miałam robione jeszcze nie 50 a 75 glukoze (te wieksze opakowanie) bo to nie w ciąży bylo
a podaj mi kochana jeszcze raz linka do tego albumu plissss
kasiak ciesze sie ze wszystko w porzadku i juz sie uspokoiłas no i ze maluszek dokazuje
patrysia nie poradze ci co do wózków bo dla mnie to wszystko też nowość choć wózek już mamy wybrany tylko czekamy do kwietnia zeby zamówic ja juz od 7.30 w pracy dzis byłam
kaska 1982 mysle ze tak - warto tez sie naturalnie wspomóc a jak po 3 dniach nie zacznie przechodzic to do lekarza. ja sie bujam juz dwa tyg
agusia no myslelismy o chrzcinach - wstepnie na październik jakos blisko naszej rocznicy ślubu ale zobaczymy ,jeszcze jest czas co do chrzestnych tez sie powaznie musimy zastanowic.
uniuni z rana? hihi korzystaj póki mozesz ciekawe czy sen sie spełni??
zamówiłam sobie poduche mam nadzieje ze w koncu bede przesypiac noce bo niedługo jak zombie bede wygladac odrazu kupiłam termometr żabke - któaś tu miała hopla na tym punkcie??
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Dokonałam pierwszych zakupów dla oczekiwanego dzieciątka No, przełamałam się w końcu i poczułam się jak PRAWDZIWA MAMUSIA
Odwiedziłam świetny (polecany przez koleżankę) komis dziecięcy w Katowicach. Tam jest wszystko! Nawet proszki i płyny niemieckie dla bobasków w przystępnej cenie.
Kupiłam 3 body w różnych rozmiarach - jedno takie maleńkie, że jest mniejsze od tego na 56 cm i jest na nim napisane tylko "early baby"-tak na wszelki wypadek, może dzidziuś będzie taki maleńki jak mamusia (50 cm) kosztowało 2 zł, więc najwyżej nie wykorzystam i jednego pajacyka w komplecie z koszulką na guziczki Wydałam za wszystko 11 zł
I wanienkę kupiłam-taką dla niemowlaka do 6 miesięcy z wkładem antypoślizgowym-długo się zastanawiałam czy warto, bo potem trzeba będzie się przerzucić na większą, ale ta się wydaje bardzo wygodna, bo przynajmniej nie trzeba bedzie jedną ręką podtrzymywać maluszka.
A teraz zastanawiam się nad przytulanką z bijącym sercem Sterntaler. Miała któraś z Mam taką? Tania nie jest, ale wydaje mi się świetnym pomysłem to bijące serduszko-dźwięk, który niemowlaczek świetnie zna....
czasdzieci.pl/ro_artykuly/id,1377ab9.html
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
Ponadto ten tydzień mam masakryczny najpierw problemy z bratem, a dziś jak pojechaliśmy wybierać farby do pokoju, to nas ktoś stuknął i uciekł, a kamery na parkingu akurat są zwrócone w inną stronę, no jak pech to pech mam już dosyć wszystkiego;(