BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #559705 przez dorkiszon
Zas mam atak z MCdonald's i kupony mam :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #559714 przez Jamajka
Hejo!

Witam nowe Lipocówki, miło, że dołączyłyście do naszego grona :kiss:

Kaska1982 wiem, że się martwicie i denerwujecie, ale póki nie ma żadnych konkretnych badań i decyzji to nie warto myśleć o najgorszym. Trzymamy wszystkie kciuki, żeby było dobrze, głowa go góry.. może to nic poważnego!!

KArolinkanice ale jaja z tymi siurkami :D Gratuluję.. teraz chyba mamy dwa razy więcej chłopaków niż dziewczynek!! :lol: zobaczymy co będzie dalej :blink:

Patrizia współczuję straty babci i przytulam.

Ja też jeszcze żadnych zakupów nie robiłam, dużo do kupienia nie będzie, ale już wczoraj oglądałam te otulaczki, pieluszki i inne cudeńka i już mnie nachodzi na jakieś mini zakupy ;-) M. powiedział, żebym kupowała co sobie chcę, więc jak poznam płeć to na pewno zacznę coś gromadzić :lol:

U mnie dzisiaj ryba z ziemniakami i surówką z kapusty kiszonej z racji środy popielcowej :P I biorę się za rafaello, mniam :D

11 lata 10 miesiąc temu #559719 przez Jamajka
Dorkiszon i Emi ja też mam dla Leny taki zestaw do manicure i polecam ;-) Przetestowałam jeszcze chyba ze dwa inne zestawy jak Lenka była mała i dopiero ten mi przypasował. Ja preferuję obcinanie paznokietków nożyczkami i one są takie cieniutkie i delikatne ;-) innymi nie potrafię się za bardzo posługiwać :)

11 lata 10 miesiąc temu #559720 przez Marta27
Dziewczyny czy was też boli brzuch po lewej stronie jak leżycie? Czy to normalne ?
Zaczynam się tym stresować

HUBERT

11 lata 10 miesiąc temu #559729 przez sloneczko33
po nosidelko jade osobiscie bo to moje okolice takze nie ma problemu no a wozek to z gdanska jesli sie nie myle wiec koszt wysylki dojdzie

11 lata 10 miesiąc temu #559730 przez jabluszko
marta mnie tez boli prawie codziennie u dołu po lewej stronie brzucha... jak bylam dwa tygodnie temu u gina to mi mowil ze to macica sie rozciaga

11 lata 10 miesiąc temu #559732 przez karolinap
Marta27 mnie boli z lewej strony jak leze tylko to tak uciska nie z przodu tylko raczej trochę z tylu ale z lewej strony :(
Pytałam lekarza to mówił ze rozruszać trochę bo się wszystko zmienia i moze tak uciskać. Dzis trochę poplywam na basenie, może trochę ustąpi ale w nicy nie jest za ciekawie bo nie mogę znaleźć dobrej pozycji :|

11 lata 10 miesiąc temu #559735 przez uniuni
Jamajka ale mnie rozbawilas tym 'jaja z tymi siurkami' :laugh: Super, ze i jaja sa :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #559738 przez jabluszko
karolinap no wlasnie najgorzej jest w nocy z tym kłuciem w brzuchu dzis nie spałam pół nocy :/

11 lata 10 miesiąc temu #559744 przez Marta27
W ciągu dnia mnie prawie nie boli najgorzej jest nocą na wznak w ogóle nie mogę spać a na lewym boku cała cierpnie gdyby nie rogal to w ogóle bym nie zasnęła

HUBERT

11 lata 10 miesiąc temu #559753 przez Marta27
Zaczęłam nawet trochę panikować :(
i w nocy się rozryczałam a zazwyczaj staram się być twarda

HUBERT

11 lata 10 miesiąc temu #559756 przez agusiaa26
ejj lejdis spoko niestety troche teraz z nas babcie się robią, mnie np bolą bardzo plecy- ale lekarz tez mi potwierdził że macica się powiększa i tam w środku wszystko pracuje więc spoko nie martwmy się na zapas :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #559757 przez Jamajka
Mnie jak już to najbardziej łamie po nocy. Taka jestem jakaś obolała i połamana jak wstaję.. Dopiero jak się rozkręcę to zapominam, że mnie strzykało. W niedzielę idziemy z Niunią na basen, to może popływam też trochę i rozluźnię mięśnie!

I już bym chciała się przerzucić na wkładane buty i płaszczyk wiosenny... zginanie się do wiązania sznurowadeł mnie wykańcza a brzuch coraz bardziej 'przeszkadza'..

A Wy dziewczyny obchodzicie Walentynki? Jakie macie plany na jutro?

11 lata 10 miesiąc temu #559764 przez jabluszko
ja kupilam dla swojego koszulke na walentynki hahahahaha no a mam nadzieje ze on na cos ciekawego wpadnie z okazji swieta zakochanych :D

11 lata 10 miesiąc temu #559767 przez Marta27
Mój ma dla mnie jakąś niespodziankę mamy gdzieś wyjść ale nie chce zdradzić gdzie. Przekonam się jutro

HUBERT

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka