BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #559517 przez sloneczko33
to jest taki wozek ze gondoli nie potrzebuje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #559518 przez Patrizia
Ja zakupki i remont zaczynam w marcu, no moze zakupy wczesniej ;P w piatek pani z ciuszka mowila mi ze przywiezie nowy towar dla maluszkow wiec napewno zagladne :)

Ksawerek(*)

11 lata 10 miesiąc temu #559521 przez emi87
słoneczko zjedz cos słodkiego, za jakieś 10-15 min sie połóż, przyłóż dłonie do brzuszka i czekaj :) na pewno poczujesz jakies bulgotanie lub pukanie :) tylko musisz tak poleżeć z 15 min przynajmniej i dotykać czule brzuszka :) moze sie ujawni ;)

dorkiszon też tak mam :) czuc jak sie twardy robi i tez sie zastanawiam czy to raciczki, główka a może pupcia? :P
od wczoraj mnie podbrzusze pobolewa i podejrzewam że po prostu sie maleństwo rozpycha albo macica rozciaga - podobno w 5 miesiacu moze boleć brzuszek.

11 lata 10 miesiąc temu #559529 przez agusiaa26
Helloo

siwa342 nie martw się ja też często wymiotuję, od początku ciąży schudłam kg a teraz się faszeruje witaminami i syropami na wymioty:/

karolinkanice16 gratulacje!! nastęny synio mamusi, ah coś czuje że i ja do was dołącze;)

Patrizia bardzo mi przykro, trzymaj sie. Co do wózka, też miałam go kupować ale jak wiadomo zakochałam się w innym, ale siostra miała baby merc i była bardzo zadowolona tylko podobno ciężki ale to wiadomo nikomu sie nie dogodzi;)

askan witaj

patrysia305 niezła lista wózków, ja jestem za elipso- wymacałam i to jest mój typ i kupię 3w1 chociaż, wiadomo dziecko wyrasta i napewno bede dokupowac lekką spacerówke a tamten zestaw będę chciała sprzedac

11 lata 10 miesiąc temu #559530 przez Kamilka22
sloneczko ale jak? dziecko nie wypadnie tam? i wygodnie będzie miało?

11 lata 10 miesiąc temu #559555 przez kaska1982
Hej, Nie odzywalam sie juz kilka dni i nawet nie mam sily w necie szperac... od niedzieli jestem rozbita i wiecznie placze... pewnie jeszcze kilka dni potrwa zanim sie pozbieram, Jutro jade z moja mama na onkologie, gdyż ma coś w piersi nieproszonego i na szybko zalatwialyśmy wizyte u jednego z najlepszych lekarzy w Polsce, Nie wiem jak to sie wszystko zakonczy, ale nie wyobrazam sobie innego zakonczenia jak tylko pozyywne. Trzymajcie kciuki bo ja na razie nie moge dojsc do siebie a przy mamie musze być twarda. Z tych nerwow tylko brzuch mnie boli

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #559557 przez sloneczko33
spokojnie ten wozek ma wszystko w tym moim wózku jest wkładka dla maluszków. pozycje do spania tzn na leżąco jak i na siedząco (chyba z 4,5 pozycji),pałąk do którego można wsadzić picie,oczywiście pasy 5 punktowe bezpieczeństwa,koła zdejmowane piankowe,regulowana rączka oprocz tego torba, przeciwdeszczowka, na nozki regulowany podnuzek

11 lata 10 miesiąc temu #559563 przez Kamilka22
Kasia trzymaj się !!! :kiss: będzie dobrze!

Słoneczko no to dobrze:)

11 lata 10 miesiąc temu #559567 przez karolinap
Kaska1982 trzymamy kciuki! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #559572 przez judytejsza
Witajcie:) przyszłe mamusie:)jestem dopiero tu od dzis, ale widze ze trafiłam na bardzo fajne miejsce, gdzie moge sie odnalezc:) nie za bradzo wiem jak mam wbic sie w rozmowe , a wiec zapytam moze co kochane mamusie kupiłyscie juz dla swoich wyczekiwanych dzeciaczków, co polecacie a czego nie, a co najwazniejsze ile tak naprawde kupic tych ubranek?:Ppozdrawiam

11 lata 10 miesiąc temu #559576 przez dziubasek
Kamilka jeśli rozkłada się do pozycji leżącej to nie ma prawa wypaść
Ja też mam zamiar kupić spacerowke z tym ze podwójna z osobno regulowanymi siedziskami(jedno ze spiworkiem)
Siwaja też nadal walcze z mdlosciami wiec glowa do góry
Patrizia trzymaj się kochana
Askanwitaj
A mi moja Miss ostro dala popalić w nocy, budziła się co godzinę jak nie częściej. Wiercipieta rozpycha się coraz bardziej:), muszę zrobić jakas listę i zacząć coś kupować bo wy juz tyle macie a ja dalej zero.

11 lata 10 miesiąc temu #559580 przez patrysia305
kaska nie martw sie będzie wszystko dobrze, wiem łatwo mówić ale powiem Ci szczerze ze jakieś pół roku temu moja mama miała prześwietlenie płuc jakiś "konował" stwierdził że może to być rak 4 cm strasznie się tym przejęłyśmy, podobnie jak Ty bałam się choć nie dopuszczałam złych myśli. Po dokładnym badaniu powtórnym okazało się że go nie ma jest tylko jakaś zmiana która nie jest rakowa i nawet zdrowe osoby takowe mają. Nerwów było sporo ale wszystko jest dobrze i tak szczęśliwego zakończenia też Tobie życzę :)

11 lata 10 miesiąc temu #559581 przez karolinap
Judytejsza Witamy!!!

11 lata 10 miesiąc temu #559585 przez dziubasek
Kaska będzie dobrze, ja sama miałam usuwany guz wielkości orzecha włoskiego z piersi 14 lat temu i do tej pory wszystko jest ok.
Judytejsza ja chyba jako jedyna jeszcze nic nie mam, ale już się biorę za listę i jutro walentynkowo lece na shopingi :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #559593 przez karolinap
dziubasek ja też nic nie mam :) kilka ciuszków od szwagierki ale sama jeszcze nic nie kupiłam. Nawet nie byłam nic oglądać, ani "pomacac" wózków :P
Polowa ciazy za nami, mamy jeszcze czas :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka