- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
BEDZIE DZIEWCZYNKA!!! a dokladniej bedzie Pola wiec mozna juz ja na rozowo zazaczyc na Naszej liscie
Po wizycie jestem bardzo zadowolona, caly dzien gdzies bylam myslami czy wszytsko bedzie ok. Pierwszy rz bylam u tego lekarza z polecenia kolezanki. Bardzo mily, zrobil ok.20 zdjec USG, na kazdym cos widac - glowke, nozki, raczki, brzuszek, buzke, w calosci bylo juz ciezko cos zobaczyc. Zmierzyl kazda czesc ciala i kazde z obliczen wychodzilo ze dzidzia ma 17 tygdoni i 3 dni; 17 tyg i 4 dni albo 17 tyg i 5 dni. Takze bardzo proporcjonalnie.
Pokazal Nam ze Pola ma 4 komory, ma proste usta, zadnych torbieli i guzkow, nie ma wodoglowia, wszytsko Nam opowiadal, posluchalismy serduszka ktore bilo bardzo rowno 141/min.
Ogolnie powiedzial, ze nie ma powodow do niepokoju, wszystko rozwija sie prawidlowo no i co do plci to nie ma watpliwosci, pokazal Nam wargi sromowe miedzy nozkami
Jestem bardzo szczesliwa - Nasza Pola <3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja tam do dzisiaj czulam tylko wieczorem takie delikatne muskanie a dzisiaj takie rozpychanie ze az bylam zaskoczona
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Karolinap gratuluję i bardzo się cieszę ) Taka wizyta to ja rozumiem, pełne objaśnienie, pokazanie na monitorku, potwierdzenie płci itd Super!! Pola zasila tabelkę i dziewczyny gonią chłopaków
Kasiak nie martw się.. najważniejsze, że finalnie lekarz powiedział, że w porządku.. Może akurat dzidzia spała.. dbaj o siebie i będzie dobrze
Sylwia też mi przykro, że wizyta mało udana, ale skoro to taka 'nadprogramowa' to może nie warto brać do siebie i się zadręczać, chociaż rozumiem, że jesteś zawiedziona.. pewnie każda z nas by była, przytulam
Emi takiej ilości glukozy nie da się rozpuścić w wodzie na dwa łyki, bo to musi być odpowiednia proporcja glukozy do wody. Ja pamiętam, że musiałam wypić prawie pól litra tego i ni jak na dwa łyki by się nie dało. A zresztą popijać tez nie za bardzo można, jak pytałam czy mogę pić wodę w trakcie tych 2 godzin to pani powiedziała, że najwyżej kilka łyczków... na pewno nie cała butelkę 0.5l
drokiszon ja jednak polecam szkołę rodzenia, są też bezpłatne, a wiele ię można nauczyć i dowiedzieć z pierwszej ręki jeśli chodzi o opiekę i pielęgnację malucha... zwłaszcza jak to pierwsza ciąża
Ja nawet nie włączałam filmiku, który bibas zalinkował, bo już kiedyś się 'uraczyłam' takim widokiem i miałam kilka dni z głowy, więc dziękuję... wiem, że takie rzeczy się dzieją, ale ja wolę odsuwać od siebie takie myśli i nie oglądać tego
Patrizia jak Ci się podoba 'moje pierwsze 5 lat życia'? ciekawa jestem Twojej opinii
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Psychicznie już lepiej się czuję. Mały wędruje po brzuchu, daje znać, że wszystko z nim w porządku Dalej jestem zmęczona i niedawno się obudziłam zjedliśmy na kolację sałatkę, mniam trochę witaminek dodatkowych a i znalazłam fajną kartkę, tylko nie wiem czy i się doda tutaj.
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
kasiak dobra kartka co ludzie nie wymysla ale smieszne przynajmniej
Jamajka albumik strasznie mi sie podoba przegladnelam kazda strone i juz nie moge sie doczekac na pierwsze wpisy dzieki tak wogole ze napisalas o tym albumie jestem bardzo zadowolona
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)