- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- Otrzymane podziękowania: 0
www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzyn...ej-unikac_35311.html
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
ale na paste sie wybiore koniecznie - jaki to potem komfort przed porodem i w połogu ach
a ta Angielka-bez komentarza głupie te baby niektóre ze szok....podobno tez swojego czasu była moda na ciąże zeby sie odchudzic dziewczyny zachodziły i sie głodziły, dziecko wysysało z nich wartosci odzywcze i chudły - masakra!
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
a my dziś część dnia spędziliśmy na rekonstrukcji o takiej
www.epoznan.pl/news-news-38755-Rekonstru...an_Cytadela_zdobyta_
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Nasze maleństwa na szczęście są wyczekiwane i kochane od pierwszych chwil
Zrobiłam w końcu tą roladkę kokosową...nie mogłam się z nią zabrać, ale już się chłodzi w lodówce. A oprócz tego galaretka owocowa z bitą śmietaną. Dogadzamy sobie a wg tej strony, którą któraś z was podała to ważę za mało jak na ten etap ciąży, ale to dobrze bo jeszcze nadrobię
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
(nie to co ja przed tv z lodami ) ale zaraz biore sie za obiad i odkuranie zeby nie było hihi
a własnie mamusie z doswiadczeniem - jaki materacyk polecacie?? zapytam zanim kupie
czy ten z łóżeczkiem jest cos wart? allegro.pl/lozeczko-dzieciece-z-szuflada...yka-i3041366118.html bo chce to zamówic
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
gratuluję siusiaka
Ja dziś upieklam w końcu malinowe z pianką budyniową, zrobiłam sałatkę warzywną, obiad i sobotnie sprzątanko i zaraz znów się za coś biorę, bo małż kochany gładzią wykańcza jakieś nierówności w pokoiku no i jutro będzie gruntował i jak wyschnie w końcu pomaluje )
I w końcu moja dzidzia inaczej się obróciła <jupi> bo krocze przestaje mnie boleć :D
emi co do materacyka to my używamy kokosowo-gryczanego i jesteśmy zadowoleni, a raczej nasz synek jest
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agniesia piękne zdjęcia syncia
kasiak ale szalejesz z tymi wypiekami, dawaj fotke rolady;)
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasik88 te malinowe z pianką budyniową brzmi apetyczne może wrzuciłabyś przepis?
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Dotarłam do domu w końcu I wózek z nami, byłam trochę sceptycznie nastawiona na ten cały przewóz go do domu, ale udało się. Powiem szczerze - gładko poszło. I jeszcze zwrot podatku nam przysługuje za zakup w Polsce
Emi ja dostałam list ze szpitala, że na 4 tygodnie przed terminem mam się przsatć golić i nie depilować, że to często powoduje infekcje np przy cesarce czy nacięciu krocza. Napisali, że mają do tego sprzęt i ogolą w szpitalu, jeśli zajdzie taka potrzeba. Ciekawe czy to tylko tutaj takie wymogi?
Nikaa masakra z tą kobietą Szkoda mi jej.. Mam nadzieję, że nigdy się tak nie znielubię jak ona nie lubi siebie.
Padam na pysk dzisiaj. Od 0100 w nocy w trasie, pózniej z samolotu do samolotu i w końcu o 1130 dotarliśmy do domu. Cudownie być już tutaj i rozpakować rzeczy dla maluszka w jego pokoiku. Dziwne, przyjemne łaskoczące uczucie w serduchu jak na te maleńkie ubranka patrzę
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Achhh jak zwykle można na was liczyć Przepisy takie, że klawiaturę co jakiś czas ze ślinki muszę wycierać
Dotarłam do domu w końcu I wózek z nami, byłam trochę sceptycznie nastawiona na ten cały przewóz go do domu, ale udało się. Powiem szczerze - gładko poszło. I jeszcze zwrot podatku nam przysługuje za zakup w Polsce
Emi ja dostałam list ze szpitala, że na 4 tygodnie przed terminem mam się przsatć golić i nie depilować, że to często powoduje infekcje np przy cesarce czy nacięciu krocza. Napisali, że mają do tego sprzęt i ogolą w szpitalu, jeśli zajdzie taka potrzeba. Ciekawe czy to tylko tutaj takie wymogi?
Nikaa masakra z tą kobietą Szkoda mi jej.. Mam nadzieję, że nigdy się tak nie znielubię jak ona nie lubi siebie.
Padam na pysk dzisiaj. Od 0100 w nocy w trasie, pózniej z samolotu do samolotu i w końcu o 1130 dotarliśmy do domu. Cudownie być już tutaj i rozpakować rzeczy dla maluszka w jego pokoiku. Dziwne, przyjemne łaskoczące uczucie w serduchu jak na te maleńkie ubranka patrzę
Fajnie, że wam się udało wszystko i jednak najlepiej w domu u siebie. My w Pl nic swojego nie mamy, mieszkamy u tesciowej a tu wynajmujemy ale czuje się jak u siebie i ciesze jak skadś wracam
A powiedz jak to jest z tym podatkiem? Bo pierwsze słyszę a też będę przywozić z pl
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna