BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #559154 przez Nikaa
a tak wogole gratuluje kolejnych udanych badań :) strasznie miło czyta się o kolejnych wizytach :)
zazdroszcze trochę tym co już są na L4 - z jednej strony bardzo lubię swoją pracę i jak ostatnio byłam na L 4 (2 tygodnie) to myślałam, że już nie mam co ze sobą zrobić :P a z drugiej zauważyłam, że coraz trudniej jest mi się skoncentrować, na wykonanie pewnych czynności potrzebuje coraz wiecej czasu - co gorsza mimo, że ogólnie przechodzę bardzo dobrze ciąże to coraz częściej zaczynam odczuwać nerwobóle ( stresy ) i coraz bardziej boli mnie kręgosłup ( co przy pracy biurowej jest uciążliwe) no i chodzę cały czas zmęczona ... nie mogę się wyspać ehhhh sama nie wiem co zrobić

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #559187 przez Marta27
Dziewczyny ja powrócę do tematu szkoły rodzenia czy któraś już się zapisała?

HUBERT

11 lata 10 miesiąc temu #559199 przez karolinap
Marta27 ja właśnie zapomniałam teraz zapytać położna kiedy można przyjść. Chociaż ona sama mogła mi zaproponować, chyba ze jest jeszcze za szybko. Moze na kolejnej wizycie mi coś wspomni o szkole rodzenia.

11 lata 10 miesiąc temu #559248 przez Qltoorka
Hej dziewczyny, cieszę się, że na wizytach wszystko ok :)
Co do szkół to zadzwoniłam do dwóch i dopiero mam zadzwonić w 27 tc, więc jeszcze czas...
Faktycznie, te otulaczki są super :)

Byłam dziś z mężem w drugim Smyku w moim mieście i tu akurat mieli wózki.
Trzy nam przypasowały. Bebetto Solaris, Jedo Fyn 4kids, Espiro Vector Pro(tylko, że to jest ten z tym plecakiem :( )
Ale...ale..jest tam też jeden wózek -
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2281
w takiej promocyjnej cenie, że mąż chciał kupować od razu... i też fajnie się prowadzi i lekki jest... 890zł...normalnie nie daje mi on spokoju teraz... co o nim myślicie?

11 lata 10 miesiąc temu #559261 przez dziubasek
Qltoorka wyglada fajnie, cena przystepna wiec jesli Wam odpowiada to ja bym brala :)

11 lata 10 miesiąc temu #559265 przez karolinkanice16
Kochana ja też bym brała jeśli Wam odpowiada a co do szkoły rodzenia ja jutro już idę na pierwsze spotkanie :* :)

11 lata 10 miesiąc temu #559273 przez dziubasek
karolinkanice a ty dzisiaj nie miałaś mieć usg?

11 lata 10 miesiąc temu #559289 przez Jamajka
Qltoorka z opisu wynika, że ma wszystkie funkcje takie jak większość wózków 3w1 ;-) Te same parametry a cena naprawdę niezła ;-) Jeśli dobrze się prowadzi, jest skrętny i wagowo Wam odpowiada to pewnie, że brać :)

Karolinkanice właśnie! Jak po wizycie? Bo my tu czekamy a Ty nic nie piszesz jak było. Pochwal się :)

11 lata 10 miesiąc temu #559294 przez siwa342
ja jestem na L4 od 6 tyg ciązy bo mam ciąże zagrożoną ale czuje się fatalnie i nawet nie wiem czy bym w pracy wytrzymała

czy któraś nadal ma mdłości? bo ja się nie mogłam doczekać 4 miesiąca bo niby wtedy przechodzą ale u mnie bez zmian i to nie są poranne mdłości tylko całodzienne!!! Masakra-mam tam chyba małego terroryste :)

Tak się cieszyłam na tą ciąże wiedziałam że to nie zawsze wszystko tak pieknie ale w niektóre dni wysiadam,najlepiej nie wychodzić cały dzień z łóżka

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #559295 przez karolinkanice16
za chwilę kochane net mi szwankował i zdjęcia skanowałam zaraz Wam wszystko napisze :*

11 lata 10 miesiąc temu #559299 przez karolinkanice16
Więc kochane serduszko bije jak dzwon 144 uderzenia :) od głowy do pupy ma 14,1cm i od głowy do stópek 17cm :) ma wszędzie po 5 paluszków. Dzidzia ssała palca grała na nosku skopała mamusie,że aż Pani doktor poczuła rozkraczyła nóżki i nasza dzidzia jest silnym i zdrowym i dużym chłopcem waży 251 gram :), Imię Ksawery :) no i oczywiście zdjęcie siuraczka :), a pod siuraczkiem pupa ;d

Usg trwało chyba z 10 min wszystko nam pokazała wszystko zmierzyła mam chyba ze 20 zdjęć :)

11 lata 10 miesiąc temu #559306 przez siwa342
karolinkanice16 graatulacje ale fajnie że już wiesz na 100% ja ide dopiero 4 marca na nastepne usg chyba ze wcześniej bede na usg 4d

MAJA

11 lata 10 miesiąc temu #559310 przez alba77
karolinkanice16 gratuluję siusiaka :)

11 lata 10 miesiąc temu #559311 przez dziubasek
Ja pikole same chlopaki :) Karolinkanice gratulacje kochana.
Nie to u mnie juz musi byc dziewczyna, ja lubie sie odrozniac od innych ;)

11 lata 10 miesiąc temu #559343 przez karolinap
Karolinkanice GRATULACJE! Szok, kolejny chłopiec. Naprawdę ten październik był płodny bo sporo nas tutaj ale zeby tylko chlopakow:)
Ale super ze juz wiesz, teraz możesz spokojnie iść na zakupki bo wiadomo w jakich kolorach kupowac:)
Moja Pola ma 12,5cm od głowy do pupki a cala ma 20cm. To jak sobie porownuje to chyba ma długie nogi ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka