BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #556055 przez emi87
mówisz ze ta glukoze powoli - jakos dam rade :D wtedy chciałam jak najszybciej miec to z głowy hihi
no gratuluje pierwszych zakupów!!!!! nareszcie hihi no ja mozna powiedziec ze tez dzis pierwszy zakup dla malucha-termometr do wody i zestaw do manicure (no co! taki zawód to takie przybory to podstawa hihi :P )
matko jakie słodkie te maskotki :) cudne

Kasik współczuje z autem :( ludzie to sa świnie ech a bratem sie nie przejmuj - ułozy sie zobaczysz :*

alez mi ten Bąbel dzis szaleje po brzuchu, co chwile czuje ucisk albo takie trzeszczenie/bąbelki (bez dotykania brzucha nawet) :D fajne uczucie :) wiercioch mały hihi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #556083 przez Qltoorka
Kasik88, współczuję. Ale wiesz, w życiu niestety nie wszystko układa się tak jakbyśmy chcieli... No nic, problemy są po to, by je przezwyciężać, no nie ;) Głowa do góry, zamartwianie się w tej sytuacji, na którą wpływu nie masz nic Ci kochana nie da niestety. Przytulam... :kiss:

Ja pamiętam jak wracaliśmy samochodem od jubilera z naszymi obrączkami ślubnymi... Akurat włożyliśmy obrączki na palec, by je przymierzyć stojąc na światłach. I nagle pisk... babka za nami tak w nas wpierdzieliła, że nas wyrzuciło na środek skrzyżowania... Ale najważniejsze, że nic się nikomu nie stało. Dobrze, że ludzi na pasach nie było... Ale zastanawiałam się czy to aby nie jakiś znak, hehe, z tą obrączką... Poza tym też się martwiłam wtedy, że tyle wydatków przed ślubem, a tu akurat w tym momencie kolejne niepotrzebne wydatki związane z samochodem...

emi87, widzisz, ja nawet o tych przyborach zapomniałam... :blush: muszę je na moją listę rzeczy potrzebnych wpisać :)

A tak w ogóle dziś MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ PIZZY :ohmy: To ja już wiem co będzie na kolacyję :silly: bo pomysłu nie miałam.... ale radio i internet jest trochę jak Wy-kolejni kusiciele kulinarni :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #556087 przez Kasik88
U nas właśnie pizza na obiad;)

11 lata 11 miesiąc temu #556092 przez Patrizia
emi chodzilo Ci o linka do albumu moje pierwsze 5 lat? jesli tak to prosze ja tam wlasnie zamawialam :)
www.poczytaj.pl/249756

Ksawerek(*)

11 lata 11 miesiąc temu #556099 przez osobka85
Cześć dziewczyny:) kurcze zupełnie zapomniałam,że dzisiaj dzień pizzy! Qltoorka- dzięki za przypomnienie:D to jest bardzo dobry pomysł na kolację ;)

Póki co rozszalałam się w kuchni- czerwony barszczyk na poprawę krwi i jeszcze ogórkowa na jutro już zrobione, za chwilę biorę się za ciasto czekoladowe :D :D

Ale mam dzisiaj energii!! chyba to słoneczko, co u mnie świeci dzisiaj za oknem tak na mnie wpływa :)

Miłego popołudnia mamuśki :)

synek- Jaś <3

11 lata 11 miesiąc temu #556101 przez Qltoorka
A ten album Moje pierwsze pięć lat, z tego co widzę jest w kilku róznych wersjach. One różnią się tylko okładkami czy czymś jeszcze?

11 lata 11 miesiąc temu #556103 przez agniesia
Witajcie Kochane Ciężarówki:)

Ja dzisiaj też zaszalałam, a co mi tam...:) Buszowałam po Smyku z moim mężem:) I tak oto kupiłam:

1. 3 pajacyki na 56 cm

2. 3 pajacyki na 62 cm

3. 3 body z długim rękawem na 62 cm

4. Czapeczkę

4. Śliniak tygrysek:)

I to na razie tyle, bo mam już kupione:

1. 3 body z długim rękawem 56 cm

2. 3 body z krótkim rękawem 56 cm

3. 3 pajace 56 cm

4. 4 body z długim rękawem 62 cm

5. 3 pajace 62 cm

6. Czapeczka

7. Śliniak

8. Skarpetki

9. 2 pary spodni dresowych 56 cm

10. Kaftanik biały 56 cm

11. Bluzeczka 56 cm

Więcej z body na ten rozmiar nie kupuje, bo to nie ma sensu, tym bardziej, ze to będzie lato, więc cieplutko:)

Ależ mnie to wszystko cieszy:) W dodatku Junior ciągle kopie, bardzo dobrze to czuje:)

11 lata 11 miesiąc temu #556108 przez Kasik88
A u mnie się zapowiada kiepski weekend :( właśnie męża do pracy wezwali, bo jest wyciek na generatorze. Ehh ... ;(

11 lata 11 miesiąc temu #556110 przez Qltoorka
agniesia, no to zaszalałaś ;) Ty masz już chyba całą wyprawkę z odzieży :laugh: Może jeszcze tylko rękawiczki-niedrapki Ci zostały do kupienia :P

11 lata 11 miesiąc temu #556112 przez agniesia
Bo ja wiem czy zaszalałam:)

Niedrapki mam:) I się dowiedziałam, że dostanę ciuszki od 3 osób, więc stopniowo się przygotowuje...:)

Strasznie mnie to cieszy wszystko:)

11 lata 11 miesiąc temu #556115 przez agusiaa26
Agniesia ale poszalalas!:))
my dziś ogladalismy wózki i wiecie co całkiem sa inne niż w necie. Np mutsy transporter niby takie cudo a taki ciężki i masywny, także wszystko macajcie i ogladajcie bo na zdjeciu to i krowa ładna.
Co do chrzcin my chcemy chrzcic w święta bo wtedy odwiedzimy rodziców w lublinie i tam zrobimy imprezę.

11 lata 11 miesiąc temu #556119 przez Kamilka22
alba77 co do cyca wywalonego do karmienia na chrzcinach to chyba żaden problem pójść gdzieś w ustronne miejsce jeżeli ktoś się wstydzi:) a poza tym to jest normalna rzecz jak karmienie piersią dziecka i dziwią mnie też matki które uważają to za coś wstydliwego:) ale to tylko moje zdanie.

11 lata 11 miesiąc temu #556124 przez emi87
Patrizia a tam jest miejsce na okres ciąży?? czy tylko od narodzin?

agniesia to żeś zaszalała :D juz sie zaczyna szał zakupowy - alez to fajne :P

Kasik to zrób sobie wieczorne spa :) wykorzystaj czas bez małżonka :)

ja dziś na obiad zrobiłam kalafiorową (dzidzi smakowało bo buszowała potem hehe) a niedawno ciasteczka maslane :P

11 lata 11 miesiąc temu #556130 przez dorkiszon
Ja mam ten problem z głowy, bo nie chrzczę wogóle dziecka :)
My dziś tez oglądaliśmy wózki i kupiliśmy zajebiste łóżeczko turystyczne za 270 zł z wszystkim nawet z pozytywka i wibracją :), aha i zamówiliśmy meble z zielonymi elementami typowe dla dziecka :)

11 lata 11 miesiąc temu #556139 przez Kasik88
emi chciałabym sobie zrobić to spa ;) ale pewnie będzie tak, że wykąpie synka, i jak będe go usypiac to zasnę razem z nim. Zresztą i tak mi wszystko jedno, pogrążam się w megaśnym dolku :(

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka