BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #555665 przez carmelove
ale Wy produkujecie te strony... :) w zabójczym tempie :)

dobranoc Mamuśki :)

Ania - nasza dziewczynka !

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #555688 przez patrysia305
hej

GRATULACJE Pola piękne imię.

Dziewczyny mnie naszło na oglądanie wózków może macie jakieś opinie na ich temat

1. Passo ten szaro czarny mi sie podoba allegro.pl/passo-4w1-euro-cart-safety-mi...l24-i2988921255.html

2. Tako Laret allegro.pl/wozek-4w1-tako-laret-16-kolor...0zl-i3008795560.html

2. Vector pro allegro.pl/vector-pro-3w1-espiro-mimas-s...ati-i3000349603.html

Ten passo ma ciekawą cenę , ogólnie to zależy mi na tym żeby spacerówka składała się razem ze stelażem spotkałyście takie ? ja widziałam jeden ale w nim te przednie kółka mi się takie małe wydają. allegro.pl/3w1-safety-roadmaster-z-fotel...osi-i2980569913.html

miłego dzionka
ja na weekend wybieram się do siostry i jej łobuziaków, Wiktora - mój chrześniak 5 letni i Arturka 3 miesięcznego. Także nie piszcie za dużo bo nie ogarnę :)

11 lata 11 miesiąc temu #555692 przez patrysia305
chyba sobie jeszcze śpiochacie :)

11 lata 11 miesiąc temu #555698 przez karolinap
Ja juz nie spiocham :)
Zapomniałam wczoraj dodać ze pierwszy obraz jaki zobaczyliśmy na usg to okragla plama - pan dr mowi ze zesikala się na Nasz widok a ta plama to mocz :) NASZA CORCIA <3

11 lata 11 miesiąc temu #555715 przez kaska1982
Karoliknap serdeczne gratulacje :) Pola to bardzo ładne imię :)

Kurcze, ale mnie katar dopadl :( w nocy spac nie mogłam bo nos zapchany, a teraz nie jest lepiej :( chyba zarazilam sie wczoraj w przychodni, bo mino ze to kolejka do ginekologa to co druga tam zasmarkana i kaszląca. Myślicie ze ten antybiotyk, ktory mi wczoraj zapisal na stan zapalny poradzi cos na przeziebienie? bo w ulotce napisali ze rowniez na zapalenie zatok i gardla dziala?

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 11 miesiąc temu #555731 przez agusiaa26
karolinap super, POLA pikne imię, ale mój mąż nie chce o takich imionach słyszeć:( dużo zdrówka :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #555736 przez agusiaa26
patrysia305 z tymi wózkami to jeden wielki znak zapytania. ja już nie oglądam wózków na necie, już kilka sobie wybrałam, przeczytałam opinie i dziś jade pooglądam podotykam. Ale napalać się nie będę ;)
miłego dzionka

11 lata 11 miesiąc temu #555742 przez karolinap
agusiaa26 my na szczęście od początku byliśmy zdodni - Pola i Leon :) a bedzie Pola ;)

11 lata 11 miesiąc temu #555748 przez karolinap
agusiaa26 z reszta w wielu przypadkach słyszałam ze po porodzie jak maz widział ile zona przeszła rodząc dzidzie godzi się w zamian za to na wszystko :) wiec wtedy możesz postawić na swoje :P

11 lata 11 miesiąc temu #555760 przez agusiaa26
karolinkap wiem wiem ale ja mam jeszcze problem z chrzestnymi i wtedy musze jakoś wybłagać męża, a co do imienia to chyba jeśli pójdziemy na "ugode" to on wybierze imie ;) Leon też piękne, sami myśleliśmy o Leonie albo Leonardzie. Oj dużo tych pięknych imion.

A właśnie, myślicie już o chrzcinach? wiem dla mnie to za wcześnie ale myśle o tym dużo w sumie niepotrzebnie.
Mam problem bo mój K. ma jedną siostrę a ja mam brata i siostrę- u siostry jesteśmy z bratem chrzestnymi.
Ja już brata mojego nie wezmę- więc zostaje mi siostra. Moja szwagierka wiele mi w życiu nerwów napsuła np kiedys kilka lat temu ubłagała mnie abym wzięła na nią kredyt- i co wzięłam- i nie chciała mi spłacać. Jak powiedziałam teściom to zaczęła się wojna, ale już jest niby ok.

Dlatego wolę wziąć swoją siostrę i męża szwagierki- boje się reakcji teściów ale przeciez najwazniejsze jest to czego ja i mąż chcemy a nie oni. ehh

11 lata 11 miesiąc temu #555773 przez karolinap
No pewnie, to Wasz wybór a nie teściów!:)
My jeszcze o chrzestnych nie myśleliśmy.
Narazie musimy się przestawić bo niestety do brzuszka mówiliśmy Leos:) teraz musimy się przestawić bo to jednak Pola:)
A i wózków też jeszcze nie oglądaliśmy. Ale z tego co widzę na forum to ogromny problem bo jest za duży wybór. Ja mysle ze weźmiemy się za to jak pójdę na L4 bo teraz to narazie czasu zbytnio nie mam. Z reszta jeszcze czas :)

11 lata 11 miesiąc temu #555774 przez agusiaa26
masz racje jeszcze baardzo dużo czasu, o wszystkim pomyśle jak poznamy płeć ;)

11 lata 11 miesiąc temu #555852 przez sloneczko33
Kamilka22 napisał:

A Mamuśki powiedzcie mi jak się wychodzi z noworodkiem na spacer to trzeba smarować jakimś kremem ochronnym przed słońcem, wiatrem?

ja zawsze jakims kremem smarowałąm a przewaznie byl to bambino

11 lata 11 miesiąc temu #555856 przez sloneczko33
karola dobry pomysl z malowaniem brzuszka a kartka zarabista

11 lata 11 miesiąc temu #555866 przez Patrizia
Hej dziewczyny :)
Wozek passo bardzo ladny i cena calkiem niezla :) ja znalazlam taki tylko bez fotelika
allegro.pl/2w1-wozek-gleboki-baby-merc-q...uxe-i2929754517.html ale jeszcze tak naprawde nie zaczelismy szukac.

A co do chrzcin to u nas problem bo ja i moj mamy tylko siostry a one bez mezow wiec narazie uzgodnione ze chrzestna bedzie moja sostra Paula :)

Ksawerek(*)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka