- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- alba77
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
ja przez całą pierwszą ciążę i teraz depiluje się woskiem na ciepło, jestem włochaczem i nie wyobrażam sobie się golić, włoski na brzuchu też miałam ale po porodzie zniknęły, tym razem jest ich jakby mniej, chyba że jeszcze się pojawią hihi
karolinkanice16 nie ma się co przejmować małym brzuszkiem ja w pierwszej ciąży miałam naprawdę malutki aż położne komentowały a urodziłam zdrową dzidzie
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
karolinkanice16, Ty wariatko! Ty nie masz brzuszka??? Widziałyśmy właśnie na zdjęciach... Ile masz w pasie? A mieszkaniem się nie przejmuj, ja też się przejmuję remontem, finansami, a przecież zawsze wszystko się jakoś układa i zawsze jest jakieś wyjście, jak z każdej sytuacji... Cokolwiek by się nie działo
magdalenagal, a co to za nowy awatarek bez Twojej buzi? Normalnie, w pierwszej chwili nie zorientowałam się, że Ty to Ty
A apropos awatarków to nie wiem czy Lacra pisałam Ci, że masz śliczny nowy A ten poprzedni to nie wiem czemu, ale cały czas byłam przekonana, że to Twoje dzieciątko i byłam w szoku jak napisałaś, że to Twoja pierwsza ciąża...
Kasik88, narobiłaś nadziei, że ta przeklęta zima już nie wróci.... Oby, oby....
A dorkiszon coś się przestała udzielać...
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
22tydz mam i nie wiem jak to liczyć bo ile forów tyle opinii, który to miesiąc? Jeszcze 5?
Pogodę mamy dziś piękna. Słoneczko świeci, mieszkanie się wietrzy za chwilę do lekarza i może na zakupy wyskoczę na chwilę, ostatnio nic nie było ale może coś znajdę i kupię sobie kwiatki żeby było bardziej wiosennie w domu, może tulipany
Ale nam się tłoczno zrobiło na górze tabelki dużo kolorków
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Póki co, moje oko cieszą zeszłotygodniowe tulipany, które pięknie stoją w wazonie
Karolinkanice rozumiem gorsze samopoczucie związane ze zmianą mieszkania, i niepewność, którą masz.. ale nie dołuj się proszę 'za małym brzuchem' bo już każda tutaj zachwalała Twoją piłeczkę i mówiła, że jeden z większych i zgrabniejszych brzuszków! Nie szukaj sobie sama problemów, których nie ma nastawienie to połowa sukcesu, więc myśl pozytywnie
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu, mam nadzieję, że same dobre wieści będą i rozpoznania płci lokatorków
Lacrusia do środy szybko minie.. oby dzidziole współpracowały i obnażyły się tym razem, czekamy i trzymamy kciuki
Dziewczynki... czy Wy mieścicie się w swoich zimowych kurtkach? Czy inwestowałyście w większe? czy czekacie do wiosny? Bo ja już w swojej nie chodzę pewnie z miesiąc, zamek mi strzelił dwa razy. Nie za bardzo chciałam kupować nową, większą kurtkę tylko na luty, bo wolę kupić coś dopasowanego na przyszłą zimę.. No i chodzę w płaszczu takim po mojej teściowej (dobra, wiem jak to brzmi, ale jest przyzwoity ), choć marze, żeby już te wszystkie warstwy zrzucić! A jak jest u Was?
Dorkiszon chyba ma foszka i bojkotuje forum, tak mi się jakoś wydaje
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Askan nie martw się narazie.. za chwilę wizyta to się wszystkiego dowiesz i na pewno uspokoisz
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Jamajka, ja jeszcze chodzę w płaszczyku zimowym, ale tylko dzięki temu, że jest na napy, więc na jeden się nie zapinam.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie mam focha, ale spałam, bo byłam na badaniach też i jakas taka przydupiona jestem za dużo kriw oddałam nieczystej
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Więc najpierw oddałam mocz , apotem wypiłam glukoze i pojechałam se po 2 godzinach i mnie zjebali, ze mialam wypic dopiero jak oni sprawdza jaki mam wynik przed wypiciem no wiec ostatecznie wzieli mi krew tylko po wypiciu nie wiem czy nie bede tego powtarzac.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator